ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رسیس
فناوری ایران

گزارش دیجیاتو از غرفه رسیس در نمایشگاه الکامپ

شرکت رسیس، یکی از بازیگران اصلی حوزه امنیت شبکه در کشور، امسال نیز با دست پر در نمایشگاه بین‌المللی الکامپ حضور یافته است.

کورش چایچی
نوشته شده توسط کورش چایچی تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۴ | ۱۸:۳۰

شرکت رسیس، یکی از بازیگران اصلی حوزه امنیت شبکه در کشور، امسال نیز با دست پر در نمایشگاه بین‌المللی الکامپ حضور یافته است. این مجموعه که تأمین امنیت زیرساخت‌ها سازمان‌های بزرگی چون دیجی‌کالا، بانک سامان و تپسی را در کارنامه خود دارد، با هدف معرفی راهکارها و پلتفرم‌های جدید خود به سالن ۵ این نمایشگاه آمده است.

تماشای ویدیو در آپارات

به گفته مسئولین شرکت رسیس، مأموریت اصلی آن‌ها تمرکز بر تأمین امنیت سازمان‌هاست. این شرکت با اتکا به تجهیزات و فناوری‌های پیشرفته برندهای شناخته‌شده جهانی از جمله فورتینت (Fortinet)، سیسکو (Cisco)، پالو آلتو (Palo Alto) و اِف۵ (F5) در غرفه خود آماده ارائه مشاوره به کسب‌وکارها برای انتخاب بهترین راهکار امنیتی متناسب با نیاز زیرساخت آن‌هاست.

رسیس

البته دامنه خدمات رسیس صرفاً به فروش تجهیزات یا طراحی راهکارها محدود نمی‌شود؛ ارائه پشتیبانی ۲۴ ساعته به‌عنوان یکی از هسته‌های اصلی خدمات این شرکت مطرح شده است تا دغدغه مشتریان پس از استقرار سیستم‌های امنیتی به حداقل برسد.

شرکت رسیس از سرویس نرم‌افزاری «رسیس پلاس» به‌عنوان یک خدمت جدید برای مدیریت تجهیزات خود نیز یاد می‌کند. این پلتفرم با هدف توانمندسازی کاربران در مدیریت و بهره‌برداری بهتر از قابلیت‌های امنیتی تجهیزات موجود ارائه می‌شود. امکاناتی نظیر بروزرسانی جدیدترین ویژگی‌های فایروال‌ها و بهره‌مندی از ویژگی‌هایی مانند Geo IP و Secure OTP از مزایای کلیدی رسیس پلاس است که در نمایشگاه می‌توانید تجربه کار کردن با آن را داشته باشید.

رسیس می‌گوید حتی سازمان‌هایی که تجهیزات خود را مستقیماً تهیه کرده‌اند یا دستگاهشان با مشکل بلاک لایسنس مواجه شده است هم می‌توانند با استفاده از رسیس پلاس، لایسنس معتبر را دریافت و دستگاه خود را فعال کنند.

رسیس

رسیس تأکید دارد که مسئولیت اجتماعی خود را نیز فراموش نکرده است. در همین راستا، این شرکت امسال برای اولین بار آکادمی رسیس را راه‌اندازی کرده و در طول چهار روز الکامپ، به‌صورت روزانه ورکشاپ‌های تخصصی برای آموزش مفاهیم و اصول امنیت شبکه برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان و فعالان حوزه امنیت می‌توانند تا ۶ مهرماه برای بازدید از غرفه شرکت رسیس و آشنایی نزدیک با محصولات و خدمات آن‌ها به سالن ۵ نمایشگاه بین‌المللی الکامپ مراجعه کنند.

کورش چایچی

کورش یک نِرد به تمام معناست و همیشه عاشق تکنولوژی بوده! درسته که رشته دانشگاهیش اصلا ربطی به علاقه‌ش نداره، اما دلیل نمیشه! کمیک، تکنولوژی، بازی و به خصوص اپل از علاقه‌هاشه و باهاشون زندگی می‌کنه! غلط تایپی هم یکی دیگه از ویژگی‌هاشه! هر چی «ساسمونگ»‌ توی دیجیاتو دیدید، کار کورشه! اگر می‌خواین با کورش در ارتباط باشین، به «kooroshchaichi@gmail.com» یا ایکس «kooroshication» پیام بدید!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی