ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دوربین توالت Throne
سلامت

این دوربین با عکاسی از مدفوع شما، وضعیت سلامت روده‌تان را بررسی می‌کند

مدفوع شما می‌تواند اطلاعات زیادی درباره سلامت‌تان ارائه کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۰ مهر ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۹

استارتاپ آمریکایی Throne دوربینی ساخته است که در توالت قرار می‌گیرد و از مدفوع شما عکاسی می‌کند. این دوربین که فعلاً در حالت بتاست، با استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند چیزهایی مثل سلامت روده را از طریق مدفوع و میزان مصرف آب را از طریق ادرار شما را بررسی کند.

به‌ گزارش تک‌کرانچ، استارتاپ Throne فناوری خود را «هوش روده مصنوعی» می‌نامد و مدعی است آن را با کمک پزشکان آموزش داده است تا به شما کمک کند متوجه شوید مدفوعتان چه چیزی درباره سلامتتان نمایش می‌دهد. این سیستم همچنین با تحلیل وضعیت ادرار می‌تواند سطح آب بدن شما را متوجه شود.

اپلیکیشن دوربین Throne

این استارتاپ تأکید می‌کند تصاویری که دوربین ثبت‌ می‌کند، به‌صورت ناشناس درمی‌آیند. Throne می‌گوید: «ما فقط تصاویر محتوای کاسه توالت شما را ضبط می‌کنیم. هیچ داده دیگری به مأموریت ما ارتباط ندارد و می‌تواند توانایی ما در ارائه اطلاعات دقیق سلامتی را به‌ خطر بیندازد. ما از فناوری تشخیص تصویر برای حذف خودکار هر تصویر نامرتبطی استفاده می‌کنیم. با این کار مطمئن می‌شویم فقط داده‌های مرتبط با توالت حفظ شود.»

کاربران می‌توانند به داده‌های کامل خود دسترسی داشته باشند و ببینند Throne چه اطلاعاتی گردآوری کرده است. این استارتاپ به درخواست کاربر می‌تواند همه داده‌های فرد را حذف کند. این اطلاعات رمزنگاری نیز می‌شوند.

اعلان های اپلیکیشن دوربین Throne

Throne توضیح می‌دهد: «ما به داده‌های اشخاص دسترسی نداریم. تیم ما فقط داده‌های ناشناس و تجمیع‌شده را تحلیل می‌کند؛ امکان ردیابی کاربر اصلی این داده‌ها وجود ندارد.»

دوربین Throne پس از دوره بتای محدود، اکنون برای پیش‌خرید در دسترس قرار گرفته است. قیمت این دوربین 499 دلار است اما برای کسانی که زودتر این محصول را سفارش دهند، تخفیف 200 دلاری در نظر گرفته شده. این استارتاپ کارش را به‌عنوان مارکت‌پلیسی برای خدمات سلامتی شروع کرده بود اما خیلی زود متوجه شد این بازار اشباع شده است؛ درنهایت آن‌ها مسیر کسب‌وکار خود را عوض کردند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی