ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
مالی و سرمایه گذاری

گوگل با پرداخت 1.3 میلیارد دلار پرونده نقض حریم خصوصی در تگزاس را مختومه می‌کند

این بزرگ‌ترین تسویه‌حساب یک ایالت با گوگل در حوزه حریم خصوصی محسوب می‌شود.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۹:۰۰

گوگل با پرداخت بیش از یک‌میلیارد و 300 میلیون دلار، اتهامات درباره نقض حریم خصوصی کاربران را که دادستان کل تگزاس مطرح کرده بود، برطرف خواهد کرد.

براساس بیانیه‌ای رسمی، شرکت گوگل موافقت کرده مبلغ یک‌میلیارد و 375 میلیون دلار به ایالت تگزاس بپردازد تا پرونده‌ای حقوقی درباره نقض حریم خصوصی کاربران را مختومه کند. این شکایت را «کن پکستون»، دادستان کل این ایالت، مطرح کرده بود. به ادعای او، غول فناوری داده‌های موقعیت مکانی، جستجوهای حالت ناشناس و داده‌های بیومتریک کاربران را غیرقانونی ردیابی و جمع‌آوری کرده است.

این شکایات سال 2022 ثبت شده بودند و حالا این توافق رکورد بزرگ‌ترین تسویه‌حساب یک ایالت با گو‌گل را در حوزه حریم خصوصی می‌شکند؛ زیرا پیش‌ازاین، هیچ ایالتی در چنین مواردی مبلغی بیش از 93 میلیون دلار از گوگل نگرفته بود.

بیانیه گوگل درباره همکاری با تگزاس

سخنگوی شرکت، «خوزه کاستاندا»، در گفتگو با وب‌سایت ورج گفت:

«این توافق مجموعه‌ای از ادعاهای قدیمی را که بسیاری از آنها پیشتر در جاهای دیگر حل‌وفصل شده‌اند، به پایان می‌رساند. این ادعاها مربوط به سیاست‌های قدیمی محصولات ماست که مدت‌ها پیش تغییر کرده‌اند. خوشحالیم که این موضوعات را پشت سر گذاشتیم و همچنان به توسعه کنترل‌های قوی حریم خصوصی در سرویس‌های خود ادامه خواهیم داد.»

سال 2022، گوگل در توافقی مشابه 391 میلیون و 500 هزار دلار را بابت ردیابی موقعیت مکانی کاربران بدون رضایت آنها به 40 ایالت آمریکا پرداخت کرد. همچنین شرکت متا نیز سال گذشته برای استفاده از فناوری تشخیص چهره و برچسب‌گذاری خودکار تصاویر، با ایالت تگزاس بر سر پرداخت یک‌میلیارد و 400 میلیون دلار خسارت به توافق رسید.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی