ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پیکسل فولد
موبایل

گوگل احتمالاً پیش‌نیازهایی را برای ارتقای دوام گوشی‌های تاشو در نظر می‌گیرد

گزارشی تازه می‌گوید گوگل احتمالاً می‌خواهد پیش‌نیازهایی را برای گوشی‌های تاشو قرار دهد تا دوام این محصولات به حد مطلوب برسد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰

تاکنون استاندارد دقیقی درباره دوام گوشی‌های تاشو وجود نداشته است و کاربران باید به ادعای سازنده این محصولات اعتماد می‌کردند. اما به‌نظر می‌رسد که گوگل می‌خواهد شرایط را تغییر دهد و تولیدکنندگان گوشی‌های تاشو را ملزم کند تا محصولات بادوام‌تری بسازند.

«میشال رحمان»، فعال و متخصص دنیای اندروید، در گزارش جدیدی اعلام کرده است که گوگل احتمالاً قصد دارد حداقل تا حدی خیال کاربران را از بابت دوام گوشی‌های تاشو راحت کند. این شرکت ظاهراً حداقل آستانه 200 هزار بار تاشدن را در نظر گرفته است، چون اگر روزانه 50 بار گوشی خود را باز بسته کنید، می‌توانید تا 10 سال از آن استفاده نمایید.

به‌علاوه، گوگل احتمالاً می‌خواهد پیش‌نیازی را هم برای گشتاور لولاها در نظر بگیرد. براین‌اساس، گوشی‌های تاشو باید پس از 200 هزار بار تاشدن همچنان حداقل 80 درصد از گشتاور اولیه خود را حفظ کنند. این قضیه حتی در مورد گوشی‌های باکیفیتی مثل گلکسی زد فلیپ 5 هم که دوام خوبی دارند، مشکل‌ساز بوده است. لولای موبایل تاشوی جدید سامسونگ پس از 230 هزار بار تاشدن عملاً دیگر نمی‌تواند در حالت نیمه‌باز موقعیت خود را حفظ کند.

گوشی‌های تاشو باید تا چند سال پشتیبانی نرم‌افزاری دریافت کنند؟

گزارش حاضر می‌گوید گوگل احتمالاً تولیدکنندگان گوشی‌های تاشو را مجبور می‌کند تا حداقل دو به‌روزرسانی بزرگ سیستم‌عامل و حداقل سه سال به‌روزرسانی امنیتی را برای این محصولات عرضه کنند. این مقدار در مقایسه با سامسونگ و اوپو که درحال‌حاضر تا پنج سال به‌روزرسانی امنیتی منتشر می‌کنند، شاید چندان چشمگیر نباشد، اما در نظر گرفته شدن آن به‌عنوان یک استاندارد حائز اهمیت است.

گوگل هنوز رسماً این شایعه را تأیید نکرده و باید منتظر بمانیم تا ببینیم در آینده چه رخ خواهد داد. از طرف دیگر، معلوم نیست که ضمانت اجراشدن این پیش‌نیازها چه خواهد بود و گوگل چگونه می‌تواند سایر شرکت‌ها را مجبور به اجرای این سیاست‌ها کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی