ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل
مالی و سرمایه گذاری

سهامداران اینتل، این شرکت را به مخفی‌کاری مشکلات تراشه‌ها متهم کردند

اینتل که روزهای ناامیدکننده‌ای را پشت سرمی‌گذارد، حالا توسط سهامداران خود به ارائه اطلاعات نادرست متهم شده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

یک صندوق بازنشستگی که از سهامداران این شرکت نیز محسوب می‌شود، اینتل را متهم کرده که مشکلات مربوط به کسب‌و‌کار تولید تراشه‌های داخلی خود را پیش از اخراج بیش از 15 هزار کارمند و گزارش مالی سه‌ماهه دوم ناامیدکننده‌اش پنهان کرده است.

براساس گزارش اینسایدر، این شکایت که در دادگاه فدرال سن‌فرانسیسکو تنظیم شده و در آن از «پاتریک گلسینگر»، مدیرعامل و «دیوی زینسنر»، مدیر ارشد اجرایی اینتل به‌عنوان متهم نام برده شده است، ادعا می‌کند که این شرکت مشکلات مربوط به تجارت داخلی تراشه‌های خود را پنهان کرده و همین موضوع منجر به گزارش درآمد ناامیدکننده شده است.

شاکی اصلی این شکایت، صندوق بازنشستگی کارگران ساختمانی Greater St. Louis است که به نمایندگی از دیگر سرمایه‌گذاران اینتل آن را ثبت کرده است.

ارائه اظهارات نادرست و گمراه‌کننده توسط اینتل

برخلاف بسیاری از شرکت‌های دیگر، اینتل تراشه‌هایش را در کارخانه‌های ریخته‌گری خود طراحی و تولید می‌کند. این امر به غول فناوری کمک کرد تا 8.5 میلیارد دلار کمک مالی فدرال از طریق قانون CHIPS دریافت کند.

در این شکایت گفته‌شده که اینتل به سرمایه‌گذاران خود اعلام کرده است که با وجود این مدل، شرکت می‌تواند «پس از پایان‌یافتن سال 2025 8 تا 10 میلیارد دلار» پس‌انداز کند. اما شاکی پرونده می‌گوید که این برنامه ظاهراً بسیار پرهزینه‌تر از پیش‌بینی سرمایه‌گذاران بوده است.

با اشاره به این موارد، در این شکایت، اینتل به همراه مدیرعامل و مدیر مالی آن به ارائه اظهارات نادرست و گمراه‌کننده متهم شده‌اند که روی قیمت سهام شرکت تاثیرگذار بوده است.

اینتل در اولین روز از ماه آگوست، پس از اعلام زیان خالص 1.6 میلیارد دلاری برای سه‌ماهه دوم، 15 درصد از نیروی کار خود را کاهش داد. غول فناوری که زمانی رهبر صنعت تراشه‌ها محسوب می‌شد، اکنون در رقابت با شرکت‌های دیگر این بازار، از جمله انویدیا که بازار پردازنده‌های هوش مصنوعی و گرافیکی را در اختیار دارد، ناموفق بوده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی