ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

عینک‌ آفتابی «کاملاً معمولی» داك‌داك‌گو
گجت ها

عینک‌ آفتابی داک‌داک‌گو معرفی شد؛ کاملاً معمولی بدون خطر نقض حریم خصوصی [تماشا کنید]

عینک داک‌داک‌گو هیچ ابزار هوش مصنوعی، دوربین یا میکروفونی ندارد.

آزاد کبیری
آزاد کبیری منتشر شده در 12 مرداد 1405  |  11:01

موتور جستجو و مرورگر حامی حریم خصوصی DuckDuckGo در اقدامی طنزآمیز با همکاری برند Knockaround، عینک‌ آفتابی کاملاً معمولی معرفی کرد. این محصول اسم جالبی دارد: Normal F****** Sunglasses و هیچ ابزار هوش مصنوعی، دوربین یا میکروفونی ندارد و هدف آن اعتراض به موج جدید عینک‌های هوشمند شرکت‌های بزرگ فناوری مانند متا است.

داک‌داک‌گو با عرضه این عینک ۳۵ دلاری تلاش دارد پیام مستقیمی به مخاطبان منتقل کند: بهترین راه برای مقابله با عینک‌های جاسوسی و هوش مصنوعی، نخریدن آن‌هاست.

عینک‌ آفتابی «کاملاً معمولی» داک‌داک‌گو

تا چند سال قبل عینک آفتابی فقط برای محافظت از چشم‌ها در برابر نور خورشید و ایجاد استایلی جذاب استفاده می‌شد. اما در سال‌های اخیر، غول‌های فناوری عینک‌های ساده را به گجت‌های هوشمند مجهز به دوربین، میکروفون و ابزارهای هوش مصنوعی تبدیل کرده‌اند.

این روند باعث موجی از نگرانی‌های امنیتی شده است؛ زیرا افراد در محیط‌های عمومی ممکن است بدون آگاهی یا رضایت شخصیشان، توسط این عینک‌ها هدف ضبط تصویر و صدا قرار بگیرند.

عینک آفتابی داک‌داک‌گو برپایه فریم مشکی مات مدل Paso Robles شرکت Knockaround طراحی شده که شباهت زیادی به فریم‌های محبوب Ray-Ban Wayfarer دارد و لوگوی کوچک داک‌داک‌گو روی دسته آن درج شده است. این عینک به عدسی‌های پلاریزه با استاندارد محافظتی UV400 مجهز است.

عینک‌ آفتابی «کاملاً معمولی» داك‌داك‌گو

در بخش معرفی این محصول روی وب‌سایت رسمی، ویژگی‌های طنزآمیزی ذکر شده است که طعنه‌ای به گجت‌های هوشمند غول‌های فناوری می‌زند:

  • تعداد دوربین: صفر عدد (تضمین عدم ضبط تصویر افراد)
  • تعداد نوتیفیکیشن: صفر
  • حالت آفلاین: ۱۰۰ درصد و بدون نیاز به اتصال اینترنت
  • طول عمر باتری: بی‌نهایت (بدون نیاز به شارژ)
  • قیمت: ۳۵ دلار

نماینده شرکت داک‌داک‌گو در بیانیه‌ای درباره این کمپین اعلام کرد:

«ما موج جدید عینک‌های هوش مصنوعی را فناوری دیگری از سوی شرکت‌های بزرگ فناوری برای نقض حریم خصوصی می‌دانیم. به همین دلیل کمپین طنزآمیزی برای عینک آفتابی کاملاً معمولی راه‌اندازی کردیم. زیرا درنهایت، فقط آن عینک‌هایی واقعاً به حریم خصوصی احترام می‌گذارند که فاقد دوربین، میکروفون و هوش مصنوعی باشند.»

با اینکه هنوز آمار دقیق فروش منتشر نشده، اما بخش قابل توجهی از موجودی این عینک‌های آفتابی ۳۵ دلاری به فروش رفته است.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به «کلمه» علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ جهان تکنولوژی و علم هم حظ می‌کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Sohei-hashemi

    خوبه ممنون بابت مقاله

مطالب پیشنهادی