ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزیر ارتباطات: ارائه اینترنت ماهواره‌ای در دستور کار سازمان فضایی است

به گفته زارع‌پور، آن‌ها با همچنین با خدمات‌دهندگان جهانی اینترنت ماهواره‌ای نامه‌نگاری کرده و از آن‌ها برای فعالیت مبتنی بر قواعد ایران دعوت کرده‌اند.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۹

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد ارائه اینترنت ماهواره‌ای در دستور کار سازمان فضایی قرار دارد. به گفته زارع‌پور، این امر نیاز به یک کنسرسیوم منطقه‌ای دارد که آن‌ها درحال مذاکره و رایزنی با سایر کشورها هستند.

«عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به سؤال خبرنگاران گفت اینترنت ماهواره‌ای ملی در برنامه‌های بلندمدت آن‌هاست: «اینکه بتوانیم از ظرفیت‌های خودمان برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای استفاده کنیم، در دستور کار سازمان فضایی است؛ منتها این کار باید با کمک سایر کشورها انجام شود.»

او تأکید کرد اینکه کشوری بخواهد برای خود منظومه‌ای راه بیندازد تا از طریق آن به مردم اینترنت ارائه دهد، نیاز به کنسرسیوم منطقه‌ای دارد؛ چرا که چنین اقدامی در کوتاه‌مدت اقتصادی نیست. به گفته زارع‌پور، آن‌ها در این زمینه درحال رایزنی و مذاکره با سایر کشورها هستند.

وزیر ارتباطات بار دیگر اظهار داشت از حضور و فعالیت ارائه‌دهندگان اینترنت ماهواره‌ای در کشور استقبال می‌کند، منوط به اینکه قواعد سرزمینی ایران را بپذیرند: «اتحادیه بین‌المللی مخابرات، درواقع هیئت مقررات رادیویی جهانی، ملزم کرده است که بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت ماهواره‌ای دنیا حتماً برای ارائه خدمات در جمهوری اسلامی ایران مجوز بگیرند. ما برای آن‌ها نامه می‌نویسیم و از آن‌ها دعوت می‌کنیم که با فعالیت مبتنی بر قواعد ما، از حضورشان استقبال می‌کنیم.»

گفتنی است سال گذشته «حسن سالاریه»، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی ایران تأکید کرد در برنامه 10 ساله فضایی، مسیر کاملاً مشخصی درباره منظومه ماهواره‌های اینترنت دیده شده است: «این برنامه درحال‌حاضر در فاز امکان‌سنجی است و پس از تکمیل این فاز، ماهواره‌های منظومه حداقلی narrow band یا به‌اصطلاح IOT (اینترنت اشیا) داریم و پس از آن به سراغ broadband و اینترنت می‌رویم.»

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها رو دوست دارم و سفیر افتخاری شله مشهدی‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • TheRealAli
    TheRealAli | ۲۴ آبان ۱۴۰۲

    شما اینترنت زمینیو درست کنین نمیخواد حالا تا فضا برید هزینه کنین

مطالب پیشنهادی