ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ناو جنگی آمریکا
میان رشته ای

آمریکا از پیشرفته‌ترین ناو خودران جنگی جهان با برد 1850 کیلومتری رونمایی کرد

این ناو جنگی می‌تواند 44 تن بار را با سرعت بیش از 50 گره دریایی حمل کند و قابلیت پرتاب موشک دارد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۹:۰۰

شرکتی دفاعی مستقر در آمریکا با همکاری شرکتی استرالیایی متخصص در فناوری خودران دریایی، از طراحی ناوی رونمایی کرده‌اند که به گفته آنها «پیشرفته‌ترین ناو جنگی خودران جهان» به‌ شمار می‌رود.

براساس گزارش‌های موجود، این ناو که شرکت Eureka Naval Craft آن را توسعه داده، با نام AIRCAT Bengal MC شناخته می‌شود و شناوری چندمنظوره 36 متری از نوع Surface Effect Ship (SES) است. هدف اصلی آن نیز تقویت عملیات‌های تهاجمی نیروی دریایی اعلام شده است.

این شرکت دفاعی اعلام کرده Bengal MC اولین ناو خودران جهان است که می‌تواند 44 تن بار حمل کند. همچنین متناسب با میزان بارگیری، می‌تواند با سرعتی بیش از 50 گره دریایی حرکت کرده و 1850 کیلومتر برد داشته باشد.

قرار است این ناو به نیروی دریایی و نیروی تفنگداران دریایی ایالات متحده همچنین متحدان آمریکا شامل کشورهای عضو آکوس (AUKUS)، ناتو، سنگاپور، ژاپن، کره جنوبی، ویتنام، تایلند و فیلیپین پیشنهاد شود.

قابلیت پرتاب موشک‌ در ناو جنگی آمریکا

Bengal MC قابلیت اجرای عملیات با سرنشین‌ و بدون سرنشین را دارد و به انواع تسلیحات پیشرفته مجهز شده است. این ناو می‌تواند موشک‌های کروز تاماهاوک و موشک‌های ضدکشتی Naval Strike Missile (NSM) را پرتاب کند. به‌ گفته توسعه‌دهندگان، این توانایی می‌تواند وابستگی به ناوهای بزرگ و پرهزینه را در عملیات‌های موشکی کاهش دهد.

همچنین این شناور با بهره‌گیری از مصرف بهینه سوخت و هزینه عملیاتی پایین‌تر، گزینه‌ جذابی برای نیروهای دریایی است که دنبال حفظ توانمندی‌های پیشرفته و درعین‌حال صرفه‌جویی در بودجه هستند.

شرکت استرالیایی Greenroom Robotics نیز اعلام کرده این ناو به پیشرفته‌ترین سامانه ناوبری خودران دریایی جهان مجهز خواهد شد. این سامانه که با عنوان GAMA شناخته می‌شود، پیشتر در پروژه آزمایشی سیستم خودران کشتی گشت‌زن 57 متری به‌ نام Sentinel نیز با موفقیت آزمایش شده است.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی