ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رفع ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ تکذیب شد؛ آغاز برخورد با عرضه‌کنندگان آیفون قاچاق

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شایعات مطرح‌شده درباره رفع ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ را رد کرد.

ایمان بیک
نوشته شده توسط ایمان بیک | ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شایعات مطرح‌شده درباره رفع ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ را رد کرد.

چندی پیش، رئیس انجمن واردکنندگان تلفن همراه اعلام کرد این انجمن پیگیر رفع ممنوعیت واردات آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ بوده و ممکن است در آینده نزدیک این اتفاق رخ دهد. اما حالا «حمیدرضا دهقانی‌نیا»، سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اعلام کرده که درحال‌حاضر پیشنهادی در دولت برای رفع ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ مطرح نشده است.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد فروش آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ که به‌علت ممنوعیت واردات، کالای قاچاق محسوب می‌شوند، اما تاکنون برخوردی با فروشندگان آن صورت نگرفته است، گفت: «موضوع مقابله با تلفن همراه محرز قاچاق که مصداق آن آیفون ۱۴ و ۱۵ است، در برنامه‌های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارد و ستاد قصد دارد به‌صورت جدی به این موضوع ورود کند. در انتهای سال گذشته نیز بازرسی از پاساژ‌های تهران انجام شد.»

دهقانی‌نیا اعلام کرد واحدهایی که این کالاهای را تبلیغ می‌کنند، شناسایی شده‌اند و امسال با فروشندگان کالای قاچاق برخورد می‌شود.

تشدید مبارزه با آیفون قاچاق

دهقانی‌نیا تأکید کرد: «نگاه دولت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز این است که آیفون ۱۴ و ۱۵، تا این لحظه کالاهای محرز قاچاق محسوب می‌شوند. با توجه به اقداماتی که در انتهای سال گذشته انجام گرفت، مشابه اقدامات انجام‌شده در تشدید عملیات مبارزه با پوشاک قاچاق، درخصوص آیفون ۱۴ و ۱۵ نیز صورت خواهد گرفت.»

او همچنین درخصوص ادعای رئیس انجمن واردکنندگان تلفن همراه که گفته بود افرادی با روش‌های مختلف اقدام به دورزدن رجیستری می‌کنند، گفت: «در این زمینه با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی هماهنگی انجام شده است. موضوعاتی باید از سوی این سازمان و اپراتور‌ها برای مقابله با این موارد اجرا شود که این موضوعات به سازمان تنظیم مقررات اعلام شده است.»

دهقانی‌نیا همچنین اعلام کرد سازمان تنظیم مقررات باید با جدیت این وظایف را پیگیری کند.

ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی