ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

عینک متا
گجت ها

مدیر فناوری متا: عینک واقعیت افزوده ما احتمالاً پیشرفته‌ترین محصول الکترونیکی تاریخ خواهد بود

به گفته مدیر ارشد فناوری متا، عینک‌های واقعیت افزوده (AR) این شرکت پیشرفته‌ترین فناوری جهان را در این حوزه خواهند داشت.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰

متا سرمایه‌گذاری هنگفتی درزمینه طراحی عینک‌های واقعیت افزوده انجام داده و به ادعای «اندرو باسورث»، مدیر ارشد فناوری متا، عینک AR آن‌ها ممکن است پیشرفته‌ترین چیزی باشد که بشر تابه‌حال در حوزه لوازم الکترونیکی مصرفی تولید کرده‌ است. این عینک برای عرضه تجاری تا پایان این دهه میلادی برنامه‌ریزی شده و متا آن را جایگزینی برای گوشی‌های هوشمند می‌داند. این شرکت درحال‌حاضر روی مقرون‌به‌صرفه‌ کردن این عینک و ادغام آن با هوش مصنوعی کار می‌کند.

براساس گزارش اینسایدر و ورج، درحال‌حاضر هیجان زیادی پیرامون عینک ری-بن متا وجود دارد. این عینک با دوربین و بلندگوهای داخلی عرضه شده است و کاربران می‌توانند با آن موسیقی گوش دهند و حتی تماس تلفنی بگیرند. اما متا برنامه جاه‌طلبانه‌تری برای این عینک‌ها دارد؛ این شرکت قصد دارد عینکی طراحی کند که کاربران با داشتن آن دیگر به گوشی‌های هوشمند نیازی نداشته باشند.

عینک واقعیت افزوده، پیشرفته‌ترین محصول متا

اندرو باسورث می‌گوید: «در حوزه محصولات الکترونیکی مصرفی، این محصول می‌تواند پیشرفته‌ترین چیزی باشد که گونه زیستی ما تاکنون تولید کرده است.» به‌احتمال‌زیاد این عینک تا پایان دهه میلادی وارد بازار نخواهد شد. متا درنظر دارد نمونه اولیه این عینک را که با نام «پروژه نازار» شناخته می‌شود، تا سال 2024 عرضه کند. عرضه مدل‌های سبک‌تر و پیشرفته‌تر این عینک برای سال‌های 2026 و 2028 برنامه‌ریزی شده‌ است. براساس برخی گزارش‌ها، این عینک‌ها قابلیت‌هایی مانند تعامل با هولوگرام افراد دیگر را ممکن خواهند ساخت.

به گفته باسورث، یکی از موانع اصلی آن‌ها، ایجاد نمایشگرهایی شفاف و باکیفیت است که درعین‌حال مقرون‌به‌صرفه باشند. متا همچنین درنظر دارد عینک‌ها را به‌گونه‌ای بسازد که کاربران نیاز کمتری به شارژ آن‌ها داشته باشند.

همچنین باسورث پیشرفت‌های هوش مصنوعی را برای این عینک مفید می‌داند. به گفته او، متا در توسعه این عینک حتماً یک دستیار هوش مصنوعی را درنظر خواهد گرفت؛ البته باسورث جزئیات زیادی در مورد نحوه ادغام هوش مصنوعی در دستگاه ارائه نکرد.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی