ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

کدام اپلیکیشن برای درس خواندن خوب است؟

حتماً برای شما هم پیش آمده که هنگام درس خواندن، بارها تلفن همراه و شبکه‌های اجتماعی را بدون هیچ هدف خاصی چک کنید. فرقی هم ندارد که چند سال دارید یا در چه پایه‌ای تحصیل ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۵

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

حتماً برای شما هم پیش آمده که هنگام درس خواندن، بارها تلفن همراه و شبکه‌های اجتماعی را بدون هیچ هدف خاصی چک کنید. فرقی هم ندارد که چند سال دارید یا در چه پایه‌ای تحصیل می‌کنید؛ بیشتر دانش‌آموزان با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند. نهایتاً برنامه‌ریزی درسی آنها بی‌نتیجه مانده و افت تحصیلی را تجربه خواهند کرد.

کاش راهی وجود داشت که بتوانیم این بحران را به فرصت تبدیل کرده و از ساعت‌هایی که درگیر موبایل هستیم به نحو احسنت استفاده کنیم. خوشبختانه پیشرفت تکنولوژی با طراحی اپلیکیشن‌های آموزشی، چنین شرایطی را برای ما ایجاد کرده است. به این ترتیب هم در برنامه‌ریزی درسی عالی عمل کرده و هم در زمان صرفه‌جویی می‌کنیم. اگر به دنبال برنامه‌های آموزشی برای درس خواندن هستید، اپلیکیشن‌های آموزشی فاب، درس‌یار، گاجینو، پادرس و Todait را از دست ندهید.

مزایای استفاده از اپلیکیشن‌های آموزشی

آموزش الکترونیکی نسبت به چند سال گذشته، به‌طور باورنکردنی رشد کرده است. به هر حال ما قرن بیست‌ویکم را طی می‌کنیم و این یعنی زندگی با فناوری! تفاوتی نمی‌کند که در کجای دنیا زندگی می‌کنید، تنها با استفاده از یک موبایل و اینترنت به تکنولوژی‌های پیشرفتۀ دنیا دسترسی خواهید داشت.

اپلیکیشن‌های آموزشی نیز یکی از این فناوری‌های منحصربه‌فرد هستند که امکان آموزش برابر برای همۀ افراد را فراهم می‌کنند.

استفاده از اپلیکیشن برای درس خواندن مزایای زیادی به همراه دارد که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم:

  • اگر بتوانیم برنامه‌های آموزشی را از طریق اپلیکیشن‌های تلفن همراه به فعالیت‌های تعاملی متصل کنیم، دانش‌آموزان عاشق مطالعه خواهند شد و این دقیقاً همان کاری است که برنامه‌های آموزشی انجام می‌دهند. حتی می‌توانید برای رسیدن به رتبه‌های عالی در کنکور، به اپلیکیشن‌های آموزشی دروس تکیه کنید.
  • آموزش الکترونیکی در گوشی هوشمند، از روش‌های عالی برای استفادۀ مؤثر از وقت آزاد دانش‌آموزان است. آنها می‌توانند از اوقات فراغت خود برای یادگیری مطالب جدید با استفاده از یک اپلیکیشن آموزشی استفاده کنند.
  • اپلیکیشن‌های آموزشی می‌توانند نکات و مطالبی که در کلاس درس جا مانده‌اند را به‌طور کامل و با کیفیت بهتر به دانش‌آموزان آموزش دهند.
  • کلاس‌های حضوری و مدت زمان کوتاه آموزش معمولاً فرصت یادگیری عمیق را از دانش‌آموزان می‌گیرند. اما اپلیکیشن‌های آموزشی در هر زمان و مکانی که بخواهید در دسترس شما خواهند بود.
  • دانش‌آموزانی که دغدغه انتخاب رشته و بهبود معدل دارند و نمی‌توانند سرکلاس به خوبی درس‌هارا آموزش ببینند، می‌توانند دروس خود را به کمک اپلیکیشن‌های آموزشی، بارها دوره کرده و خیلی خوب به آن‌ها مسلط شوند. مثلا دانش‌آموزان ششم دبستان که دغدغه آموزش علوم ششم را دارند، می‌توانند از اپلیکیشن‌های آموزشی استفادۀ کنند.
  • تنوع و تعدد بسیار زیادی در سبک آموزش اپلیکیشن‌ها مشاهده می‌شود که نیاز همۀ دانش‌آموزان با هر سطح علمی را پوشش می‌دهد. در لیست زیر قرار است با برنامه‌های آموزشی آشنا شوید که تا چندین رتبه سطح علمی شما را افزایش می‌دهند.

مدیریت زمان با درس‌یار

از برنامۀ درس‌یار می‌توان به عنوان اپلیکیشن مدیریت زمان مطالعه و برنامه‌ریزی نام برد. با استفاده از این برنامه به وسیلۀ هوش مصنوعی می‌توانید برنامه‌ریزی خودکار داشته باشید و ریزبه‌ریز فعالیت‌هایتان را ثبت کنید. با این حال استفاده از هوش مصنوعی برای برنامه‌ریزی همیشه خوب نیست. پتانسیل و توانایی‌های افراد با یکدیگر متفاوت است و نمی‌توان برای همه برنامۀ یکسان در نظر گرفت. در نتیجه برنامۀ شما چندان اختصاصی نیست و ممکن است شما را به هدف موردنظر نرساند.

گاجینو؛ آموزش آنلاین با گاج

خدمات اپلیکیشن گاجینو بسیار متنوع است؛ از ویدئوهای آموزشی گرفته تا آزمون‌های آنلاین. این اپلیکیشن با همکاری مجموعه‌ای گسترده از اساتید کشور توانسته بیش از 1000 ساعت محتوای آنلاین آموزشی به همراه حل سؤالات تشریحی و تستی را در اختیار دانش‌آموزان قرار دهد.

البته هزینۀ بالای اشتراک ماهانه و شش‌ماهۀ گاجینو باعث شده تا بسیاری از دانش‌آموزان از نصب این برنامه صرف‌نظر کنند. جای نگرانی نیست؛ اگر به دنبال اپلیکیشن برای درس خواندن هستید که از قیمت مناسبی برخوردار باشد و خدمات نامحدود آموزشی را ارائه دهد، توصیه می‌شود که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

پادرس؛ دستیار ویژۀ دبیرستانی‌ها

همان‎طور که از نامش پیداست، پادرس نیاز دانش‌آموزان دورۀ اول و دوم متوسطه به گام‌به‌گام، نمونه سؤالات درسی، جزوات و ویدیوهای آموزشی را تا حدودی برطرف می‌کند. هزینۀ استفاده از این اپلیکیشن رایگان است اما برای دانش‌آموزان مقطع دبستان کاربردی ندارد.

پادرس به تازگی وارد عرصۀ آموزش مجازی شده و به همین دلیل ممکن است ضعف‌هایی داشته باشد. مثلاً تعدادی از دانش‌آموزان معتقدند که جواب برخی از سؤالات آزمون‌ها اشتباه است یا اپلیکیشن آموزشی در برخی از تلفن‌های همراه باز نمی‌شود. پس نمی‌توان به عنوان کلاس آنلاین کنکور یا اپلیکیشن برنامه‌ریزی درسی روی آن حساب کرد.

با Todait همین امروز انجامش بده!

بعد از گذر از برنامه‌های فارسی‎زبان می‌توانیم نگاهی به برنامه‌های خارجی هم داشته باشیم. Todait این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا از زمان خود به نحو احسن استفاده کرده و خود را برای بیست گرفتن در امتحانات آماده کنید.

نمایش وظایف به صورت چک لیست ساده، برنامه‌ریزی خودکار، ارائۀ فیدبک‌هایی دربارۀ وضعیت مطالعه و عادات شما، نمایش میزان مطالعه و نمایش روند پیشرفت و میانگین مطالعه از ویژگی‌های مهم نرم‌افزار Todait به شمار می‌آید. البته همان‎طور که گفتیم، این برنامه فارسی‎زبان نیست و استفاده از آن برای بیشتر دانش‌آموزان سخت خواهد بود. بهتر است برای جلوگیری از آشفتگی در برنامه‌ریزی درسی از برنامه‌های فارسی برای درس خواندن استفاده کنیم.

فاب؛ حرکت به سمت تکنولوژی

تا الان با نرم‎افزارهایی آشنا شده‌اید که بیشتر برای برنامه‌ریزی درسی به کار می‌روند و یا مشکلاتی دارند که درس خواندن را سخت می‌کنند. حال اگر به کلاس آنلاین آموزش دروس و یا نکات مشاورۀ تحصیلی نیاز داشته و می‌خواهید بدانید از چه اپلیکیشن آموزشی باید استفاده کنید؟ فاب اینجاست تا به تمامی سؤالات شما پاسخ دهد.

تجربۀ فرصت آموزش برابر با اپلیکیشن فاب

به جرأت می‌توان گفت که فاب از جمله نرم‌افزارهای آموزشی کاربردی و به صرفه در تمامی مقاطع تحصیلی است. علاوه بر خصوصیات نرم‎افزارهای مشابه، مواردی در فاب به چشم می‌خورد که برای یک اپلیکیشن درس خواندن بی‌نظیر محسوب می‌شود.

استفاده از به‌روز‌ترین تکنولوژی‌ دنیا، یعنی فناوری واقعیت افزوده یا AR، یکی از خصوصیات شگفت‌انگیز اپلیکیشن فاب می‌باشد که دانش‌آموزان برای راحت‌تر درس خواندن می‌توانند از آن استفاده کنند. همچنین این نرم‌افزار آموزشی با داشتن هزینۀ بسیار مناسب نسبت به دیگر اپلیکیشن‌های آموزشی، گزینۀ بسیار مناسبی برای یادگیری دروس توسط دانش‌آموزان تمام مناطق ایران می‌باشد. به همین دلیل است که شعار اپلیکیشن فاب، «فرصت آموزش برابر برای تمام دانش‌آموزان ایران زمین» می‌باشد.

حتی دانش‌آموزان کلاس اولی می‌توانند به کمک این نرم‌افزار کمک آموزشی؛ به آموزش اعداد فارسی، حروف الفبا و... بپردازند، که می‌توان یادگیری تمام دروس، برای دانش‌آموزان در تمام سنین به وسیله فاب را مشاهده کرد.

با آموزش سنتی خداحافظی کنید

جهان ما در حال حرکت به سمت دنیای مجازی و تکنولوژی است و برای موفقیت در آن، باید همسو با خواسته‌ها و نیازهای قرن بیست‌ویکم عمل کنیم. انتخاب اپلیکیشن برای درس خواندن یکی از کارهایی است که ما را با جهان تکنولوژی منطبق می‌کند. اما روند تکراری آموزش در آنها ممکن است خسته‌کننده باشد.

فاب با به‌کارگیری تکنولوژی واقعیت افزوده (AR) قدم جدیدی در آموزش مجازی برداشته است. دیگر لازم نیست زمان زیادی صرف پیدا کردن مبحث موردنظرتان در اپلیکیشن کنید. کافی است جلد کتاب یا صفحۀ اول فصل را جلوی دوربین موبایل گرفته تا به دنیایی از نکات آموزشی و تحصیلی دسترسی پیدا کنید.

کمترین هزینه، بیشترین بازده!

هزینۀ سرسام‌آور کلاس‌های آنلاین و یا حضوری باعث شده تا بسیاری از دانش‌آموزان مستعد، از شرکت در این کلاس‌ها صرف‌نظر کنند. اما اپلیکیشن فاب با هدف ایجاد فرصت آموزش برابر برای دانش‌آموزان، شرایطی را ایجاد کرده تا تنها با پرداخت ماهانه 10 هزار تومان برای هر درس، به صدها فیلم و نمونه سؤال امتحانی دسترسی داشته باشید. بله درست شنیدید؛ تنها با 10 هزار تومان!

چنین شرایطی باعث شده تا همۀ دانش‌آموزان با هر شرایط مالی، بتوانند به کلاس‌های آنلاین درسی و نکات مشاور تحصیلی دسترسی پیدا کرده و به مسیر موفقیت قدم بگذارند.

 چطور از خدمات آموزشی فاب استفاده کنیم؟

برای استفاده از خدمات فاب لازم نیست زمان زیادی صرف کنید. با ورود به سایت فاب، اپلیکیشن آموزشی را دریافت کرده و پس از ثبت‌نام از خدمات بی‌نظیر فاب بهره‌مند شوید. البته علاوه بر خدمات آموزشی، به صورت هفتگی هم می‌توانید از نکات مشاورۀ تحصیلی استفاده کنید. همچنین اگر به راهنمایی نیاز دارید، می‌توانید همین حالا به سایت faab.ir مراجعه نمایید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی