ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
فناوری ایران

مدیرعامل نشان: به مردم حق می‌دهم بدبین باشند اما از فیلترینگ سودی نمی‌بریم

گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی دیجیاتو با مدیرعامل مسیریاب نشان

تحریریه دیجیاتو
نوشته شده توسط تحریریه دیجیاتو تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۴

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

مدیرعامل نشان در گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی با دیجیاتو، تاثیر فیلتر شدن ویز را انکار نکرده و می‌گوید: «یک درصد تاثیر هم تاثیر به حساب می‌آید.»

«جواد عامل» تاکید می‌کند در شرایطی که بیش از ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند، ویز عملا در دسترس کاربران است و مردم می‌توانند از میان ویز و نشان و گوگل‌مپز انتخاب کنند.

او در این گفت‌وگو در مورد شیوه ارتباط‌شان با نهادهای امنیتی می‌گوید و توضیح می‌دهد تا زمانی که داده‌های اپراتورها در دسترس هستند، داده‌های استارتا‌پ‌ها برای این نهادها ارزش ندارد.

ویدئوی کامل گفت‌وگوی مدیرعامل نشان با دیجیاتو را می‌توانید در یوتیوب دیجیاتو اینسایدر و آپارات دیجیاتو مشاهده کنید.

تحریریه دیجیاتو
تحریریه دیجیاتو

زندگی با تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی