ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

حضور «اول پرداخت» با تمرکز بر سوپرولت‌ها در نمایشگاه الکامپ بیست‌وهفتم

«اول پرداخت» به دنبال موفقیت در ارائه سوپرولت‌ها

تحریریه دیجیاتو
نوشته شده توسط تحریریه دیجیاتو | ۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۶

«اول پرداخت»، ارائه‌کننده خدمات پرداخت در سطح بین‌المللی، اولین بار در نمایشگاه الکامپ حاضر شد و محصولات و دستاوردهایش را معرفی کرد.

شروع فعالیت «اول پرداخت» به اسفندماه ۹۷ بازمی‌گردد؛ زمانی که به‌عنوان وبلاگ وردپرسی، مقاله منتشر می‌کرد. پس از مدتی در سال ۹۸ این شرکت حوزه فعالیتش را گسترش داد و خدماتی مانند نقدکردن درآمد ارزی و خریدوفروش در بستر ارزهای الکترونیک را در دستور کار خود قرار داد.

به گفته «علیرضا جاوید»، بنیان‌گذار اول پرداخت، هدف این شرکت در سال جاری ایجاد بستری برای سوپرولت‌های کریپتوکارنسی است. او در این مورد می‌گوید: «Top of Form Bottom of Form هدف ما این است که با سوپرولت‌هایی که در اختیار کاربران قرار می‌دهیم، بتوانیم نیازهای گسترده استارتاپ‌های ایران، فروشگاه‌های آنلاین و حتی فروشگاه‌های فیزیکی را پوشش دهیم تا کاربر بتواند با استفاده از آن‌ها، کالا بخرد یا از سایت‌های ایرانی خدماتی دریافت کند. این روند در دنیا بسیار رایج است و ایران از این جهت کمی عقب افتاده است.»

جاوید درمورد کاربرد سوپرولت‌ها نیز می‌گوید: «امروزه بازار کریپتوکارنسی بازار جذابی برای کاربران است. اکنون این بازار قشر وسیعی از گیمرها و برنامه‌نویس‌ها را نیز درگیر خودش کرده است. به عقیده من، این حوزه برای کشور ما بهترین راه‌حل برای مراودات بین‌المللی است.»

او درمورد الکامپ بیست‌وهفتم نیز می‌گوید: «در الکامپ امسال، جای بسیاری از شرکت‌ها و استارتاپ‌ها خالی بود. می‌توان گفت تاریخ این الکامپ مناسب نبوده است. همچنین نمایشگاه از اول هفته شروع شده است و مردم تا وسط هفته درگیر کار، زندگی و مشکلات خودشان هستند. علاوه‌براین فکر می‌کنم حضور شرکت‌های کاملاً خصوصی مثل شرکت‌ ما چندان به چشم نمی‌آمد. شرکت‌هایی حضور داشتند که به نهادهای مختلف متصل هستند، از نهاد ریاست‌جمهوری گرفته تا شرکت‌های خصولتی یا شرکت‌هایی که به برند معروف دولتی متصل‌اند. این موضوع به نظر من شرکت‌های خصوصی را ناامیدتر از گذشته می‌کند؛ چون کمتر دیده می‌شوند.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی