ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مالی و سرمایه گذاری

تأمین مالی از طریق کرادفاندینگ به 13 هزار میلیارد تومان رسید

کرادفاندینگ فرصت خوبی برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های کوچک و متوسط فراهم کرده است.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۸ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۴

مدیرعامل فرابورس اعلام کرد درمجموع از طریق کرادفاندینگ 13 هزار میلیارد تومان تأمین مالی انجام شده است. این رقم طی یک ماه 8 درصد رشد کرده است.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از روابط‌عمومی فرابورس، «محمدعلی شیرازی»، مدیرعامل این سازمان، ظرفیت‌های گسترده بازار فرابورس برای تأمین مالی بنگاه‌ها اشاره کرد و گفت ابزار تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) می‌تواند در بحث تأمین مالی خرد استفاده شود: «در این بستر فرصت خوبی برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های کوچک و متوسط فراهم شده‌ است.»

به گفته شیرازی، رقم تأمین مالی از طریق کراد فاندینگ از آغاز به کار این ابزار در فرابورس تا کنون حدود 13 هزار میلیار تومان بوده است. این ابزار سال 1399 رسماً در دسترس شرکت‌ها قرار گرفت. مدیرعامل فرابورس دی امسال حجم تأمین مالی جمعی انجام‌شده از این مسیر را 12 هزار میلیارد تومان اعلام کرده بود.

بازار نوآفرین مکمل بازارهای فرابورس

شیرازی در بخش دیگری از سخنانش به راه‌اندازی بازار نوآفرین با تمرکز بر شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اشاره کرد و گفت:

«این بازار در واقع مکمل بازارها و ابزارهای فرابورس است که دستورالعمل آن سال گذشته تدوین شد و ۸ دی‌ ۱۴۰۳ معاملات آن با عرضه اولیه سهام شرکتی دانش‌بنیان رسماً آغاز شد. تاکنون تعداد ۲۱ شرکت در بازار نوآفرین پذیرش شده‌اند که ۱۰ شرکت در تابلو دانش‌بنیان و ۱۱ شرکت در تابلو رشد هستند.»

او با اشاره به اینکه بازار فرابورس روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شود، افزود در نظر دارند ضمن توسعه ابزارهای فعلی با طراحی ابزارهای جدید امکانات بیشتری برای تأمین مالی پیش ‌روی سرمایه‌گذاران و صاحبان تولید، صنایع و کسب‌وکارها قرار دهند.

شیرازی بازار سرمایه را مسیری مدرن و پربازده برای سرمایه‌گذاری و تأمین مالی معرفی کرد وگفت از طریق توسعه بازار سرمایه و ابزارهای آن می‌توان اتکا به روش‌های سنتی تأمین مالی مانند منابع و تسهیلات بانکی را به حداقل رساند.

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها رو دوست دارم و سفیر افتخاری شله مشهدی‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی