همه چیز درباره اینترنت سازمانی | 5 ویژگی اختصاصی
اینترنت سازمانی برای بسیاری از کسبوکارها تبدیل به یک زیرساخت ضروری شده است؛ زیرساختی که موفقیت بخش مهمی از عملیات شرکت وابسته به پایداری آن است و به همین دلیل، هماکنون بهندرت میتوانیم کسبوکارهایی را ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
اینترنت سازمانی برای بسیاری از کسبوکارها تبدیل به یک زیرساخت ضروری شده است؛ زیرساختی که موفقیت بخش مهمی از عملیات شرکت وابسته به پایداری آن است و به همین دلیل، هماکنون بهندرت میتوانیم کسبوکارهایی را بیابیم که برای انجام حداقل بخشی از فعالیتهای خود نیاز به اینترنت پرسرعت نداشته باشند. ضرورت سرویسهای اینترنت سازمانی یا همان پهنای باند اختصاصی برای موفقیت کسبوکارها زمانی روشنتر میشود که بدانیم اتصال پایدار و پرسرعت نقش مهمی در بهبود بهرهوری، کاهش وقفههای کاری و افزایش رضایت مشتریان ایفا میکند.
در این مقاله، شما را با اینترنت سازمانی، مزیتهای آن و چگونگی راهاندازی این زیرساخت آشنا خواهیم کرد.
اینترنت سازمانی چیست؟
به دلیل اینکه کاهش سرعت میتواند باعث اختلال در زیرساختهای سازمانی و ایجاد نارضایتی در میان کارکنان و مشتریان شود، اینترنت پرسرعت پهنای باند اختصاصی تبدیل به یک راهکار پرطرفدار برای کسبوکارهایی شده که بهدنبال اینترنت نامحدود هستند. برخلاف سرویسهای اینترنت اشتراکی مانند ADSL، اینترنت سازمانی تمام منابع را به یک کسبوکار اختصاص میدهد؛ در نتیجه، نوسان در سرعت و محدودیت در حجم ترافیک وجود نخواهد داشت.
5 ویژگی اینترنت سازمانی برای کسبوکارها
به دلیل وابستگی درآمد و عملیات کسبوکارها به زیرساخت اینترنت، آنها معمولا حساسیت بیشتری نسبت به کاربران خانگی در مورد پایداری اتصال اینترنت دارند. ازاینرو، اینترنت سازمانی که متناسب با نیازهای شرکتها طراحی شده است، مزیتهای ویژهای را به آنها ارائه میدهد. در ادامه به 5 مورد از مهمترین مزیتهای اینترنت سازمانی یا همان پهنای باند اختصاصی اشاره میکنیم:
امنیت
دسترسی اختصاصی به شبکه که در این نوع اینترنت امکانپذیر میشود، مانع نفوذهای امنیتی و سرقت داده خواهد شد، زیرا پهنای باند بهصورت اختصاصی برای یک کاربر پیادهسازی میشود.
نداشتن افت سرعت
ازآنجایی که سرویس اینترنت سازمانی فقط به یک کسبوکار تعلق دارد، نوسانی در سرعت اینترنت وجود نخواهد داشت. بهوسیله این سرویس اینترنت، سرعت آپلود و دانلود کاربران بدون محدودیت افزایش مییابد و ازدحام ترافیک روی شبکه ایجاد نمیشود. افزونبر این، سرعت بالای اینترنت سازمانی به کسبوکارها کمک میکند تا نسخه پشتیبان را بهآسانی تهیه کنند؛ بنابراین، از دادههای حیاتی سازمان محافظت خواهد شد.
حجم ترافیک نامحدود
کارکنان بسیاری از شرکتها برای اجرای وظایفی که بر عهده دارند مجبور به مصرف حجم ترافیک زیادی هستند. در این موارد، محدودیت حجم اینترنت باعث ایجاد اختلال در انجام کارها میشود. این در حالی است که اینترنت سازمانی هیچ محدودیتی در حجم ترافیک ندارد و همه کارکنان میتوانند به حجم ترافیک موردنیاز خودشان برای دانلود و آپلود فایل بهراحتی دسترسی داشته باشند.
مقیاسپذیری بالا
کسبوکارهایی که زیرساختهای مقیاسپذیر دارند، با سرعت و سهولت بیشتری میتوانند فرآیند توسعه را طی کنند و مدیریت دقیقتری روی هزینهها خواهند داشت. اینترنت سازمانی یک زیرساخت مقیاسپذیر است که همزمان با توسعه کسبوکار میتوان ظرفیت آن را در کوتاهترین زمان افزایش داد.
پشتیبانی 24 ساعته
کسبوکارهای کوچک و متوسط معمولا دسترسی به نیروی انسانی متخصص به تعداد کافی ندارند، بنابراین شرکتهایی را برای دریافت زیرساخت اینترنت سازمانی ترجیح میدهند که پشتیبانی تخصصی و دائمی داشته باشند. از طرف دیگر، شرکتهای بزرگ نیز با اینکه دارای نیروی انسانی متخصص هستند، برای اطمینان بیشتر نسبت به پیشگیری از اختلالها و پایداری 24 ساعته زیرساختها، خواهان پشتیبانی دائمی هستند. در واقع، پشتیبانی 24 ساعته کارشناسان فنی از سرویس اینترنت سازمانی، اعتماد مدیران کسبوکارها را به پایداری همیشگی آن جلب میکند.
اینترنت سازمانی چگونه راهاندازی میشود؟
اینترنت سازمانی قابلیت ارائه بر بستر رادیو و بستر فیبر نوری را دارد. برای راهاندازی پهنای باند اختصاصی بر بستر رادیو، ابتدا نماینده فنی شرکت ارائهدهنده سرویس به محل کسبوکار شما مراجعه میکند و پس از امکانسنجی، درباره امکان ارائه سرویس تصمیمگیری میکند. درصورتی که امکان ارائه سرویس وجود داشته باشد، تجهیزات لازم برای پهنای باند اختصاصی در محل شرکت درخواستکننده سرویس و در پاپسایت نصب میشوند و پس از تست فنی، تحویل داده خواهند شد. در این مرحله، کسبوکار شما به اینترنت سازمانی متصل شده و با توجه به نظر مدیر فنی یا متخصصان واحد IT، مقدار مشخصی از پهنای باند به هر یک از واحدها و افراد اختصاص پیدا میکند.
ازطرفدیگر، اگر یک شرکت بخواهد بستر فیبر نوری را برای پیادهسازی اینترنت سازمانی انتخاب کند، ابتدا اقدامات لازم برای فیبرکشی توسط شرکت ارائهدهنده سرویس انجام میشود و پس از تست فنی، اینترنت سازمانی بر بستر فیبر نوری پیادهسازی میشود.
اینترنت سازمانی برای چه کسبوکارهایی مناسب است؟
همه کسبوکارها در هر اندازه و هر صنعتی که باشند میتوانند از این سرویس بهعنوان اینترنت سازمانی خود استفاده کنند. کسبوکارهای کوچک و متوسط (SME) معمولا با کمبود منابع انسانی متخصص مواجه هستند و به زیرساختهایی تمایل دارند که از پشتیبانی فنی دائمی برخوردارند تا درصورت بروز هرگونه اختلال بتوانند با کمک کارشناسان پشتیبانی مشکلات مورد نظر را حل کنند. همچنین، مقیاسپذیری بالا و مناسب بودن قیمت پهنای باند اختصاصی باعث میشود که کسبوکارهای کوچک و متوسط برای توسعه ظرفیت زیرساخت اینترنت با مشکلی مواجه نشوند.
کسبوکارهای بزرگ نیز نگران امنیت داده و پایداری زیرساختها هستند، زیرا کوچکترین اختلال در هر یک از آنها، خسارتهای سنگینی را به بار میآورد. علاوهبر این، تعداد زیاد نیروی انسانی این شرکتها موجب میشود که حجم ترافیک مصرفی کارکنان بسیار زیاد باشد و هرگونه محدودیت در حجم ترافیک باعث نارضایتی کارکنان و مشتریان شود.
پس میتوانیم بگوییم که کسبوکارها در هر اندازهای که باشند، میتوانند اینترنت سازمانی را برای بهبود عملکرد خود انتخاب کنند.
راهنمای خرید اینترنت سازمانی برای شرکتها و سازمانها
درحالحاضر شرکتهای زیادی ارائهدهنده اینترنت سازمانی هستند، اما برای اینکه بهترین ارائهدهنده این سرویس را انتخاب کنید، توصیه میکنیم که از معیارهای زیر برای مقایسه آنها استفاده کنید:
سرعت و پایداری
مهمترین شاخص برای مقایسه شرکتهای ارائهدهنده اینترنت پهنای باند اختصاصی، میانگین سرعت و پایداری آنها است. برای اطمینان درباره کیفیت پهنای باند دریافتی از نظر سرعت و پایداری، میتوانید از شرکت ارائهدهنده سرویس اینترنت سازمانی درخواست SLA یا همان ضمانت پایداری سرویس داشته باشید.
پشتیبانی فنی
حضور نیروهای متخصص در واحد پشتیبانی به شما این اطمینان را میدهد که در زمان بروز اختلال تنها نخواهید ماند و مشکل شما در زمانی کوتاه حل خواهد شد. بنابراین، حتما تعهدات پشتیبانی را بررسی و فقط درصورتی که انتظارات شما برآورده میشد، سرویس مورد نظر را دریافت کنید. برای مثال، کارشناسان فنی شاتل پشتیبانی دائمی به کاربران اینترنت سازمانی ارائه میکنند و با مانیتورینگ 24 ساعته، از نوسان اینترنت پیشگیری میکنند. شما نیز میتوانید برای گفتوگو با کارشناسان شاتل و دریافت مشاوره رایگان با شماره 91000999 – 021 تماس بگیرید.
میزان پوشش
مناطق تحت پوشش هر شرکت ارائهدهنده سرویس اینترنت، بر اساس تعداد پاپسایتهای آنها مشخص میشود. پاپسایتها مراکزی متعلق به شرکتهای ارائهدهنده اینترنت اختصاصی کسبوکارها هستند و وظیفه انتقال پهنای باند به کسبوکارهای دریافتکننده سرویس را بر عهده دارند. زیاد بودن تعداد پاپسایتها و پراکندکی آنها در همه مناطق، به مدیران یک کسبوکار اطمینان میدهد که دفاتر و مراکز آنها در هر مکانی که باشند، امکان دریافت بالاترین کیفیت اینترنت سازمانی را بر بستر رادیو خواهند داشت. برای مثال شرکت شاتل بیشترین تعداد پاپسایت را در استانهای مختلف ایران دارد و به همین دلیل دارای گستردهترین پوشش جغرافیایی پهنای باند اختصاصی در میان شرکتهای خصوصی ارائهدهنده اینترنت است. برای اطلاعات بیشتر درباره اینترنت سازمانی، میتوانید به صفحه اینترنت سازمانی شاتل مراجعه کنید.
سخن پایانی
در این مقاله درباره انتخاب بهترین اینترنت سازمانی توضیح دادیم و در بخشهای مختلف این نوشته درباره اینترنت سازمانی، مزیتهای آن، شیوه راهاندازی و معیارهای خرید پهنای باند اختصاصی توضیحاتی را برای مدیران کسب و کار، مدیران IT و فعالان این حوزه ارائه کردیم.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.