برای اولین بار در ایران سرویس اینترنت نامحدود بر روی مودمهای همراه TDLTE تک نت عرضه شد
اگر سرویس های حجمی نیاز اینترنت خانگی شما را برطرف نمی کند و به دنبال اینترنتی نامحدود با سرعت بالا بدون دغدغه اتمام حجم هستید و یا برای کاری که انجام می دهید به ترافیک ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
اگر سرویس های حجمی نیاز اینترنت خانگی شما را برطرف نمی کند و به دنبال اینترنتی نامحدود با سرعت بالا بدون دغدغه اتمام حجم هستید و یا برای کاری که انجام می دهید به ترافیک نامحدود احتیاج دارید بهتر است این مقاله را بخوانید.
اینترنت TD-LTE و قابلیتهای بینظیر آن را میشناسید؟
تا همین ده سال قبل، حتی ارسال و دریافت بیدردسر و سریع یک فایل کوچک متنی هم چیزی شبیه خواب و خیال بود! اما حالا بعد از گذشت یک دهه با فناوریهای جدید و شگفتانگیزی روبرو هستیم. فناوریهایی مثل اینترنت TD-LTE که سنگینترین اطلاعات را مثل آب خوردن جابهجا میکنند.
ماجرا از Dial-Up اعصابخردکن و دوستداشتنی شروع شد!
برای آشنایی بیشتر با اینترنت TD-LTE چارهای جز سفر به گذشتههای دور نیست! روزگاری که دسترسی اکثر کاربران به اینترنت از طریق خط تلفن و فناوری Dial-UP امکانپذیر بود. آن روزها اغلب افراد برای آنلاین شدن از خانه به کارت اینترنت نیاز داشتند. همان کارتهای کوچکی که میبایست بخش Username و Password را روی آنها با ناخنهایتان خراش میدادید و با وارد کردن محتویاتشان در کادر اتصال، به اینترنت وصل میشدید. البته بعضی از سرویسهای ISP هم سرشمارههای خاصی داشتند. سرشمارههایی که بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور، اتصال به اینترنت را برایتان مقدور میساختند. البته شرکتهای ارائهدهنده این سرشمارهها، آخر ماه صورتحساب کارکردتان را روی قبض تلفن میکشیدند!
اگر سنتان به آن روزها قد دهد، مطمئناً صدای قیژقیژ مودم را که به نظر میرسید حسابی روی اعصاب است، فراموش نکردهاید! صدایی که البته امروز احتمالاً آن را یکی از نوستالژیهای زیبای زندگی میدانیم. حالا که به گذشته نگاه میکنیم به نظر میرسد اتصال به اینترنت با فناوری Dial-UP بیشباهت به هفتخان رستم نبود. آزاد بودن خط تلفن، دسترسی به کارت اینترنت معتبر و ثبت موفقیتآمیز کامپیوتر در شبکه ازجمله مهمترین الزامات استفاده از فناوری Dial-Up بودند. سرعت لاکپشتی، دیسکانکتهای گاهوبیگاه و اِشغال شدن خط تلفن خانه را هم به این فهرست اضافه کنید تا بهتر قادر به درک عمق فاجعه باشید! تا اینجای ماجرا، مفهوم اینترنت هیچ شباهتی به فناوریهای جدیدی مثل TD-LTE نداشت. بهتر است بیشازحد در بحر مکافات استفاده از اینترنت در آن روزها غرق نشوید چون احتمالاً به افسردگی مبتلا میشوید! پس بگذارید یک مرحله جلوتر برویم و وارد عصر اینترنت ADSL شویم.
اینترنت ADSL؛ هنوز تا TD-LTE راه درازی مانده!
ورود به عصر اینترنت ADSL، پیشرفت مهمی بود که مزایا و محدودیتهای خاص خودش را داشت. با خروج این فناوری از انحصار کافینتها و فراگیر شدن ADSL خانگی، سرعت تبادل داده، شاهد بهبود چشمگیری بود. ADSL بسیاری از مشکلات فناوری Dial-UP را حل کرد تا افراد، تجربه خوشایندتری از کار با اینترنت داشته باشند. دیگر برای آنلاین شدن به کارت اینترنت نیازی نبود. علاوه بر این کاربران میتوانستند حین اتصال به شبکه از تلفن خانه نیز استفاده کنند.
علی ر غم افزایش معنادار سرعت اینترنت، نرخ تبادل داده هنوز با میزان ایدهآل بسیاری از کاربران فاصله زیادی داشت. این نکته را هم فراموش نکنیم که تعیین ظرفیت محدود برای هر منطقه، کاربران را با مشکلات زیادی درگیر میکرد. اگر میخواستید برای منزلتان سرویس ADSL خریداری کنید، در صورت پُر بودن ظرفیت منطقه، امکان انجام این کار وجود نداشت. به همین دلیل گاهی باید برای خالی شدن ظرفیت، مدت زیادی صبر میکردید. نکته دیگر اینکه ADSL نوعی فناوری ثابت و ایستا بود که امکان دسترسی به اینترنت را فقط در یک نقطه مشخص و از طریق خط تلفن برای کاربران فراهم میکرد. این محدودیت برای جامعهای که استفاده از اینترنت در آن روزبهروز گسترش مییافت یک مسئله بزرگ بود که باید حل میشد.
اینترنت موبایل و حل معضل عدم همراهی!
ارائه اینترنت موبایل را بیتردید باید یک نقطه عطف در سیر تکامل فناوری اینترنت دانست. اینکه کاربران بتوانند در هر جایی که هستند به اینترنت دسترسی داشته باشند، اتفاق مهم و جریان سازی بود. هرچند که سرعت لاکپشتی اینترنت GPRS مانع از رقم خوردن یک تجربه کاربری مطلوب میشد. ارائه اینترنت همراه یا موبایل، درواقع پیشزمینهای را برای ظهور فناوریهای جدیدتر در سالهای بعد مثل اینترنت TD-LTE فراهم کرد. همزمان با بهبود قابلیت تلفنهای همراه و یکهتازی گوشیهای هوشمند، از نسل سوم اینترنت (3G) رونمایی شد. سپس بعد از چند سال، نوبت به ظهور اینترنت نسل چهارم (4G) رسید. نسلهای سوم و چهارم اینترنت از حیث سرعت در مقایسه با اینترنت ADSL معرکه بودند!
علیرغم سرعت عالی اینترنتهای نسل سوم و چهارم، میدانیم که کاربران برای استفاده از این فناوریها به سیمکارت تلفنی نیاز دارند. به عبارت دیگر، اتصال به اینترنت، کماکان بر بستر خطوط تلفن انجام میشود. بنابراین برای اینکه بتوانید مثلاً از لپتاپتان به اینترنت وصل شوید حتماً باید گوشی یا تبلتی داشته باشید تا از طریق سیمکارت داخل آن، این کار را انجام دهید. این محدودیت باعث میشود که بسیاری از کاربران، هنوز هم خلأ دسترسی بیدردسر به اینترنت ثابت همراه را احساس کنند.
اینترنت وایمکس وارد صحنه میشود!
رونمایی از فناوری بیسیم وایمکس، آغاز فصل جدیدی از داستان بود. مودمهای مبتنی بر این فناوری برای اولین بار توانستند اینترنت ثابت همراه را برای کاربران فراهم کنند. این مودمها علاوه بر سرعت بالا، پایداری و کیفیت نسبتاً مطلوبی ارائه دادند.
با روی کار آمدن مودمهای وایمکس، مشکل عدم وجود ظرفیت خالی جهت استفاده از ADSL برای کاربران خانگی حل شد. حالا آنها میتوانستند علاوه بر خانه، مودم را به هر جایی که میروند با خودشان همراه کنند و هر لحظه که بخواهند به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند. البته باید اذعان کرد که این فناوری، مشکلات زیادی هم داشت. برخی کاربران بنا به دلایل مختلفی مثل عدم پوشش مناسب شبکه، عملاً نمیتوانستند بهطور کامل از مزایای وایمکس بهرهمند شوند. این مشکلات باعث شد که بسیاری از آنها مجدداً به استفاده از اینترنت ADSL روی بیاورند. علیرغم وجود همه این مشکلات، درمجموع باید گفت که اینترنت وایمکس، پیشرفت محسوسی بود. بااینحال با معرفی فناوری بیسیم TD-LTE و قابلیتهای پیشرفتهتری که ارائه میداد، این مشکلات هم حل شدند.
آغاز عصر تاجگذاری فناوری TD-LTE!
خلاصه نوبت به ظهور آخرین نسل از اینترنت ثابت یعنی فناوری TD-LTE رسید. همانطور که دیدیم تا رسیدن به این نقطه، با فراز و نشیبهای بسیار زیادی روبرو بودیم. TD-LTE یک فناوری مبتنی بر اینترنت نسل چهارم (4G) است. این فناوری در عین داشتن برخی شباهتهای فنی با وایمکس، تفاوتهای زیادی با آن دارد و مزایای بیشتری را برای کاربران به ارمغان میآورد.
مودمهای مبتنی بر این فناوری، سرعت بهمراتب بالاتری را در مقایسه با وایمکس در اختیار کاربران قرار میدهند. پهنای باند اینترنت TD-LTE از فناوریهای دیگر بسیار بیشتر است. مودمهایی که از این فناوری استفاده میکنند، تحت پوشش گستردهتری از شبکه قرار میگیرند. این پوشش بهتر باعث میشود که کاربران بتوانند حتی در فرکانسهای پایینتر هم به شبکه اینترنت متصل شوند و از سرعت بالای آن لذت ببرند. درواقع انعطافپذیری این فناوری در طیفهای مختلف فرکانسی، مشکلی را که بسیاری از کاربران وایمکس از آن گلایهمند هستند، بهسادگی حل کرده است. صرفهجویی در مصرف انرژی، یکی دیگر از مزایای بسیار ارزشمند اینترنت TD-LTE در مقایسه با وایمکس است. این ویژگی هنگام استفاده از انرژی ذخیرهشده در باتری، اهمیتش را نشان میدهد. پهنای باند زیاد در کنار تخصیص پویای ظرفیت با توجه به نیاز کاربران در لحظه، موجب میشود هنگام استفاده از این فناوری با پدیده ناخوشایند اُفت سرعت روبرو نباشیم.
با در نظر گرفتن این معیارها، تک نت یکی از بهترین گزینههای ممکن است که سرویسهای متنوعی را در معرض انتخابتان قرار میدهد. سرویسهای اینترنت TD-LTE تک نت علاوه بر تنوع عالی و کیفیت بینظیر، قیمت مناسب و مقرونبهصرفهای هم دارند که میتوانید متناسب با نیازتان، نسبت به انتخاب و خرید اینترنت TDLTE تک نت اقدام کنید.
در ادامه چه اتفاقی میاُفتد؟
سرویس نامحدود اینترنت TD-LTE تک نت ورق را برگرداند. این اینترنت با ویژگ های زیر برای کاربران حرفه ای اینترنت گزینه ی بسیار جذابی ست :
1. نامحدود بدون دغدغه اتمام حجم
2. سرعت بالا تا 50 مگابیت برثانیه
3. بدون نیاز به خط تلفن
4. قابلیت جا به جایی
5. راه اندازی سریع
6. پوشش دهی کامل در سراسر ایران
7. پشتبانی 24/7
8. سرعت آپلود و دانلود بالا
اینترنت نامحدود تک نت بهترین تجربه کاربری ممکن را برای کاربران رقم میزند. فناوری تکامل بلندمدت، رؤیای دسترسی دائمی به اینترنت باکیفیتی را که سرعت و پایداری بالایی دارد، تعبیر کرده است.
برای لذت اینترنت TD-LTE را با سرویسهای تک نت طرح اینترنت بی نهایت با شرایط ویژه در دسترس همه کاربران است .می توانید نسبت به انتخاب و خرید آنها اقدام کنید.
دانستیم که فناوری TD-LTE بهترین بستر اینترنت نسل چهارم است و برای استفاده از آن ابتدا باید مودمی بخرید که از این فناوری پشتیبانی کند. برای بهرهمندی از مزایای این فناوری، بسیار مهم است که از خدمات یک سرویسدهنده معتبر استفاده کنید. سرویسدهندهای که اینترنت آن در کنار سرعت بالا و پینگ پایین (برای گیمرها)، حجم نامحدودی داشته و از پایداری مطلوبی برخوردار باشد. بهعلاوه باید در زمینه پشتیبانی از مشتریان نیز عملکرد قابل قبولی داشته باشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اولین بار در ایران؟ زیتل چیه پس؟ البته کیفیتش گند خورده ولی TD-LTEی نامحدوده دیگه