ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

راهنمای خرید آنلاین کارت صدا | قلب تپنده استودیو صدا

می خواهیم برای حرفه ای ها و نیمه حرفه ای ها یک سری نکات راهنمای خرید کارت صدا ( Audio interface) را برای بهترین خرید اینترنتی کارت صدا معرفی کنیم. ما شما را از تمام ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۵

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

می خواهیم برای حرفه ای ها و نیمه حرفه ای ها یک سری نکات راهنمای خرید کارت صدا ( Audio interface) را برای بهترین خرید اینترنتی کارت صدا معرفی کنیم.

ما شما را از تمام ریزه کاری های فنی، ظاهری، قیمت و خرید کارت صدا از متخصصان صدابازار و سایت های فروش آنلاین تجهیزات صوتی حرفه ای مشابه در ایران و سایت های خارجی مشابه sedabazar.com مثل sweetwater.com در خارج ایران آگاه کنیم.

چرا باید کارت صدا خرید؟

اهمیت کارت صدا که قلب مرکزی استودیوهای صدابرداری و تمام سیستم های صوتی دیجیتال برای تبدیل سیگنال آنالوگ صدا به سیگنال دیجیتال صدا است بر کسی پوشیده نیست.

حتی رکوردهای دستی ضبط صدا در واقع یک کامپیوتر کوچک دستی هستند که یک کارت صدای خوب بر روی آن ها قرار دارد.

در گذشته فقط یک سیگنال آنالوگ صدا وجود داشت و روی نوارها ضبط می شد، اما با خلاقیت مهندسین الکترونیک و معماری کامپیوتر دستگاهی ساخته شد که سیگنال آنالوگ صدا را به سیگنال 0و1 کامپیوتر تبدیل می کند و بالعکس سیگنال صدای 0و1 کامپیوتر را به صدای آنالوگ تبدیل می کند.

هرچند متخصصین حرفه ای همواره معتقدند سیستم های آنالوگ صدایی دلنشین تر دارند اما کنترلی که کامپیوترها با کارت صدا و نرم افزارها برای ما روی صدا ایجاد می کنند غیر قابل انکار است.

کانورتور در کارت صدا چیست؟

در اصطلاح صدابرداری به تبدیل سیگنال آنالوگ صدا به سیگنال 0و1 کامپیوتر و بالعکسش یعنی تبدیل سیگنال 0و1 کامپیوتر به سیگنال آنالوگ کانورت می‌گویند.

پس در نتیجه در هر کارت صدایی یک سری ورودی و خروجی کانورتور آنالوگ به دیجیتال داریم و یک سری ورودی و خروجی کانورتور دیجیتال به آنالوگ داریم.

رقابت بسیاری از کمپانی های تولید کننده کارت صدا بر روی کیفیت ورودی و خروجی کانورتورهای یشان است.

چند نوع کارت صدا داریم؟

کارت صداها به دو دسته کلی اینترنال و اکسترنال تقسیم می شوند.

کارت صداهای اینترنال

کارت صدای اینترنال جدای از کارت صدای on-board مادر برد کامپیوتر شما بر روی یکی از Slotهای مادربرد کیس کامپیوتر مثل PCI Express نصب می شود.

نکته مهم اینجاست که کارت صداهای اینترنال حرفه ای مثل RME فرآیند آنالوگ به دیجیتال و بالعکس دیجیتال به آنالوگ را بخاطر معماری سخت افزای قوی تر و سرعت بالاتر پورت هایی مثل PCI Express با بالاترین دقت و سرعت انجام می دهند و برای همین sedabazar.com توصیه می کند استودیوهای حرفه ای صدا در ایران و جهان بیشتر از این مدل کارت صدا استفاده کنند.

کارت صداهای اکسترنال

کارت صداهای اکسترنال با یکی از انواع رابط های دیجیتالی مثل USB و یا تاندربولت به کامپیوترتان وصل می شوند و می توان در از این کارت صداها در لپ تاپ ها هم استفاده کرد.

کارت صداهای اکسترنال با توجه به نوع و مدلشان امکانات گوناگون و متعددی به اختیارتان می گذارند که شما در زمان خرید اینترنتی از سایتی مثل sedabazar.com با شناخت و کاربرد هر یک از این آیتم ها می توانید انتخاب دقیق تری داشته باشید.

  1. ورودی و خروجی های متنوع آنالوگ و دیجیتال با جک‌ها یا ( فیش ها)  TRS, RCA و حتی اپتیکال برای ارتباط با اسپیکرمانیتورها، هدفون ها و دیگر ابزارهای ضبط و پخش صدای حرفه ای
  2. ورودی های مخصوص میکروفون های استودیویی که به آنها پری امپ گفته می شود و دارای جک XLR هستند
  3. برخی سازندگان از جک های کمبو استفاده می کنند که قابلیت اتصال TRS یا  XLR را به طور جداگانه دارند.
  4. فانتوم پاور 48 ولت برای راه اندازی میکروفون های کندانسور استودیویی
  5. ورودی تخصصی با امپدانس بالا ( HI-Z ) برای سازهایی مثل گیتار الکتریک با جک TS مونو (آنبالانس)
  6. DSP برای پردازش افکت ها (توجه داشته باشید که DSPهای خیلی حرفه ای فقط با افکت های مخصوص خودشان کار می کند)
  7. ورودی خروجی های دیجیتال با فرمت های مختلف مانند: MADI, ADAT, AES/EBU
  8. ورودی خروجی MIDI برای استفاده از برخی کنترلرها و میدی کیبوردها
  9. راه اندازی با برق و آداپتور یا به صورت باس پاور (تامین انرژی از کامپیوتر توسط همان رابط یو اس بی)
  10. پورت USB یا تاندربولت برای ارتباط با سیستم

دقت کنید که در واقع پیشرفت آدیو اینترفیس ها آن ها را به یک میکسر صدای دیجیتال هم تبدیل کرده است.

نکته ای ددر مورد کارت صداهای استودیوهای صدابرداری حرفه ای

در کارت صداهای اکسترنال همه چیز را از قبل برای کاربر پیش بینی کرده اند و دیگر امکان تغییری در شرایط سخت افزاری آن کارت صدا وجود ندارد و این مساله کار را برای حرفه ای ها سخت می کند.

صدابرداران حرفه ای و صاحبان استودیوهای بزرگ ترجیح می دهند فقط از کارت صداهای اینترنال و مدولار استفاده کنند تا بتوانند تک تک اجزای استودیوشان را از بهترین برندها و با سلیقه و دانش خودشان تهیه کنند و در کنار هم قرار دهند.

به این شکل هر استودیو و صدابرداری دقیقا می تواند امضای خودش را پای اثر بگذاردصدا بازار اکیداً به همین دلیل این کارت صداهای اکسترنال را بیشتر در استودیوهای متوسط و خانگی پیشنهاد کرده است.

با دانستن این تکنیک شما می توانید بهترین کارت صدا را بخرید!

برای خرید کارت صدای خانگی یا کارت صدای حرفه ای ابتدا همیشه محدوده قیمت را به دلار در نظر بگیرید، مثلا 100 دلار تا 150 دلار یا 500 دلار تا 700 دلار...

این که مدل 100 دلاری Focusrite بهتر از یک مدل 95 دلاری Steinberg یا یک مدل 110 دلاری Behringer است و یا این چینی است و آن ژاپنی است و آن آلمانی است همه و همه کلک های فروشندگان برای فروش کالایی است که حاشیه سود بیشتری برایشان دارند و به جمله طلایی زیر توجه کنید.

نکته طلایی: تمام کارت صداها در یک محدوده قیمتی و بدون توجه به کمپانی تولید کننده، کیفیت و امکانات یکسانی دارند.

توصیه می کنیم به راهنمای خرید کارت صدا در سایت musicradar.com که ترجمه آن در sedabazar.com است نیز مراجعه کنید.

در خرید کارت صدا گارانتی را جدی بگیرید

اگر از جاهای معتبری مثل sedabazar.com کارت صدا می خرید، بدانید گارانتی واقعی خدماتی است که نماینده قانونی آن کارت صدا به شما ارائه می دهد تا خیالتان از بابت سلامت محصول از کارخانه تا استفاده راحت باشد.

اگر از جاهای معتبری مثل صدابازار خرید می کنید، خیالتان از بابت گارانتی راحت باشد، چون دیده ایم که چقدر پیگیری در مورد خرید مشتری انجام داده اند.

قیمت کارت صدایی که می خرید باید با قیمت جهانی اش برابری کند

بالاتر شرح دادیم که قیمت کارت صدایی که می خواهید بخرید را ابتدا به دلار دربیاورید و سپس برای خرید به بازار یا صدابازار مراجعه کنید.

متاسفانه سیستم های تجاری بعضی برندها را به شکل بی ربط در ایران جا می اندازند و متاسفانه افراد نیمه حرفه ای در دام این روش تجاری می افتند.

چگونه برای خرید اینترنتی یک کارت صدا به سایت ها اعتماد کنید؟

  1. از تجربه خرید اینترنتی دیگران استفاده کنید
  2. مجوزاتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و تاریخ اعتبار اینمادش را بررسی کنید
  3. ببینید قبل از خرید امکان مشاوره رایگان تلفنی و راهنمای خرید کارت صدا دارند یا ندارند.
  4. کلیه مستندات خرید اینترنتی کارت صدای خود را ذخیره کنید.
  5. هرگونه مغایرتی در سامانه امتا و اینماد به سادگی قابل پیگیری است و فروشگاه آنلاین موظف است کمتر از 48 ساعت محصول را پس بگیرد
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی