ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

«چاهار»، محصول جدید جیبی‌مو برای مدیریت نقدینگی سازمان‌ها، رونمایی شد

به گفته مدیرعامل «جیبی‌مو» در مراحل بعدی سیستم پیشنهاددهی مبتنی بر هوش مصنوعی به ابزار مدیریت منابع و نقدینگی کسب‌وکارهای چاهار اضافه می‌شود.

تحریریه دیجیاتو
نوشته شده توسط تحریریه دیجیاتو | ۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۰

شرکت فین‌تکی «جیبی‌مو» در مراسمی با همکاری «فناپ‌ایونت» از محصول «چاهار» رونمایی کرد. این ابزار مدیریت منابع و نقدینگی کسب‌وکارهای بزرگ چهار فعالیت را برای کاربرانش آسان می‌کند، ازجمله: «روش‌های دریافت پول مدرن»، «مدیریت نقدینگی سازمانی»، «تسویه هوشمند» و «کسب منفعت و درآمد غیرعملیاتی از منابع سازمانی». نام محصول نیز بر مبنای این خدمات چهارگانه انتخاب شده است.

در رویداد رونمایی از چاهار، «مهدی مرادیان»، مدیرعامل جیبی‌مو، گفت سال ۱۳۹۶ طرح راه‌اندازی این شرکت از ایده ایجاد شبکه پرداخت P2P شکل گرفت اما حالا دیگر جیبی‌مو فقط شبکه پرداخت P2P نیست. 

سال ۱۳۹۸، گروه مالی فارابی از طریق شرکت سوشیانت به مجموعه سهام‌داران جیبی‌مو اضافه شد. مرادیان این اتفاق را عامل ورود این شرکت به نسل دوم خودش می‌داند. او گفت: «در آن زمان جیبی‌مو خدمات گردش مالی را در ۱۰ بانک در حوزه B2B به کارگزاری فارابی ارائه می‌داد. در نسل دوم، مجوز پرداخت‌یاری و خدمات درگاه پرداخت را توسعه دادیم و توانستیم امکان ورود به بازارهای مالی متفاوت را برای مشتریانمان فراهم کنیم. سال ۱۴۰۲ با اعتماد گروه مالی فارابی مالکیت جیبی‌مو به این گروه منتقل شد. ازآن‌پس، خدماتمان گسترش یافت.»

مدیرعامل جیبی‌مو اضافه کرد از سال گذشته این کسب‌وکار وارد نسل سوم خود شده است. به دنبال این اتفاق، «بانک‌ها و پی‌اس‌پی‌های مختلفی با جیبی‌مو همکاری می‌کنند؛ این شرکت می‌تواند ده‌ها همت پردازش را داشته باشد.»

چاهار یک دستیار مدیریت مالی هوشمند می‌شود

در بخش دیگری از این مراسم، «رحمان بابازاده»، مدیر اجرایی کارگزاری فارابی، راه‌اندازی سامانه مدیریت نقدینگی چاهار را تازه‌ترین اقدام این شرکت در تداوم مسیر نوآورانه جیبی‌مو برشمرد. 

چاهار برداشت خودکار (Direct Debit) را در بانک‌های «دی»، «تجارت»، «ملی» و «ملت» انجام می‌دهد. شناسنامه‌دارکردن مشتریان، مدیریت نقدینگی، خدمات جابه‌جایی منابع، حساب پشتیبان و بانکداری باز در انتقال وجه هوشمند خدمات دیگری هستند که این محصول ارائه می‌دهد. 

به گفته مدیرعامل جیبی‌مو، چاهار به‌صورت نسخه وب در دسترس کسب‌وکارهای بزرگ و کوچکی قرار دارد که تراکنش بالا دارند. مرادیان تأکید کرد این محصول تا یک سال آینده خدمات بیشتری را برای تبدیل‌ شدن به دستیار مالی هوشمند ارائه می‌کند. 

مدیرعامل جیبی‌مو در این رویداد به استفاده از سرویس‌های هوش مصنوعی برای شناسایی منابع مالی و استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری اشاره کرد. همچنین از راه‌اندازی سیستم پیشنهاددهی از طریق هوش مصنوعی در مراحل بعدی خبر داد.

تحریریه دیجیاتو

زندگی با تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی