ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوشی رباتیک آنر
موبایل

کانسپت «گوشی رباتیک آنر» با گیمبال هوشمند معرفی شد

آنر جزئیات بیشتری از این پروژه را در کنگره جهانی موبایل (MWC) بارسلون در سال ۲۰۲۶ اعلام خواهد کرد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۴

در پایان رویداد رونمایی از سری مجیک ۸، آنر از یک کانسپت جدید و عجیب به نام «گوشی رباتیک» پرده برداشت. این دستگاه دقیقاً همان چیزی است که از نامش پیداست: یک گوشی هوشمند با قابلیت‌های حرکتی رباتیک.

در نگاه اول، این موبایل شبیه به یک گوشی هوشمند معمولی به نظر می‌رسد، البته ماژول دوربین آن بسیار ضخیم است؛ اما این ضخامت علتی دارد. با کلیک روی ماژول، یک بازوی گیمبال رباتیک از بدنه گوشی خارج می‌شود که می‌تواند مانند یک ربات کوچک به‌صورت مستقل حرکت کند.

گوشی رباتیک آنر

این بازوی رباتیک قابلیت‌های منحصربه‌فردی را برای عکاسی و فیلم‌برداری فراهم می‌کند. این گوشی می‌تواند به‌صورت خودکار کادربندی کند، سوژه‌ها را دنبال نماید و لرزش‌ها را بدون هیچ‌گونه دخالت انسانی حذف کند.

البته این ایده کاملاً جدید نیست، اما آنر رویکرد جدیدی دارد. ما در گذشته شاهد تلاش‌هایی برای ایجاد دوربین‌های متحرک در گوشی‌ها، مانند دوربین‌های پاپ‌آپ در وان‌پلاس ۷ پرو بوده‌ایم. اما تفاوت بزرگ اینجاست که آنر یک دوربین ساده را حرکت نمی‌دهد، بلکه یک بازوی رباتیک کامل با هوش مصنوعی را در یک گوشی ادغام کرده است.

معرفی گوشی رباتیک آنر

به گزارش CNBC، نوآوری آنر فقط به بازوی مکانیکی ساده خلاصه نمی‌شود. تمام حرکات این گوشی توسط مدل هوش مصنوعی آنر، YOYO، کنترل می‌شود. این هوش مصنوعی پیشرفته می‌تواند احساسات را درک کند، محتوا پیشنهاد دهد و دستگاه‌های متصل را مدیریت کند.

در‌حال‌حاضر، این دستگاه بیشتر یک کانسپت است تا یک محصول تجاری. آنر جزئیات بیشتری از این پروژه را در کنگره جهانی موبایل (MWC) بارسلون در سال ۲۰۲۶ اعلام خواهد کرد.

این پروژه، اولین نتیجه ملموس از سرمایه‌گذاری سنگین آنر در حوزه‌ای است که آن را «هوش تجسم‌یافته» (Embodied Intelligence) می‌نامد. این شرکت با تأسیس آزمایشگاه‌های تحقیقاتی جدید در زمینه رباتیک و طراحی بیونیک و با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری در پنج سال آینده، قصد دارد از یک سازنده گوشی هوشمند، به یک شرکت دستگاه‌های هوش مصنوعی تبدیل شود.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی