آموزش رایگان رونق کسبوکار در وبینار «بهترین قصهگو برنده است»
وبیار رایگان بهترین قصهگو برندهه است، با حمایت باشگاه مدیریت رسانه یونسکو ایران و برای علاقمندان به حوزه «ارتباطات بازاریابی» برگزار شد.
وبینار رایگان «بهترین قصهگو برنده است» در قالب پروژه فیوچرمدیا (FutureMedia) و مسئولیت اجتماعی سازمانی انتقال تجربه با حمایت باشگاه مدیریت رسانه یونسکو ایران و برای علاقمندان به حوزه «ارتباطات بازاریابی» برگزار شد.
بنیانگذار پروژه فیوچرمدیا و مدرس دورههای آموزشی ارتباطات و بازاریابی در تشریح ماهیت وبینار «بهترین قصهگو برنده است»، گفت: «کتاب بهترین قصهگو برنده است با نام کامل «Whoever Tells the Best Story Wins: How to Use Your Own Stories to Communicate with Power and Impact» نوشته «آنت سیمونز» که با ترجمه «زهرا باختری» توسط «نشر اطراف» منتشر شده است، به شما نشان میدهد چهطور با سرمایهگذاری روی داستان سود کنید، چهطور با قصه در هر موقعیتی به همکاری و تعاملتان با دیگران بیفزایید و از درگیریها دور بمانید و کمک میکند به چشم خود ببینید چه کارهای بزرگی از این واقعیتهای کوچک که قصه نام گرفتهاند، بر میآید.
دبیر گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه یونسکو – ایران در ادامه در تشریح نقش قصه گویی در توسعه برند تاکید کرد: «اگر مایلید راهکارهای علمی و مفیدی بیاموزید که در سطح جهانی برای برقراری ارتباطهای کاریِ ضروری و سودمند استفاده میشوند و اگر دوست دارید راهتان برای رسیدن به موفقیتهای شغلی، اجتناب از شکستهای جبرانناپذیر و حل مشکلاتِ بهظاهر لاینحلِ کاری هموار شود، مجموعه «روایت در کسب و کار» انتشارات اطراف جایی در کتابخانهی شما باز خواهد کرد.»
زارعی در بیان نوع تأثیر قصهها بر برند ها یادآور شد: «بهترین قصهگو برنده است به ما میآموزد که چطور از تجربههای شخصیمان و قصههایی که از دیگران وام گرفتهایم، استفاده کنیم تا مخاطب با ما ارتباط عاطفی برقرار کند، اعتبار و اصالت گفتههایمان را بپذیرد و تشویق به تلاش و پشتکار شود. بیتردید قدرتمندترین ارتباطها وجهی انسانی دارند که به آسانی از راه قصهگویی شکل میگیرد. چه فروشنده باشیم، چه معلم، مهندس برق یا مربی مهدکودک، ناگزیریم با آدمها ارتباط برقرار کنیم و وقت آن شده که باور کنیم ارتباطهای کاری چیزی بیش از رد و بدل کردن اطلاعاتند. نویسندهی این کتاب مشاور کسب و کار شرکتهای بزرگی مانند مایکروسافت و ناسا بوده و میگوید اگر در کار علاوه بر محاسبات دقیق و بررسیهای همهجانبه جایی هم برای ارتباط عاطفی باز نکنیم، مسیر سخت و ناهمواری پیش رویمان خواهد بود.»
صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه خبری تخصصی «ارتباطات و رسانهها» در تشریح اجزای محتوای وبینار خاطر نشان کرد: «وقتی برای طرف مقابل قصهای میگوییم کمکش میکنیم از میان هزاران اطلاعات و دادهای که احاطهاش کردهاند، راحتتر دست به انتخاب بزند. چه بسا گرههایی که با هیچ محاسبهای باز نمیشوند، فقط با یک قصه کارساز، حل و فصل شوند. گویی وقتی قصهای به یک داده سنجاق میشود، دادهی مزبور در میان بقیه میدرخشد و به مخاطب میگوید «من را سوا کن.» قصه ما را به موقعیت مفروضی میبرد که تا به حال در آن زندگی نکردهایم ولی با کمک قصه میتوانیم آن را تصور کنیم و انتخاب برایمان راحتتر میشود. قصه به همین راحتی به شما کمک میکند دیدگاهها، ارزشها، باورها و آرزوهایتان را با دیگران به اشتراک بگذارید. کمکتان میکند به اطلاعات خامتان رنگ و بو و زندگی و روح ببخشید و تاثیرگذارشان کنید. قصه ردّ شما را روی دادهها میگذارد و اعتماد طرف مقابل را برمیانگیزد. گویی پس از گفتن و شنیدن یک قصهی خوب، همهی مناسبات عوض میشود. شما و مخاطبتان دیگر مقابل هم نیستید، کنار یکدیگرید.»
دبیر و عضو شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره مطبوعات و رسانههای استان تهران در تشریح اجزا محتوایی وبینار تاکید کرد: «آنت سیمونز، نویسنده بهترین قصهگو برنده است، میگوید برای پیدا کردن قصهها نیازی نیست به جاهای عجیب و غریب سر بزنیم یا چیزهای عجیب و غریبی بخوانیم. حتی برای قصهگویی لزومی ندارد دنبال کسب توانایی خارقالعادهای هم رفت. همهی ما قصهگویی بلدیم و همهی ما قصههایی برای گفتن داریم. قصهها اطراف ما هستند و در زندگی روزمرهی ما معلقاند. قصهها در گوشه و کنار پرابهام و آشفتۀ زندگی واقعی، خانه کردهاند.»
برای پیدا کردن قصهی مورد نظرمان و استفاده از آن فقط کافیست کمی دقت کنیم و شگردهای ظریفی را یاد بگیریم. این کتاب یادتان میدهد قصههایی را که دارید ولی به آنها التفاتی ندارید پیدا کنید و در موقعیتهای مناسب برای دیگران تعریفشان کنید. یادتان میدهد چطور از دل زندگی روزمرهتان قصههای به دردبخور بیرون بکشید. قصههایی که اعتماد طرف مقابل شما را جلب میکنند، مفاهمه را تسهیل میکنند، کمک میکنند دیگران بفهمند توی سر شما چه میگذرد و نسبت به جهان و خردهریزهایش چه حسی دارید.
«میلاد زارعی» ضمن تقدیر از کلیه حامیان رویدادهای فیوچرمدیا افزود: «نشر اطراف، نشر برآیند، زرین پال، یکتانت، ایسمینار، تریبون، بنیاد خوارزمی، انجمن صنفی مدیران رسانه، انجمن سواد رسانه ای، پایگاه خبری ارتباطات و رسانه ها، ماهنامه مدیریت ارتباطات ، پایگاه خبری شارا ، نشربرآیند، رسانه مسئولیت اجتماعی، اندیشکده رسانه و حکمرانی سایبری عصر هوشمندی و مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی تنها بخشی از حامیان این رویداد هستند که در راستای مسئولیت اجتماعی سازمانی (CSR) در این پروژه مشارکت داشته اند.»
دبیر کمیته رسانه و ارتباطات نخستین همایش استانداردهای جهانی روابط عمومی در پایان خاطر نشان کرد: «باشگاه مدیریت رسانه یونسکو ایران در قالب پروژه فیوچرمدیا، سلسله وبینارهای آموزشی با محوریت تدریس کتاب های تخصصی حوزه مدیریت، ارتباطات، روابط عمومی و بازاریابی را برنامه ریزی نموده است که وبینار رایگان «بهترین قصهگو برنده است» در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ بصورت مجازی و از طریق سایت «فیوچرمدیا FutureMedia «(futuremedia.ir) برگزار شده است و از طریق لینک فیوچرمدیا و پلتفرم ایسمینار در دسترس است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.