ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

مدیرعامل ارتباطات زیرساخت: تداوم محدودیت‌ها به شرکت ما و حملات DDoS مربوط نیست

اینترنت بسیاری از دیتاسنترها هنوز وصل نشده است.

الیاس براهوئی‌نژاد
نوشته شده توسط الیاس براهوئی‌نژاد | ۷ تیر ۱۴۰۴ | ۱۴:۳۶

«بهزاد اکبری»، مدیرعامل ارتباطات زیرساخت، اعلام کرد تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و حملات DDoS ندارد.

به گزارش دیجیاتو، اکبری در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: «تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین حملات DDoS ندارد، شایسته‌ است که مراجع مسئول درخصوص دلایل واقعی و طولانی‌ شدن این محدودیت‌ها شفاف‌سازی لازم را برای مردم انجام داده و پاسخگو باشند.»

توییت بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره محدودیت اینترنت

او این پست را پس از آن منتشر کرد که کاربران زیادی در پاسخ به پست قبلی او درباره آمار حملات DDoS در روزهای جنگ، از قطع اینترنت دیتاسنترها انتقاد کرده بودند.

باوجود کاهش برخی محدودیت‌ها در اینترنت کشور، همچنان اینترنت بسیاری از دیتاسنترها در کشور قطع است. علاوه‌براین، به‌رغم ادعای وزیر ارتباطات، گزارش‌های کاربران نشان می‌دهد هنوز وضعیت دسترسی‌های ارتباطی به شرایط قبل بازنگشته و کماکان محدودیت‌های فراوانی در لایه‌های مختلف وجود دارد.

الیاس براهوئی‌نژاد

من، الیاس براهوئی‌نژادم؛ سال‌ها حوالی «روزنامه‌نگاری» و «تکنولوژی» قدم زده‌ام و در دیجیاتو در تقاطع این دو ایستاده‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی