ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مهاجرت
رپورتاژ آگهی

۵ کشور برتر برای مهاجرت کاری ایرانیان [رپورتاژ آگهی]

داشتن یک شغل مناسب با درآمد کافی، از خواسته‌های اولیه‌ی اغلب ماست. خواسته‌ای که در عین بدیهی بودن در بسیاری کشورهای جهان تبدیل به یک آرزو می‌شود. خیلی از ما به سودای داشتن یک شغل ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

داشتن یک شغل مناسب با درآمد کافی، از خواسته‌های اولیه‌ی اغلب ماست. خواسته‌ای که در عین بدیهی بودن در بسیاری کشورهای جهان تبدیل به یک آرزو می‌شود. خیلی از ما به سودای داشتن یک شغل خوب به دنبال بهترین کشور برای مهاجرت کاری هستیم. شغلی که با مهارت‌ها و قابلیت‌هایمان همخوانی داشته باشد و دستِ‌کم دغدغه‌های مالی‌‌مان را رفع کند.

شاید برای شما هم جالب باشد، بسیاری از کشورها درصورتی‌که در آنجا پیشنهاد شغلی داشته و از حمایت شرکت‌های محلی برخوردار باشید، با سهولت بیشتری به شما ویزا می‌دهند. حتی برای کارآفرین‌ها، خوداشتغال‌ها و کسانی که باید پس از ورود به کشور مقصد، به‌دنبال شغل باشند هم، گزینه‌های خوب کم نیستند.

در عین حال وقتی قصد مهاجرت دارید، شرایط کار، میزان دستمزد و مزایایی که شاغلین در کشورهای مختلف دریافت می‌کنند نیز عامل مهمی در تصمیم‌گیری است.

اگر می‌خواهید برای کار به کشوری دیگر مهاجرت کنید یا حتی اگر هدف نهایی‌تان کسب اقامت دائم در کشور مقصد است، آگاهی از شرایط کاری و تحقیق درباره‌ی بازار کار آن کشور نقش تعیین‌کننده‌ای در تصمیم‌گیری شما دارد. در ادامه برایتان از کشورهایی گفته‌ایم که مهاجرت کاری به آنها شرایط خوبی برایتان خواهد داشت.

برخی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری

معیارهای مختلفی وجود دارند که با کمک آنها می‌توایند شرایط یک کشور را برای مهاجرت کاری بسنجید؛ معیارهای عمومی مانند مزایا، امکان و دامنه‌ی پیشرفت شغلی، توازن زندگی و کار و همچنین برخی معیارهای شخصی مانند نزدیکی فرهنگی با کشور مبدأ. در کنار اینها اگر هدف‌تان مهاجرت از طریق کار است نباید از عواملی مانند زبان، سهولت دریافت ویزای کار و شرایط دریافت اقامت از طریق کار غافل شوید.

بر پایه‌ی ارزیابی تحقیقی با عنوان جستجوگر مهاجران (Expat Explorer Survey) که هر سال توسط مؤسسه خدمات مالی اچ‌اس‌بی‌سی (HSBC) ارائه می‌شود، در رتبه‌بندی بهترین کشورها برای مهاجران در سال ۲۰۱۷ کشورهای سنگاپور، نروژ، نیوزیلند، آلمان، هلند، کانادا، استرالیا، سوئد، اتریش و امارات متحده‌ عربی ۱۰ کشور اول برای مهاجرت کاری هستند. کشورهای نروژ، آلمان، هلند، استرالیا و امارات نسبت به سال قبل جایگاه بالاتری کسب کرده‌اند. در این میان استرالیا، کانادا، نیوزیلند و امارات متحده عربی با فرهنگ ما ایرانیان همخوانی بیشتری دارند. مهم‌تر اینکه کشورهای انگلیسی‌زبان گزینه‌های منطقی‌تری برای مهاجرت ما ایرانیان هستند.

نروژ

مهاجرت

از رتبه‌‌ی نخست در راه‌اندازی و اداره‌ی کسب‌وکار که بگذریم، صنایع قدرتمند و روبه‌رشد نروژ ازجمله معدنکاری، نساجی، صنایع غذایی و تولید چوب و کاغذ فرصت‌های شغلی بسیاری را برای طیف گسترده‌ای از مهاجران با مهارت‌ها، قابلیت‌ها و تخصص‌های مختلف فراهم می‌کند. در مقابل، رقابت در حوزه‌های کاری مشابه بالاست. متوسط نرخ بیکاری در ۱۰ سال گذشته ۳.۶۶ درصد بوده است. نروژ از نظر امنیت شغلی، توازن کار و زندگی، پیشرفت حرفه‌ای و میزان افزایش دستمزد به‌ترتیب رتبه‌های ۱، ۱، ۲۳ و ۸ را دارد. نکته ای که نباید فراموش کنید این است که برای اخذ ویزای کار نروژ حتما باید پیشنهاد شغلی داشته باشید، به‌عبارتی باید از پیش شغلی پیدا کرده باشید. ‌با اینکه نروژ یک گزینه بالقوه به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت کاری است اما ایرانیان باید شرایط خاص آب‌وهوایی نروژ را هم در نظر بگیرند چرا که زندگی در این اقلیم سرد برای بسیاری از مهاجران راحت نیست.

نیوزیلند

این کشور به‌خاطر صادرات محصولات کشاورزی معروف است اما خدمات مالی، گردشگری و تولید هم از صنایع کلیدی آن هستند. بیشتر مهاجران در حوزه‌ی آموزش، بهداشت، سلامت و جنگلداری مشغول به کار هستند. نقطه‌ی شروع خوبی برای یافتن شغل، مراجعه به فهرست مهارت‌های موردنیازی است که اداره‌ی مهاجرت آن را منتشر می‌کند. نیوزیلند از نظر امنیت شغلی، توازن کار و زندگی، پیشرفت حرفه‌ای و میزان افزایش دستمزد به‌ترتیب رتبه‌ها‌ی ۲۱،۶، ۱۹ و ۳۳ را دارد. خوب است بدانید رایج‌ترین ویزای کاری نیوزیلند ویزای کار مهارت‌های ضروری است که یک ویزای موقت است اما امکان دریافت اقامت دائم از طریق آن وجود دارد. برای دریافت این ویزا باید شغلی پیدا کنید که در فهرست مهارت‌های ضروری کشور نیوزیلند باشد. راه دیگر این است که پیشنهاد کاری از طرف کارفرما داشته باشید؛ اما در این روش کارفرما باید مدارکی ارائه دهد مبنی بر اینکه پس از اقدامات لازم نتوانسته است از میان شهروندان نیوزیلند فرد مناسبی برای شغل موردنظر بیابد.

آلمان

بازار کار آلمان تخصصی است و با سرعت زیادی در جریان است. بنابراین فرصت‌های شغلی بسیاری برای کارشناسان و متخصصان در این اقتصاد بزرگ وجود دارد. شناخت قواعد و اصول کاری در این کشور نقش مهمی در موفقیت شغلی شما دارد. آلمان از نظر امنیت شغلی، توازن کار و زندگی، پیشرفت حرفه‌ای و میزان افزایش دستمزد به‌ترتیب رتبه‌ی ۳،۸، ۸ و ۱۵ را دارد. ‌نکته قابل توجه اینکه امکان کار در آلمان در پوشش اجازه‌ی اقامت برای شما فراهم می‌شود و ویزای کار جداگانه ارائه نمی‌شود. اجازه‌ کار در سه طبقه‌ اشتغال عمومی، نیروی متخصص و خوداشتغالی ارائه می‌شود.

دریافت اجازه‌ کار در طبقه اشتغال عمومی بستگی به نیازهای اقتصادی آلمان دارد و نیازمند مهارت فنی و پیشنهاد شغلی است. برای کسب اجازه‌ کار در دسته نیروی متخصص باید مدرک دانشگاهی معتبر، مهارت و تخصص در رشته موردنیاز و پیشنهاد شغلی داشته باشید. همچنین دریافت اجازه کار با خوداشتغالی از طریق راه‌اندازی کسب‌وکاری که برای آلمان منافع اقتصادی داشته باشد،  ممکن می‌شود.

کانادا

کانادا سرشار از منابع طبیعی ازجمله نفت و گاز است و فرصت‌های شغلی فراوانی در بخش انرژی دارد. همچنین خدمات مالی، املاک و ارتباطات در حال شکوفایی و دارای فرصت‌های شغلی بسیاری هستند. کانادا از نظر امنیت شغلی، توازن کار و زندگی، پیشرفت حرفه‌ای و میزان افزایش دستمزد به‌ترتیب رتبه‌های ۱۶،۱۷، ۱۰ و ۱۹ را دارد. ‌طرح ورود سریع، جذب نیروی متخصص و ویزای خوداشتغالی از رایج‌ترین انواع ویزای کاری کانادا هستند که برای‌تان اجازه اقامت هم فراهم می‌کنند. در روش نخست داشتن پیشنهاد (دعوتنامه‌) شغلی اهمیت بسیاری دارد و بدون آن معمولا شانس چندانی برای دریافت ویزا وجود ندارد. در پرطرفدارترین روش دریافت اقامت کانادا یعنی طرح جذب نیروی متخصص یا Skilled Worker، علاوه بر نیازمندی‌های لازم، متقاضی باید دارای یک سال سابقه‌ی کار تمام‌وقت در یکی از مشاغل موجود در طبقه‌بندی ملی مشاغل کانادا باشد. در روش ویزای خوداشتغالی باید دارای سابقه فعالیت در حوزه‌های فرهنگی و ورزشی باشید و بتوانید در این حوزه‌ها سود چشمگیری خلق کنید.

استرالیا

مهاجرت

جالب است بدانید اقتصاد استرالیا در فهرست اخیر اچ‌اس‌بی‌سی رشد ۳ پله‌ای داشته است. استرالیا علاوه بر نرخ پایین بیکاری و تولید ناخالص ملی فزاینده، به سرعت بحران‌های اقتصادی را پشت سر می‌گذارد.  فضای کاری در استرالیا غیررسمی و آرام به نظرتان می‌آید اما در عین حال احترام و رفتار حرفه‌ای برای موفقیت شغلی، بسیار اهمیت دارد. اغلب مهاجران استرالیا تأیید می‌کنند که نسبت به کشور مبدأ درآمد بیشتری کسب می‌کنند. مهاجران بسیاری در بخش خدمات، مهمانداری، پرستاری و مشاغل دفتری کار می‌کنند. این سرزمین همچنین پر از مزارع و دامداری‌ها برای کسانی است که مشکلی با کار فیزیکی و گرد و خاک ندارند و حیوانات را دوست دارند.

استرالیا از نظر امنیت شغلی، توازن کار و زندگی، پیشرفت حرفه‌ای و میزان افزایش دستمزد به‌ترتیب رتبه‌های ۱۷،۱۰، ۱۱ و ۱۲ را دارد. به دلیل محبوبیت بالای استرالیا به‌عنوان بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانیان، درباره‌ی این کشور اطلاعات بیشتری برایتان در ادامه نوشته‌ایم.

کار در استرالیا

استرالیا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری است. اگر به مهاجرت به استرالیا فکر می‌کنید یکی از راه‌های آن، استفاده از انواع موقت ویزای کار استرالیا برای شروع است.  بنابر داده‌های سایت goabroad که مبتنی بر نظرسنجی از کاربران این سایت است، استرالیا سومین کشور موردعلاقه‌ی مهاجران برای کار کردن انتخاب شده است. سبک زندگی مطلوب در کنار دستمزد‌های قابل‌قبول، استرالیا را به یکی از بهترین کشورهای دنیا برای کار و زندگی تبدیل کرده است. این کشور مقصد جذابی برای کارجویان موقت است. همچنین سیاست‌های دولت فرصت خوبی برای متقاضیانی فراهم می‌کند که قادرند محدودیت‌های تخصصی و مهارتی کشور را رفع کنند و در واقع متخصص و کارآفرینند.

مطابق گزارش مؤسسه‌ی کاریابی بین‌المللی هیز (Hays)، در سال ۲۰۱۸ مهارت‌های مرتبط با حوزه‌ی خدمات مالی و فناوری اطلاعات امتیاز ویژه‌ای برای کاریابی در استرالیا هستند. اگر استرالیا مقصد مهاجرت شماست خوب است بدانید تحلیلگران مالی، کارشناسان امنیت سایبری، توسعه‌دهندگان‌ اپلیکیشن و دیگر تخصص‌های فنی بیشترین تقاضا را در بازار کار استرالیا دارند. همچنین طراح وبسایت، دستیار مدیر، مددکار اجتماعی و مهندس شهرسازی هم در فهرست پرتقاضاترین شغل‌های سال ۲۰۱۸ در استرالیا قرار دارند. درعین‌حال در این کشور تقاضای نیروی کار در حوزه‌ی خدمات بالاست و کارهای فنی هم بسیار در استرالیا مشتری دارند. بنابراین اگر مثلا آرایشگر، برق‌کار، لوله‌کش، نجار یا کارگر هستید، باید بدانید اصلا زمان زیادی بیکار نمی‌مانید. حوزه‌ی مهمان‌داری و پذیرایی هم موقعیت خوبی برای یافتن کار است. هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا توسط اداره مهاجرت و دیگر نهادهای این کشور به‌روز‌رسانی و منتشر می‌شود که مهاجران در قدم اول بهتر است مهارت‌های موجود در این لیست را بررسی کنند.

برای کار در استرالیا باید نمره‌ قابل‌قبولی در مهارت‌های زبان انگلیسی کسب کنید. در استرالیا ساعات کار رسمی به‌طور متوسط ۳۸ ساعت در هفته است. مطابق با استانداردهای ملی، هر فرد شاغل در سال از ۴ هفته‌ مرخصی با حقوق برخوردار است.

رزومه‌نویسی برای کاریابی در استرالیا مشابه رزومه‌نویسی دیگر کشورهای انگلیسی‌زبان است. ممکن است شرکت‌های بزرگ، فرآیند ویژه‌ای برای استخدام به‌ویژه در رابطه با مهاجران داشته باشند، بهتر است پیش از ارسال درخواست و رزومه‌تان به سایت شرکت موردنظر مراجعه کنید؛ جست‌و‌جوی سایت شرکت موردنظرتان این خوبی را دارد که ممکن است سیاست‌ها و قواعد شرکت درباره‌ی شرایط کاری مهاجران با انواع متفاوت ویزا را در اختیار شما دهد. گزینه هوشمندانه‌تر هم این است که از تجربه‌ی یک وکیل مهاجرت استرالیا کمک بگیرید.

شرایط و انواع ویزای کار استرالیا

در استرالیا برای کار به‌شکل رسمی و قانونی، نیاز به ویزا دارید. ویزاهایی وجود دارند که به شما امکان کار به مدت محدود را به‌شرط داشتن تخصص لازم می‌دهند. خبر خوب اینکه؛ پس از مدتی می‌توانید این ویزای استرالیا را به ویزای تخصصی با اسپانسر تبدیل کنید و به این صورت در نهایت برای دریافت اقامت استرالیا به صورت دائم اقدام کنید. از آنجا که دریافت ویزای بلندمدت، زمان بیشتری طول می‌کشد؛ شاید بهتر باشد برای دریافت ویزای کار کوتاه‌مدت درخواست کنید و پس از دریافت آن برای کسب ویزای کار بلندمدت یا دائم اقدام کنید.

نظام اعطای ویزای استرالیا، برای جذب نیروی کار متخصص و بامهارت طراحی شده است. اگر هدفتان کسب ویزای کار بلندمدت در استرالیاست، داشتن تجربه‌‌ی کاری و مهارت‌های مرتبط با لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا، امتیاز ویژه‌ای است. چنانچه بتوانید در این مشاغل کار کنید، نیازی به اسپانسر نخواهید داشت. رشته‌های رایج در میان این مشاغل، مهندسی، ساخت‌وساز، پزشکی و علوم هستند. اگر از حمایت کارفرما یا یک مؤسسه‌ی دولتی (اسپانسر) برخوردار باشید، دامنه‌ی انتخاب بیشتری خواهید داشت. به‌طور کلی برای دریافت ویزای کار استرالیا باید درخواست خود را ثبت کنید. درخواست شما بر مبنای سیستم امتیازدهی ارزیابی و بر این مبنا درباره‌ی اعطای ویزای مهارتی به شما تصمیم‌گیری می‌شود. این روند معمولا بین ۶ ماه تا یک سال طول می‌کشد.

ویزاهای کاری استرالیا انواع گوناگونی دارند که در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانید برای دریافت هریک از آنها اقدام کنید. انواع مختلف ویزای کار استرالیا، برای مدت محدود یا به‌طور دائم به شما اجازه کار می‌دهند. از رایج‌ترین ویزاهای کاری استرالیا ویزای مهارت و تخصص است که انواع مختلفی دارد. از پرطرفدارترین این ویزاها به‌ویژه برای ایرانیان ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل (ویزای ۱۸۹ استرالیا) است. برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌توانید از کارشناسان گروه حقوقی مهاجرت پلاس کمک بگیرید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • eimanarenji
    eimanarenji | ۱۷ شهریور ۱۳۹۷

    افغانستان

مطالب پیشنهادی