ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
مالی و سرمایه گذاری

امارات با سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری در فرانسه مرکز داده هوش مصنوعی می‌سازد

فرانسه در همکاری خود با امارات «30 تا 50 میلیارد یورو» (31 تا 52 میلیارد دلار) برای ساخت یک پردیس هوش‌مصنوعی هزینه خواهد کرد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۷

چند روز قبل از اجلاس هوش‌مصنوعی پاریس، رئیس جمهور فرانسه اولین طرح از چندین طرح مالی موردانتظار مرتبط با AI را معرفی کرد. «امانوئل مکرون» همراه با «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات متحده عربی قراردادی را برای ساخت یک مرکز داده عظیم هوش مصنوعی در فرانسه امضا کردند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این کشور در همکاری خود با امارات «30 تا 50 میلیارد یورو» (31 تا 52 میلیارد دلار) برای ساخت یک پردیس هوش‌مصنوعی هزینه خواهد کرد. بخش زیادی از این سرمایه‌گذاری روی ساخت یک مرکز داده با ظرفیت حداکثر 1 گیگاوات متمرکز خواهد بود.

سرمایه‌گذار اماراتی پروژه هوش مصنوعی فرانسه

کنسرسیومی از سرمایه‌گذاران فرانسوی و اماراتی از این پروژه حمایت خواهند کرد. شرکت سرمایه‌گذاری اماراتی MGX که در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کند، از جمله حامیان آن اعلام شده است.

MGX اماراتی همچنین یکی از سرمایه‌گذاران اولیه پروژه Stargate است که توسط ترامپ معرفی شد. این پروژه می‌خواهد با سرمایه‌گذاری 500 میلیارد دلاری در مناطق مختلف ایالات متحده مرکز داده هوش‌مصنوعی برای OpenAI بسازد.

«کلارا چاپاز»، وزیر دیجیتال و هوش مصنوعی فرانسه با اشاره به استارگیت و هوش‌مصنوعی DeepSeek، چشم اندازه آینده فرانسه و اروپا را امیدوارانه توصیف کرده است. او همچنین به خبرگزاری فرانسه گفته که درحال‌حاضر 35 مکان برای ساخت این پردیس هوش‌مصنوعی در نظر گرفته شده است.

در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه آینده، سران کشورها برای دیدار با رهبران فناوری جهان در اجلاس هوش مصنوعی پاریس حضور خواهند داشت. احتمالاً در جریان این نشست‌ها جزئیات بیشتری درباره سرمایه‌گذاری‌های جهانی روی توسعه هوش‌مصنوعی منتشر خواهد شد. انتظار می‌رود «جی‌دی ونس»، معاون رئیس جمهور ایالات متحده، «ژانگ گوکینگ»، معاون نخست وزیر چین، «اورسولا فون در لاین»، رئیس کمیسیون اروپا و «اولاف شولز»، صدراعظم آلمان، همگی در این نشست حضور داشته باشند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی