ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل
مالی و سرمایه گذاری

تغییرات بزرگ اینتل ادامه دارد؛ آغاز موج جدید تعدیل نیرو

اینتل هم مانند بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری، به تعدیل نیرو ادامه می‌دهد.

حمیدرضا علیا
نوشته شده توسط حمیدرضا علیا | ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۰

طبق گزارش‌ها، اینتل اجرای طرح‌های بازسازی خود را با موج دیگری از اخراج‌ها در بخش فروش و بازاریابی آغاز کرده است. به‌نظر می‌رسد این امر به‌دلیل مشکلات مالی و چشم‌اندازهای توسعه این شرکت به‌ وقوع می‌پیوندد.

به گزارش CRN، عملکرد مالی اخیر اینتل، آینده این شرکت را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است. تحلیلگران تا سال 2030 انتظار مثبتی از عملکرد مالی این شرکت ندارند.

عملکرد مالی اینتل در چند فصل گذشته رضایت‌بخش نبوده است؛ به‌خصوص در مقایسه با رقبایی مانند انویدیا و ای‌ام‌دی که شاهد افزایش چشمگیر فروش در بازار بوده‌اند. سخنگوی اینتل به CRN اعلام کرد این شرکت موج جدیدی از تعدیل نیرو را اجرا کرده است که بر بخش بازاریابی تأثیر می‌گذارد، اما جزئیات بیشتر یا میزان این تعدیل نیرو هنوز نامشخص است.

«پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل، در سال 2022 فاش کرد که این شرکت به‌دنبال راهکارهایی برای کاهش هزینه‌هاست. این تراشه‌ساز قصد دارد به‌دلیل کاهش تقاضای مصرف‌کنندگان و توسعه شرکت، هزینه‌ها را تا 10 میلیارد دلار کاهش دهد.

با توجه به این موضوع، اینتل قبلاً بخش تولید متریال تراشه‌ها خود را نیز جدا و آن را به یک نهاد متفاوت تبدیل کرده بود. از آنجایی که تیم آبی می‌خواست در تجارت نیمه‌هادی‌ها حضور داشته باشد، این اقدام بیشتر یک حرکت استراتژیک بود. اینتل انتظارات زیادی از بخش تولید و نیمه‌هادی یا IFS دارد، پس این بخش احتمالاً درآمد بیشتری برای این شرکت خواهد داشت؛ زیرا آن‌ها قصد دارند در سال‌های آینده کارخانه تولید متریال تراشه‌ها را به دومین کارخانه بزرگ خود تبدیل کنند.

استراتژی اینتل
استراتژی اینتل

چشم‌انداز اینتل تا سال 2030 میلادی

این کمپانی فاش کرده است که قصد دارد تا سال 2030، بین 25 تا 30 درصد سود عملیاتی ایجاد کند و برای رسیدن به این هدف به یک استراتژی اقتصادی تهاجمی نیاز دارد؛ حال این استراتژی می‌تواند شامل کوچک‌کردن بخش‌ها یا توقف توسعه چند پروژه باشد.

بااین‌حال، تحلیلگران بر این باورند که اهداف اینتل حدس‌وگمان هستند؛ بنابراین موضع «بلندپروازانه» این شرکت در بازار را زیر سؤال برده و ادعا کرده‌اند که «هیچ دلیل واقعی برای حضور این شرکت در جمع مدعیان تا سال 2030» وجود ندارد. چشم‌انداز هوش مصنوعی تاکنون خیلی موردعلاقه اینتل نبوده است، اما به‌نظر می‌رسد این شرکت با توجه به اینکه موفق به اجرای برنامه‌های خود نشده است، در آینده برای پیشبرد اهدافش، وارد بازار هوش مصنوعی نیز خواهد شد.

اخیراً نیز این شرکت در بخش تولید تراشه با زیان 7 میلیارد دلاری روبه‌رو شده است.

حمیدرضا علیا

در دنیایی که تکنولوژی حرف اول و آخر رو میزنه، آپدیت بودن توی این حوزه حتی میتونه زندگی ما رو راحت‌تر کنه. برای همین با اینکه روانشناسی خوندم، علاقه زیادی به تکنولوژی و مطالب اون دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی