ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بانک جهانی
مالی و سرمایه گذاری

بانک جهانی 45 درصد از بودجه خود را به پروژه‌های آب‌وهوایی اختصاص خواهد داد

بانک جهانی در کنفرانس اقلیمی COP28 در دبی گفته است که می‌خواهد سالانه بیش از 40 میلیارد دلار به پروژه‌های آب‌وهوایی تسهیلات دهد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۰

رئیس بانک جهانی گفته است که تا سال 2025، 45 درصد از بودجه سالانه خود را به پروژه‌های مرتبط با آب‌وهوا اختصاص می‌دهد. پیش‌ازاین هدف این بانک اختصاص 35 درصد از بودجه خود به این قبیل پروژه‌ها بوده است؛ همچنین رئیس بانک جهانی گفته است که بازپرداخت این وام‌‌ها در صورت بروز بلایای طبیعی، تعلیق خواهد شد.

براساس گزارش رویترز، «آجی بانگا»، رئیس بانک جهانی، در کنفرانس اقلیمی COP28 دبی اعلام کرد که این بانک برای واکنش بهتر به تغییرات آب‌وهوایی و سایر بحران‌های جهانی، در قوانین خود بازنگری گسترده انجام خواهد داد. بانگا گفت: «ما درنظر داریم که جاه‌طلبی خود را بیش‌ازپیش افزایش دهیم و بیش از 40 میلیارد دلار در سال به این کار اختصاص دهیم؛ یعنی حدود 9 میلیارد دلار بیشتر از هدف اولیه.»

آجی بانگا رئیس بانک جهانی و رئیس‌جمهور فرانسه در کنفرانس COP28 در دبی

بانک جهانی و اختصاص بودجه 45 درصدی به تغییرات اقلیمی

براساس این طرح بانک جهانی، بانگا گفت که منابع به‌طور مساوی برای کاهش دما و دیگر بحران‌های جهانی و کمک به کشورهای فقیر اختصاص خواهد یافت. برای انجام این امر، «بانک بین‌المللی بازسازی و توسعه» (IBRD) و «انجمن توسعه بین‌المللی» (IDA) نیز مشارکت خواهند کرد.

بانگا همچنین گفت که بانک جهانی دامنه بندهای وام‌دهی درزمینه آب‌وهوا را در وام‌های خود منعطف‌تر خواهد کرد تا تمام وام‌های موجود بانک جهانی برای کشورهای آسیب‌پذیر نیز قابل استفاده باشند. در این بندها تعلیق بازپرداخت‌ها را در صورت بروز بلایای آب‌وهوایی مانند طوفان یا سیل که می‌تواند منابع کشورها را تضعیف کند، درنظر گرفته شده است.

بانگا گفت که چنین تعلیق‌هایی نه‌تنها بازپرداخت‌های اصلی، بلکه پرداخت بهره بدهی را نیز پوشش می‌دهد. این موضوع به مسئولان کشورها فرصت می‌دهد تا بیشتر بر دسترسی به غذا، آب، برق و سایر فعالیت‌های بازیابی از شرایط بحرانی، متمرکز شوند.

این بانک که اواخر جنگ جهانی دوم برای کاهش فقر تأسیس شد، تحت نظارت بانگا به‌دنبال گسترش برنامه‌هایی برای پاسخ به تغییرات آب‌وهوایی و گرسنگی است و درعین‌حال قدرت وام‌دهی خود را با قوانین بودجه و ترازنامه جدیدش افزایش می‌دهد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی