ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

فروش اینترنتی دارو جرم است؛ هشدار عضو هیئت مدیره نظام پزشکی

«هادی احمدی»، عضو هیئت مدیره نظام پزشکی و انجمن داروسازان،به شهروندان توصیه کرد: «به هیچ وجه دارو را از فضای مجازی خریداری نکنید.»

آرش بوالحسنی
نوشته شده توسط آرش بوالحسنی | ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۵:۱۴

«هادی احمدی»، عضو هیئت مدیره نظام پزشکی و انجمن داروسازان، در گفت‌و‌گوی تلفنی با برنامه «صبح و گفت‌وگو» تاکید کرد که فروش اینترنتی دارو جرم است و تاکنون هیچ آئین‌نامه‌ای برای مجاز شمردن این فعالیت به دست نظام پزشکی نرسیده است.

احمدی با اشاره به داروهای حساسی مانند انسولین و واکسن‌ها، خاطرنشان کرد: «سازمان غذا و دارو باید پاسخگو باشد، چراکه ثبت این اقلام در سامانه تیتک الزامی است.» او افزود: «داروخانه‌ها موظفند مشخصات خرید و فروش این داروها را در سامانه سازمان غذا و دارو ثبت کنند تا تحت نظارت قرار گیرند. تخطی از این قانون غیرقابل پذیرش است و عملاً چنین تخلفی رخ نمی‌دهد.»

عضو هیئت مدیره نظام پزشکی با بیان اهمیت رعایت زنجیره سرما در حمل و نقل داروهای خاص، هشدار داد: «حتی در داروخانه‌ها، این داروها با کیسه یخ به بیمار تحویل داده می‌شوند، اما مشخص نیست چگونه در فضای مجازی عرضه و ارسال می‌شوند. این اقدام سلامت بیماران را به خطر می‌اندازد.»

احمدی در ادامه با اشاره به تعارض منافع در نظارت بر داروخانه‌های دولتی، گفت: «سازمان غذا و دارو به عنوان بازرس، در گام اول باید داروخانه‌های دولتی را رصد کند، اما برای شفافیت بیشتر، لازم است نهاد دیگری نیز برای نظارت در نظر گرفته شود.»

او در پایان به شهروندان توصیه کرد: «به هیچ وجه دارو را از فضای مجازی خریداری نکنید و به این فضا اعتماد نداشته باشید، چرا که سلامت شما در معرض خطر جدی قرار می‌گیرد.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی