ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سد خرکاتا
موبایل

یک مقام هندی برای نجات گوشی خود، میلیون‌ها لیتر از آب یک سد را تخلیه کرد!

یک مقام هندی که حین گرفتن سلفی گوشی خود را به داخل سد انداخته بود، برای یافتن موبایلش میلیون‌ها لیتر آب را هدر داد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

گوشی یک مقام هندی که به سد «خرکاتا» رفته بود، در حین گرفتن سلفی به داخل منبع عظیم آب این سد افتاد. درنتیجه او دستور داد تا دو میلیون لیتر از آب این منبع عظیم را خالی کنند تا بتواند موبایل خود را پیدا کند. حالا خبر رسیده که او به‌خاطر این اقدام از مقام خود تعلیق شده است.

به گزارش BBC، «راجش ویشواز»، بازرس تغذیه دولت هند، درحال گرفتن سلفی در سد خرکاتا در یکی از ایالت‌های مرکزی هند بود که گوشی از دستش درون آب افتاد. او ابتدا از غواصان خواست تا موبایلش را پیدا کنند، اما زمانی که از این طریق راه به جایی نبرد، دستور داد تا میلیون‌ها لیتر آب این سد را تخلیه کنند.

ویشواز مدعی است که گوشی هوشمند او حاوی اطلاعات حساس دولتی بوده. این مقام هندی می‌گوید به‌صورت کلامی از یکی از مسئولان اجازه تخلیه بخشی از آب سد را گرفته بود و تصور می‌کرد که این کار موجب افزایش دسترسی کشاورزان محلی به آب بیشتر می‌شود.

ویشواز درنهایت حدود دو میلیون لیتر آب این سد را تخلیه کرد تا موبایل سامسونگ 1200 دلاری خود را به‌دست بیاورد و موفق به انجام این کار شد. بااین‌حال، ظاهراً ورود آب به دستگاه، این گوشی را خراب کرده بود.

به‌دنبال این اتفاق، ویشواز حالا از مقام خود تعلیق شده؛ چرا که به سوءاستفاده از موقعیت و هدردادن این حجم عظیم آب متهم است. او در بیانیه‌ای سوءاستفاده از موقعیت خود را رد کرده و می‌گوید آبی که تخلیه شده است، مربوط به بخش سرریز سد بوده و قابل استفاده نبوده است.

روزنامه Times of India می‌گوید این آب هدررفته می‌توانست در گرمای تابستان برای آبیاری حدود 600 هکتار زمین استفاده شود. منتقدان مدعی‌اند در دوره‌ای که مردم برای تأمین آب خود به تانکرهای آب وابسته‌اند، چنین اقداماتی نباید قابل پذیرش باشد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی