ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گلکسی واچ ۸
گجت ها

رندرهای رسمی گلکسی واچ ۸ افشا شد؛ عرضه در سه مدل مختلف

تمامی اعضای خانواده گلکسی واچ ۸ احتمالاً از صفحه چرخان برخوردار خواهند بود و کلید Quick Button هم در آنها تعبیه شده است.

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۰

به‌تازگی رندرهایی منتشر شده است که گمان می‌رود رندرهای رسمی مربوط به گلکسی واچ ۸ باشد. در این تصاویر می‌توان دید که صفحه نمایش نسل جدید طراحی دایره‌ای-مربعی دارد و شباهت زیادی به گلکسی واچ اولترا پیدا کرده است.

آنچه از گلکسی واچ ۸ تا امروز می‌دانیم

چندی پیش تصاویری در سطح اینترنت منتشر شد که گمان می‌رود عکس‌هایی لو رفته از یک نمونه آزمایشی گلکسی واچ ۸ باشند. ساعت هوشمند سامسونگ در این تصاویر، صفحه نمایش گرد دارد؛ اما فریم آن حالت مربعی به خود گرفته است که ظاهر نسخه کلاسیک را بسیار به نسخه اولترا نزدیک‌تر کرده است. اکنون رندرهایی هم از سری جدید ساعت‌های هوشمند سامسونگ افشا شده است که ادعاهای قبلی را تأیید می‌کند و ظاهر محصول معرفی نشده کره‌ای‌ها را نمایان می‌سازد.

انتظار می‌رود که در مراسم گلکسی آنپکد آتی، شاهد رونمایی از گلکسی واچ ۸ عادی و کلاسیک در کنار گوشی‌های جدید از سوی سامسونگ باشیم. ظاهراً در هر دو نسخه عادی و کلاسیک، صفحه نمایش گرد با فریم مربعی مورد استفاده قرار گرفته است که شباهت زیادی به گلکسی واچ اولترا دارد. همچنین گفته می‌شود که سامسونگ در کنار پرده‌برداری از نسل هشتم ساعت‌های هوشمند خود، اقدام به معرفی گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ نیز خواهد کرد.

در ماه‌های اخیر شایعات و اخبار چندانی پیرامون گلکسی واچ اولترا منتشر نشده بود و به نظر می‌رسید که سامسونگ قصدی برای عرضه نسخه جدید از این سری را نداشته باشد. اکنون با انتشار رندرهای غیررسمی، رونمایی از نسخه بهبود یافته گلکسی واچ اولترا نیز مطرح شده است که سخت‌افزار قدرتمندی در مقایسه با دیگر ساعت‌های هوشمند سامسونگ ازجمله گلکسی واچ ۸ دارد. نسخه‌های عادی اکنون حاشیه جدیدی دارند که امکان چرخاندن آن وجود خواهد داشت و احتمالاً پذیرای کلید Quick Button نیز خواهند بود.

سامسونگ سعی داشته در سری گلکسی واچ ۸ از زبان طراحی یکپارچه‌ای بهره بگیرد؛ اما هر محصول نیز دارای ظاهر منحصربه‌فرد خود باشد. علاقه‌مند به ساعت‌های ساده و مینیمال می‌توانند به سراغ نسخه معمولی نسل جدید بروند؛ درحالی‌که نسخه کلاسیک با زرق و برق بیشتر برای علاقه‌مندان به طراحی‌های قدیمی‌تر در نظر گرفته شده است. د نهایت مدل اولترا با ویژگی‌های سخت‌افزاری و ظاهری نسبتاً متفاوت، برای ورزشکاران با کاربردهای حرفه‌ای‌تر و حسگرهای دقیق‌تر، گزینه مناسبی خواهد بود.

امیرحسین امام‌جمعه

امیر علاقه بسیاری به زمینه‌های مشترک زیست‌شناسی و فناوری دارد و در حوزه نگارش محتوای آموزشی و بررسی سرویس‌ها و اپلیکیشن‌ها فعال است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی