ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک استارلینک
اینترنت و شبکه

ایلان ماسک: اینترنت ماهواره‌ای جدید استارلینک به هیچ تجهیزات اضافه‌ای در گوشی شما نیاز ندارد

سرویس اینترنت ماهواره‌ای Direct to Cell استارلینک نیاز به هیچ تجهیزات یا اپ اضافه‌ای ندارد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۶ آذر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۱

ایلان ماسک در پاسخ به پستی در شبکه اجتماعی ایکس درباره سرویس Direct to Cell استارلینک یک بار دیگر تأکید کرد این سرویس بدون هیچ تجهیزات یا اپلیکیشن اضافه به کاربران اجازه می‌دهد به اینترنت ماهواره‌ای دسترسی داشته باشند. انتظار می‌رود این سرویس به‌زودی راه‌اندازی شود.

ایلان ماسک در پاسخ به محتواسازی به نام «ماریو نافال» که گفته بود سرویس Direct to Cell استارلینک به‌زودی در جهان به راه‌ می‌افتد، در پستی نوشت: «سیستم جدید استارلینک دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای را بدون هیچ تجهیزات یا اپلیکیشن اضافه‌ای برای گوشی موبایل شما فراهم می‌کند.»

اینترنت ماهواره‌ای جدید استارلینک به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

در پست نافال گفته شده اسپیس ایکس با شرکت‌های مخابراتی بزرگ در کشورهای مختلف ازجمله تی-موبایل در آمریکا، راجرز در کانادا، KDDI در ژاپن، سالت در سوئیس، Optus در استرالیا و One NZ در نیوزلند برای ارائه این سرویس همکاری خواهد کرد.

اسپیس ایکس دیروز 12 ماهواره Direct to Cell دیگر را به مدار فرستاد تا مجموع تعداد این ماهواره‌ها به بیش از 320 برسد و عملاً اولین مرحله از شبکه ماهواره‌های DTC تکمیل شود. با این پرتاب، حالا اسپیس ایکس به اندازه کافی ماهواره DTC دارد تا پوشش سرویس خود را برای کاربران ارائه کند.

صفحه رسمی اسپیس ایکس در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به پرتاب ماهواره‌های DTC در پستی نوشت: «پرتاب امروز [5 آذر] 12 ماهواره استارلینک با قابلیت ارتباط مستقیم با تلفن همراه (Direct to Cell) هر جای دنیا که هستید سرویس متنی قابل‌اطمینانی در اختیارتان خواهد گذاشت.» بااین‌حساب، این سرویس ابتدا فقط می‌تواند متن ارسال کند.

«بن لانگمیر»، مدیر ارشد مهندسی ماهواره در اسپیس ایکس پس از پرتاب قبلی ماهواره‌های DTC گفته بود که فقط یک پرتاب دیگر برای این شبکه از ماهواره‌ها لازم است تا نخستین منظومه از ماهواره‌ها برای استفاده تجاری از این سرویس تکمیل شود. البته با تکمیل این منظومه، پرتاب ماهواره‌های Direct to Cell به اتمام نمی‌رسد. لانگمیر قبلاً گفته بود این شرکت به پرتاب و بهبود این سرویس ادامه می‌دهد تا پوشش و تأخیر اینترنت ماهواره‌ای با این شبکه را کاهش دهد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Shahbanoo
    Shahbanoo | 3 هفته قبل

    مثل اینکه بعضیا تنشون میخاره!!!سرشون به تنشون سنگینی میکنه!به نظرتون وقتش نشده جدی تر برخورد کنید؟؟؟!!!

  • Shahbanoo
    Shahbanoo | 3 هفته قبل

    ما به پیام متنی هم قانع هستیم.🙏✨️🤩😍
    اقاقیا

مطالب پیشنهادی