ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کریپتوکارنسی

تتر: نزدیک به ۵۵۰ میلیون دلار USDT مرتبط با ایران را در ۲۰۲۶ فریز کردیم

سنای آمریکا، تتر را یکی از مسیرهای دور زدن تحریم‌ها توسط ایران می‌دانند.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه منتشر شده در 7 مهر 1405  |  10:45

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

تتر می‌گوید از ابتدای سال ۲۰۲۶ تاکنون نزدیک به ۵۵۰ میلیون دلار USDT مرتبط با ایران را با همکاری نهادهای قانونی مسدود کرده است.

بنابراعلام این شرکت، در سال جاری بیش از ۱۳۰ میلیون دلار USDT در چهار کیف پول را مسدود کرده و در ماه آوریل (ابتدای سال ۱۴۰۵) نیز بیش از ۳۴۴ میلیون دلار USDT مرتبط با بانک مرکزی ایران را فریز کرده است.

هم‌زمان با بیانیه تتر، محققان کمیته فرعی تحقیقات دائمی سنای آمریکا گزارشی منتشر کردند که در آن USDT به‌عنوان یکی از کانال‌های اصلی مورد استفاده ایران برای دورزدن تحریم‌ها معرفی شده است.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
    مطالب پیشنهادی