۶ نرم افزار جدید که بیشترین دانلود در جهان را به خود اختصاص دادهاند
شروع پاندمی و به دنبال آن قرنطینههای سراسری متعدد باعث شد بعضی از نرم افزارها بیش از پیش مورد توجه واقع شده و به دانلودهای میلیونی دست پیدا کنند. در این مقاله شش نرم افزار ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
شروع پاندمی و به دنبال آن قرنطینههای سراسری متعدد باعث شد بعضی از نرم افزارها بیش از پیش مورد توجه واقع شده و به دانلودهای میلیونی دست پیدا کنند. در این مقاله شش نرم افزار را به شما معرفی خواهیم کرد که به لطف پاندمی به کاربران بیشماری دست پیدا کردند.
۱. تیک تاک
اگر قرنطینههای پشت سر هم برای بسیاری از مشاغل باعث افت درآمد شد، بنیانگزارهای تیک تاک از بابت همین قرنطینهها میلیونر شدند. تا آپریل 2020 این نرم افزار بیش از دو بیلیون بار دانلود شد و روز به روز هم به تعداد اعضای آن اضافه میشود.
تیک تاک قرار بود یک پلتفرم معمولی برای ارتباطات باشد؛ اما وقتی پاندمی شروع شد و افراد زیادی در سراسر دنیا مجبور شدند در خانه بمانند، چالشها هم به راه افتادند و هر کسی به دنبال سرگرم کردن خودش در خانه بود. در این شرایط تیک تاک سریعا دست به کار و تبدیل به یک اپ کاربردی و بسیار سرگرم کننده برای روزهای قرنطینه شد که امروز میلیونها مخاطب دارد.
۲. اینستاگرام
یکی دیگر از اپلیکیشنهایی که در روزهای قرنطینه سراسری توانست محبوبیتش را بیش از پیش جا بیندازد، اینستاگرام بود. اینستاگرام البته آمار دانلود و تعداد کاربرانش را محفوظ نگه میدارد و معمولا منتشر نمیکند؛ اما با توجه به جایگاه این اپ که در فضاهایی مثل اپ استور حفظ شده است، میتوان حدس زد که اینستا هم جزو نرم افزارهایی بوده است که بیشترین میزان دانلود را طی سال اخیر داشته است. این نرم افزار با اختصاص دادن استوری و پستهای همراه با عکس توانسته به بخشی از زندگی روزمره کاربرانش تبدیل شود که به فضایی برای ارتباط بیشتر در دوران قرنطینه نیاز دارند.
این اپلیکیشن در تابستان 2020 از امکان جدید خود به نام Reels رونمایی کرد که قرار است به رقیبی برای تیک تاک تبدیل شود؛ اما هنوز درباره موفقیت آن اطلاعات زیادی در دست نیست. در این مطلب میتوانید بیشتر درباره آن بخوانید.
۳. واتساپ
اگرچه واتسپ در ایالات متحده نرم افزار چندان محبوبی نیست اما در بقیه کره زمین شناخته شده است و محبوبیت زیادی دارد. این نرم افزار حدودا بیش از دو بیلیون بار دانلود شده است و به دانلود آن در روزهای قرنطینه هم بیشتر شده است. امکان برقراری تماس تصویری در شرایطی که همه از همدیگر دور و در قرنطینه هستند و امکان قرار دادن استوری از جمله مواردی است که باعث محبوبیت واتسپ شده است. با وجود این چندی پیش به دلیل آنکه احتمال نقض حریم شخصی کاربران میرفت، این نرم افزار برای مدت کوتاهی کاربران زیادی را از دست داد؛ کاربرانی که به سمت نرم افزار سیگنال میرفتند. واتسپ بعد از این اتفاق به کاربرانش اطمینان داد که مشکلی برای اطلاعات شخصیشان پیش نخواهد آمد و توانست کنترل شرایط را در دست بگیرد.
۴. موج
یکی دیگر از نرم افزارهایی که طی دو سال اخیر توانست با استقبال تعداد زیادی از کاربران رو به رو شود، نرم افزار موج Moj بود. فلسفه وجودی این اپلیکیشن را ممنوعیت استفاده از تیک تاک در هند تعریف کرد و قرار شد که موج یا ام.او.جی به عنوان جایگزین تیک تاک وارد عمل شود.
با نصب این اپ و استفاده از آن، کاربران میتوانند ویدیوهای 15 ثانیهای با امکانات اختصاصی خودشان را در فضای مجازی به اشتراک بگذارند، لایک و کامنت بگیرند و سرگرم شوند.
۵. زوم
با شروع پاندمی مشاغل زیادی مجبور شدند دورکاری را به عنوان شرایط جدید کاریشان در نظر بگیرند و در این وضعیت یکی از اپلیکیشنهایی که توانست به کمک افراد زیادی در سراسر جهان بیاید، زوم Zoom بود. بر اساس گزارشهای اعلام شده از طرف این نرم افزار، روزانه حدود 300 میلیون ارتباط از طریق این نرم افزار برقرار میشود و تا ژانویه 2021، 38 میلیون نسخه از این اپلیکیشن دانلود شده است.
زوم امکان برقراری کنفرانسهای آنلاین را به کاربرانش میدهد و همچنین اجازه میدهد تا اطلاعات و دادههای روی صفحه گوشی یا لپتاپشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
۶. اسنپ چت
اسنپ چت تاکنون حدود 200 میلیون بار دانلود شده است و بیشتر جمعیت کاربران آن، جمعیتی جوان و به طور عمده زیر 34 سال هستند که یا برای سرگرمی از این اپلیکیشن استفاده میکنند و یا برای ایجاد تبلیغات فوری کسب و کارشان. از این نرم افزار به عنوان یکی از ابزارهای مارکتینگ هم یاد میشود که میتواند دادههای خوبی در اختیار کاربرانش قرار دهد. کاربران میتوانند با ایجاد آگهیهای تبلیغاتی، آنها را در دسترس کسانی بگذارند که در محدوده جغرافیایی مد نظرشان حضور دارند.
قبل از نصب دقت کنید
پیشنهاد میکنیم قبل از دانلود هر نرم افزاری به موارد زیر دقت کنید:
- دقت داشته باشید که بعضی نرم افزارها صرفا برای آیفون طراحی شدهاند و بعضی دیگر برای انواع گوشی های هواوی، سامسونگ، موتورولا و ... که همگی اندرویدی هستند. همچنین دقت داشته باشید که برای دریافت بعضی از اپها لازم است گوشی خود را به جدیدترین نسخه به روز رسانی شده اندروید در مدلهایی مثل گوشی هواوی یا iOS در آیفون مجهز کنید؛ چون تنها نسخههای جدید قابلیت استفاده از اپ را به شما خواهند داد. برای مشاهده به روزترین مدلهای گوشی هواوی به این لینک در دیجی کالا مراجعه نمایید.
- اگر فرصتی برای خواندن قوانین امنیتی نرم افزارها ندارید، خوب است نام نرم افزار را جستجو کنید و درباره اطلاعاتی که با دانلود آن در دسترس کمپانیها قرار میدهید، آگاهی به دست آورید.
- معمولا از روی تعداد دانلودهای یک اپ و همچنین تعداد ستارههایی که کاربران به آن دادهاند، میتوانید دیدگاهی کلی درباره مناسب و کاربردی بودن آن به دست آورید.
- اگر برای خرید یک اپلیکیشن نیاز به پرداخت مالی دارید میتوانید از انواع گیفت کارت با قیمت های متنوع استفاده کنید. گیفت کارتهای آیتونز و گوگل پلی امکان استفاده شما را از اپهای زیادی فراهم میکنند و گیفت کارتهای اختصاصی اسپاتیفای و ps4 دنیای جدیدی از امکانات را به روی شما باز خواهند کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.