دیجیکالا بهخاطر حجاب پلمب شد
روابطعمومی این شرکت اعلام کرده که فروشگاه اینترنتی دیجیکالا همچنان فعال است و تمام بخشها درحال خدمترسانی هستند.
عصر روز گذشته، اول مردادماه، ساختمان اداری دیجیکالا بهطور موقت توسط اماکن فراجا بهخاطر مسئله حجاب پلمب شد. روابطعمومی این شرکت اعلام کرده فروشگاه اینترنتی دیجیکالا همچنان فعال است و تمام بخشها درحال خدمترسانی و انجام تعهدات خود به مشتریان و فروشندگان هستند.
به گزارش دیجیاتو، اماکن فراجا در عصر روز اول مردادماه ساختمان اداری دیجیکالا را بهطور موقت پلمب کرد. روابطعمومی این شرکت اعلام کرد این فروشگاه همچنان فعال است و تمام بخشها درحال خدمترسانی هستند. همچنین دیجیکالا به همه فروشندگان خود پیامک داده است که روند کار این شرکت با اختلال همراه نبوده و فروشندگان میتوانند کالاهای خود را به دست انبارهای دیجیکالا در سراسر نقاط کشور برسانند تا به دست مشتریان برسد.
واکنش مدیران اکوسیستم استارتاپی کشور نسبت به پلمب شدن دفتر این فروشگاه اینترنتی در فضای مجازی، واکنشهای انتقادآمیز همراه با ابراز نگرانی برای دیگر بازیگران فعال این حوزه است.
گفتنی است در شامگاه ۳۱ تیرماه، خبرگزاری قوه قضاییه از تشکیل «پرونده قضایی درخصوص حجاب کارمندان خانم یکی از بخشهای دیجیکالا» خبر داده بود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من که از زمانی که فهمیدم کارمند هاشون رو به بی حجابی تشویق میکنند دیگه ازشون خرید نکردم
هر جای دنیا که باشی، وقتی بر خلاف قوانین اونجا کاری بکنی، همین کار رو باهات می کنند.
واقعا عجیبه که انتظار دارید با کسی که قانون کشورش رو رعایت نمیکنه، برخورد نشه.
این حرفا باعث میشه نشه جلوی کسانی که قانون های دیگه رو زیر پا میذارند گرفت.
می خواید دزد هارو هم بذارند آزاد باشند؟! آزادی خوب بود دیگه؟ مگه نه؟
در جواب دوستانی که احترام به قوانین رو مطرح کردن باید اعلام کنم که قوانین در صورتی قابل احترامن که توسط اکثریت مردم به رسمیت شناخته شن، ساز و کار قانونی تغییرشون وجود داشته باشه و با حقوق اولیه انسانی در تضاد نباشه.
وکرنه برده داری و آپارتاید( نژادپرستی سفید پوست بر سیاه پوست) هم زمانی قانون رسمی کشورها بوده، اما بعید میدونم دوستان کسی رو به رعایت اون، حتی اون زمان تشویق کنن.
در هر صورت، اگر هر کسی بخواد نظر خودش رو دخالت بده و بگه من این قانون رو قبول ندارم و یکی دیگه هم بگه من اون قانون رو قبول ندارم که اصلا سنگ رو سنگ بند نمیشه.
اولا اعتراض به قانون باید مسالمت آمیز باشه و نذاره دشمن ازش سوء استفاده کنه. نه این که مردم رو اذیت کنیم و مغازه هارو آتیش بزنیم و نیرو هایی که امنیت مارو حفظ می کنند، آتیش بزنیم.
دوما اعتراض باید دلیل و مبنا داشته باشه. نمیشه یکی بگه من این قانون رو دوست ندارم. هیچ دلیل قانع کننده و درستی وجود نداره که قانون حجاب برداشته بشه. برعکس، ده ها دلیل وجود داره که باید قانون حجاب باشه.
بحث کردن با شمای بزرگوار که به ازای کامنت پول میگیری، لطف به حساب بانکی شماست. اما کوتاه و مختصر اینکه حتی یک دلیل هم برای قانون حجاب نمیتونی بیاری. چرا؟ چون همه کشورها (دقیقا همه دویست و خورده ای کشور دنیا) به این نتیجه رسیدن و لابد تنها ماهستیم که میفهمیم!
اون نیروی محافظ امنیت هم ، محافظ امنیت شماست، مارو توو خیابون میزنه.
بله من و ملیون ها من دیگه این قانون من در آوردی شما رو دوست نداره، صداش هم در بیاد، میزنین و میکشین و میدزدین.
در مورد قسمت اولاً:
وقتی که خود قانون راه اعتراض مسالمتآمیز رو میبنده تنها راه موجود برای اعتراض اومدن به خیابونها میشه. در قانون اساسی این حکومت نوشتهشده که اعتراض به احکام شرعی (که حجاب اجباری جزئی از اون تفسیر میشه) حتی اگر مسالمتآمیز باشه غیر قانونیه. بنابراین خود حکومت کاری کرده که مردم فقط بتونن راه غیرمسالمتآمیز رو انتخاب کنن. وگرنه با احتساب حرفهای شما اعتراضات اخیر فرانسه هم کاملاً غیرقانونی و به قول خودتون «اغتشاش» محسوب میشه و حمایت امثال شما از اون اعتراضات هم به معنای حمایت از بیقانونیه. همچنین با احتساب حرف شما کسانی هم که در سال 57 شیشه میشکوندن، بانک آتیش میزدن یا اتوبوس چپ میکردن باید اغتشاشگر به حساب بیان نه انقلابگر(میتونی عکسهاشو پیدا کنی، اونم از سایتهای داخلی ایران). از طرفی اگر هم بخواهیم همیشه نگران سوء استفاده بیگانه باشیم عملاً بهتره به طور جدی هیچ اعتراضی نکنیم و برای اینکه آبروی حکومت نره منتظر بشینیم تا پشت پرده و به طور غیر شفاف به مشکلات رسیدگی بشه، وعدهای که همهی حکومتهای دیکتاتوری داده بودن و همچنان میدن.
در مورد قسمت ثانیاً:
اگر تنها معیارت برای دلیل و مبنای اعتراض، نظر فقها و علمای اسلامی باشه که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه ولی اگه ذرهای شواهد و فکتها رو هم قبول داشته باشی باید بگم که اگر حجاب اجباری اینقدر برای حیات یک کشور مهم باشه در اینصورت همهی کشورهایی که صدها سال این قانون رو نداشتن باید تا به امروز نابود شده بودن. حتی کشورهای متحد حکومت ما (مثل سوریه، عراق، لبنان و فلسطین) هم چنین قانونی ندارن. اگر به یک جنگزدهی سوری مسلمان برای پناهندگی دو انتخاب بین ایران و آلمان بدن کدوم رو انتخاب میکنه؟ تا حالا فکر کردی که اگه این قانون اینقدر مهمه چرا حتی همکیش شما هم حاضر نیست در کشوری که قانون حجاب اجباری داره زندگی کنه؟ حتی مسلمانان فرانسه که برای حق داشتن پوشش اسلامی در اون کشور میجنگن هم اکثراً حاضر نشدن در وقایع اخیر ایران از قانون حجاب اجباری حمایت کنن. در نهایت هم اگر فکر میکنی حجاب اختیاری باعث بی بند و باری و فساد اخلاقی در مردها یا ناامنی برای زنها میشه باید بگم مردی که برای کنترل شهوت خودش تنها چارهاش اینه که دیگران رو مجبور به پوشش خاصی کنه حتی اگه فاسد هم نباشه حقیرترین موجود دنیاست. با چنین منطقی میشه گفت مثلاً حمل آشکار اجناس قیمتی(طلا، جواهر، موبایل، لپتاپ، ...) در خیابان باید غیرقانونی اعلام بشه چون دزدها رو تحریک میکنه و برات ناامنی ایجاد میکنه. بنابراین میشه گفت هیچکس نباید در خیابان با موبایل حرف بزنه چون با نمایش موبایلش ممکنه فقرای گرسنه رو تحریک به دزدی کنه و از اونجایی که همیشه دزدی هست، ظاهر بودن موبایل مردم باعث ناامنیشون میشه. پس باید مکالمهی آشکارا با موبایل در خیابان غیرقانونی اعلام بشه.