ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
استراتژی رشد

گوگل از کاربران خود در برابر شکایت‌های مربوط به کپی رایت هوش مصنوعی دفاع می‌کند

گوگل سیاست جدیدی را در جهت حمایت از کاربران خود پایه‌گذاری کرده تا از کاربرانش در برابر شکایت‌های مربوط به کپی‌رایت هوش مصنوعی دفاع کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

گوگل اخیراً اعلام کرد که در صورت متهم‌شدن کاربران سیستم‌های هوش مصنوعی پلتفرم‌های Google Cloud و Workspace به نقض قانون کپی رایت، از آن‌ها دفاع خواهد کرد. مایکروسافت، ادوبی و شرکت‌های دیگری نیز پیش از این تعهد مشابهی را اعلام کرده بودند.

شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری مانند گوگل تاکنون سرمایه‌گذاری‌های زیادی روی هوش مصنوعی انجام داده‌اند و برای اضافه‌کردن آن به محصولات خود با یکدیگر رقابت می‌کنند. بااین‌حال، نویسندگان برجسته، تصویرسازان و دیگر هنرمندان تاکنون در چندین پرونده قضایی اعلام کرده‌اند که استفاده از آثار آن‌ها برای آموزش سیستم‌های هوش مصنوعی و محتوایی که توسط این فناوری ایجاد می‌شود، حقوق آن‌ها را نقض می‌کند.

سیاست جدید گوگل برای حمایت از کاربرانش

براساس گزارش رویترز، سخنگوی گوگل توضیح می‌دهد که آن‌ها به‌عنوان اولین شرکت در صنعت فناوری، رویکردی جامع و دوجانبه را برای جبران زیان ارائه می‌کنند که هر دو نوع ادعای ذکر‌شده را پوشش دهد.

سیاست جدید گوگل بر نرم‌افزارهای آن ازجمله پلتفرم توسعه هوش مصنوعی Vertex و همچنین سیستم هوش مصنوعی تولیدکننده متن و تصویر آن در برنامه‌های Google Workspace و Cloud تأثیرگذار خواهد بود. البته در بیانیه گوگل هیچ اشاره‌ای به چت‌بات شناخته‌شده Bard نشده است.

همچنین در بخش دیگری از بیانیه غول موتور جستجو گفته شده که اگر کاربران «به‌عمد از خروجی تولید‌شده برای نقض حقوق دیگران استفاده کنند»، غرامت یادشده برای آن‌ها اعمال نمی‌شود.

موج جدید شکایت‌هایی که بر سر نقض قوانین توسط هوش مصنوعی ارائه شده است، عموماً شرکت‌هایی را که مالک این سیستم‌ها هستند (مانند گوگل)، هدف قرار می‌دهند و کاربران در آن‌‌ها متهم نشده‌اند. بااین‌وجود، شرکت‌های هوش مصنوعی مدعی شده‌اند که طبق قانون کپی رایت ایالات‌متحده، نباید استفاده از داده‌های موجود در اینترنت برای آموزش این سیستم‌ها مشکلی داشته باشد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی