ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آمریکا و تراشه
کامپیوتر و سخت افزار

آمریکا ظاهراً با تخصیص میلیاردها دلار یارانه، شرکت‌های تراشه‌سازی را به این کشور می‌آورد

دولت آمریکا ظاهراً قصد دارد میلیاردها دلار به شرکت‌های بزرگ تراشه‌سازی مثل اینتل و TSMC یارانه اعطا کند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

دولت آمریکا احتمالاً میلیاردها دلار یارانه به شرکت‌های بزرگ تولیدکننده نیمه‌رسانا ازجمله اینتل و TSMC تخصیص می‌دهد. این کمک‌های مالی که ممکن است در هفته‌های آینده اعطا شود، بخشی از قانونی است که هدف آن انتقال خطوط تولید تراشه به ایالات‌متحده و مقابله با صنعت روبه‌رشد چین است.

براساس گزارش وال‌استریت ژورنال، این کمک‌های مالی برای پیشبرد ساخت نیمه‌رساناهای پیشرفته است که ساخت گوشی‌های هوشمند، فناوری‌های هوش مصنوعی و سیستم‌های تسلیحاتی جدید به آن‌ها وابسته است. احتمال دارد «جو بایدن»، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، در سخنرانی 7 مارس (17 اسفندماه) خود این موضوع را علنی و تأیید کند.

اعطای میلیاردها دلار یارانه در آمریکا به شرکت‌های تراشه‌سازی

یکی از شرکت‌هایی که احتمالاً این یارانه را دریافت می‌کند، اینتل خواهد بود. این شرکت پروژه‌هایی در آریزونا، اوهایو، نیومکزیکو و اورگان آمریکا دارد که بیش از 43.5 میلیارد دلار هزینه خواهند داشت.
یکی دیگر از دریافت‌کنندگان احتمالی، شرکت TSMC خواهد بود. این شرکت نیز دو کارخانه درحال ساخت با سرمایه‌گذاری کل 40 میلیارد دلاری دارد. سامسونگ الکترونیکس نیز که یکی از رقبای این شرکت است، پروژه‌ای به ارزش 17.3 میلیارد دلار را در تگزاس در دست اجرا دارد.

چندماه پیش نیز وزیر بازرگانی ایالات‌متحده گفت که در سال جاری میلادی حدود 12 بسته حمایتی برای توسعه تراشه‌های نیمه‌رسانا وجود خواهد داشت. همچنین او گفت که کمک‌های مالی چند میلیارد دلاری می‌تواند صنعت تراشه‌سازی را در آمریکا متحول کند.

یکی از این بسته‌های حمایتی به ارزش بیش از 35 میلیون دلار به شرکت BAE داده شد. این شرکت تأسیساتی برای تولید تراشه‌های هواپیماهای جنگنده احداث می‌کند. این تأسیسات بخشی از یک پروژه عظیم 39 میلیارد دلاری در آمریکاست.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی