ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نظر ایلان ماسک درباره مرگ
میان رشته ای

ایلان ماسک می‌گوید با نورالینک مرگ معنایی ندارد

ایلان ماسک در گفتگویی درباره کارکردهای ایمپلنت نورالینک و مواجهه با مرگ صحبت کرده است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

«ایلان ماسک»، مؤسس نورالینک، به اظهارنظرهای عجیبش مشهور است. او می‌خواهد با تراشه‌های نورالینک بینایی را به افراد نابینا بازگرداند یا درد کمر و گردن را از بین ببرد. او در گفتگویی درباره کارکردهای ایمپلنت نورالینک صحبت کرده است؛ به باور او با فناوری‌هایی مانند نورالینک مرگ معنایی نخواهد داشت.

ایلان ماسک در مصاحبه با FULL SEND PODCAST گفت اگر نورالینک بتواند خاطرات فرد را ضبط کند، می‌توان آنها را به کلون آن فرد انتقال داد. او می‌گوید احساسات نیز سیگنال‌های مغزی هستند و می‌توان آنها را به‌وسیله تراشه ثبت و به کلون منتقل کرد. او این امر را به مرگ در ویدیوگیم‌ها تشبیه می‌کند:

«مرگ چیست؟ مرگ ازدست‌دادن اطلاعات است… فرض کنید متلاشی شوید اما بلافاصله بدون درد دوباره [با کلون خود] ادغام شوید، آیا مرده‌اید؟ نه واقعاً؛ هنوز دارید ادامه می‌دهید. مثل این است که در ویدیوگیم باشیم. شما در ویدیوگیم‌ها زیاد می‌میرید اما به قسمت ذخیره‌ بازی برمی‌گردید.»

اظهارنظر جالب ایلان ماسک درباره مرگ

ایلان ماسک درباره مفهوم مرگ و ارتباط آن با نورالینک می‌گوید: «اگر با مرگ دیگر اطلاعات فرد نابود نشود، مرگ معنایی نخواهد داشت.» البته چنین هدفی به این زودی‌ها محقق نمی‌شود. نورالینک درحال‌حاضر ایمپلنت‌های خود را روی افراد فلج آزمایش می‌کند و روی اهداف درمانی و پزشکی متمرکز است.

نظر ایلان ماسک درباره مرگ

انتظار می‌رود تراشه‌های نورالینک برای درمان آلزایمر، پارکینسون، صرع و بیماری‌های مختلف دیگر استفاده شود. حدوداً یک ماه قبل ایلان ماسک گفت تاکنون ایمپلنت‌های نورالینک در مغز 3 انسان قرار گرفتند و همه آنها نیز به‌خوبی کار می‌کنند. به گفته ماسک، نورالینک قرار است سال جاری میلادی سرعت آزمایش‌هایش را بیشتر کند و 20 تا 30 بیمار این تراشه را دریافت خواهند کرد.

این شرکت برای دستگاه‌هایش 2 پژوهش در آمریکا انجام می‌دهد که در سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) نیز ثبت شده‌اند. پژوهش اول برای حدود 5 بیمار طراحی شده و به آنها امکان می‌دهد با ذهن خود دستگاه‌های خارجی مانند کامپیوتر و موبایل را کنترل کنند. پژوهش دوم برای 3 بیمار طراحی شده است و به آنها امکان می‌دهد وسایلی مانند بازوهای رباتیک کمکی را کنترل کنند.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی