ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ال جی
مالی و سرمایه گذاری

جنرال موتورز سهام کارخانه ساخت باتری خودروهای برقی خود را به ال جی می‌فروشد

این دو شرکت به همکاری خود ادامه خواهند داد و به‌طور مشترک باتری «منشوری» خودروهای برقی توسعه خواهند داد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۵ آذر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۰

جنرال موتورز به‌تازگی اعلام کرده که قصد دارد سهام خود در کارخانه سازنده باتری خودروهای برقی مستقر در لنسینگ، میشیگان را به ال جی انرژی سولوشنز (LG Energy Solutions) بفروشد.

براساس گزارش ورج، کارخانه تقریباً تکمیل شده مذکور به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری مشترک بین جنرال موتورز و ال جی درحال توسعه بوده است، اما پس از این توافق، LG تنها مالک آن خواهد شد و کارخانه را تکمیل می‌کند. سپس این شرکت باتری‌ها را به مشتریان دیگر می‌فروشد. همچنین جنرال موتورز 1 میلیون دلار از سرمایه‌گذاری خود در این کارخانه را پس خواهد گرفت.

همکاری جنرال موتورز و ال جی

جنرال موتورز و ال جی هم‌اکنون در کارخانه‌های دیگری که در وارن، اوهایو و اسپرینگ‌هیل، تنسی مستقر هستند، به‌طور مشترک برای خودروهای برقی باتری تولید می‌کنند. باتری‌های تولید شده توسط این کارخانه برای خودروهایی ازجمله کادیلاک لیریک و شورلت اکینوکس استفاده می‌شوند. همچنین این شرکت خودروساز در نیو کارلایل، ایندیانا کارخانه باتری‌سازی مشترک با سامسونگ SDI دارد.

با این بیانیه، تعداد کارخانه‌های باتری سازی مستقر در ایالات متحده‌ای که متعلق به جنرال موتورز هستند به سه عدد کاهش پیدا می‌کند.

«پل جاکوبسون»، مدیر مالی جنرال موتورز، در بیانیه این شرکت می‌گوید:

«ما باور داریم که سلول‌ها و قابلیت‌های تولیدی مناسبی برای رشد در بازار خودروهای برقی را در اختیار داریم. این انتقال پس از نهایی‌شدن، همچنین به LG Energy Solution کمک می‌کند تا با استفاده از ظرفیتی که تقریباً آماده عرضه است، تقاضا را برآورده کند و جنرال موتورز را حتی کارآمدتر خواهد کرد.»

جنرال موتورز و ال‌جی همچنین اعلام کرده‌اند که قصد دارند سلول‌های باتری مستطیلی «منشوری» را توسعه دهند که نسبت به سلول‌های استوانه‌ای ظرفیت انرژی بیشتری خواهند داشت. سلول‌های منشوری در قاب‌هایی سفت و سخت بسته‌بندی می‌شوند و به‌طور کلی گفته می‌شود که ساخت آنها پیچیدگی کمتری دارد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی