ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل مایکروسافت
اینترنت و شبکه

نزاع غول‌های فناوری؛ مایکروسافت گوگل را به طراحی کمپین‌های مخفی علیه خود در اروپا متهم کرد

مایکروسافت گوگل را به طراحی کمپین‌های مخفی علیه خود متهم کرده است که هدفشان تضعیف جایگاه این شرکت در بازار خدمات ابری است.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۸ آبان ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۰

مایکروسافت در بیانیه‌ای تند، گوگل را به طراحی و پشتیبانی از کمپین‌های مخفی علیه خود متهم کرده است که هدفشان تضعیف جایگاه این شرکت در بازار خدمات ابری اروپاست.

این اتهامات درحالی مطرح می‌شود که گوگل اخیراً از سیاست‌های اعطای مجوزهای ابری مایکروسافت به نهادهای اروپایی شکایت کرده است.

در تازه‌ترین جبهه‌گیری غول‌های فناوری، مایکروسافت طی بیانیه‌ای افشاگرانه گوگل را به رهبری «کمپین‌های سایه» (Shadow campaigns) علیه خدمات ابری مایکروسافت متهم کرد. «کمپین‌های سایه» به معنای تلاش‌های پنهانی یا مخفیانه برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی یا سیاست‌هاست.

مایکروسافت گوگل را به توطئه‌چینی علیه خدمات ابری خود متهم کرد

«ریمه علیلی»، معاون حقوقی مایکروسافت، در پستی وبلاگی اعلام کردگوگل به‌زودی با راه‌اندازی گروه لابی‌گری با ظاهر بی‌طرفانه تلاش خواهد کرد تا میان قانون‌گذاران و افکار عمومی اعتبار مایکروسافت را زیر سؤال ببرد. وی افزود: «گوگل تلاش کرده نقش، بودجه و مدیریت خود را در این کمپین‌ها پنهان کند و از تعدادی ارائه‌دهنده ابری اروپایی به‌عنوان چهره عمومی این گروه استفاده کند.»

مایکروسافت گوگل

مایکروسافت ادعا می‌کند گوگل برای اجرای این برنامه از آژانس ارتباطات و لابی‌گری در اروپا کمک گرفته و یکی از شرکت‌های اروپایی که از همکاری با این گروه خودداری کرده بود، مایکروسافت را از این طرح مطلع ساخته است.

فقط چند هفته پس‌ از اینکه گوگل در سپتامبر شکایتی به اتحادیه اروپا ارائه کرد و مایکروسافت را به اعمال قراردادهای ناعادلانه برای خدمات Azure متهم کرد، این کشمکش‌ها آغاز شدند. گوگل ادعا می‌کند مایکروسافت با سیاست‌های مجوزدهی‌اش مشتریان را وادار به استفاده انحصاری از خدمات خود می‌کند و این امر بر نوآوری و امنیت سایبری تأثیر منفی می‌گذارد.

گوگل همچنین اشاره کرده مشتریان برای استفاده از ویندوز سرور در سرویس‌های ابری رقبا با افزایش هزینه ۴۰۰ درصدی مواجه‌اند؛ هزینه‌ای که در Azure اعمال نمی‌شود. مایکروسافت در پاسخ، این ادعاها را رد کرده و بر حق خود در حفظ مالکیت معنوی سیستم‌عامل ویندوز سرور تأکید دارد.

این منازعه نشان‌ می‌دهد تنش‌های جدی بین دو شرکت بازگشته است که پس از پایان توافق شش‌ساله خود در سال ۲۰۲۱، دوباره به رقابتی پرچالش در عرصه خدمات ابری اروپا رسیده‌اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی