ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ربات انسان‌نما
کیان

یک ربات انسان‌نمای نظامی به‌عنوان دی‌جی در مهمانی بزرگی ایفای نقش کرد

ربات انسان‌نمای یک استارتاپ آمریکایی، نه‌تنها می‌تواند در میدان نبرد حضور داشته باشد، بلکه به‌عنوان کارگر، دی‌جی و تکنسین هم کاربرد دارد.

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۰

اخیراً در یک مهمانی بزرگ در شهر سان‌فرانسیسکو، یک ربات انسان‌نمای نظامی که توسط استارتاپ واقع در همین شهر توسعه یافته است، در قالب دی‌جی به روی صحنه رفت و حاضرین در مراسم را مبهوت کرد.

اگرچه استفاده از ربات‌های انسان‌نما هنوز به ابعاد تجاری وسیع نرسیده است و چالش‌های اخلاقی زیادی هم پیرامون استفاده از آنها در حوزه‌های حساس مثل صنایع نظامی وجود دارد، اما یکی از آنها اخیراً در نقش دی‌جی ظاهر شده است. این ربات «فانتوم» (Phantom) نام دارد و توسط استارتاپ Foundation Robotics Labs در شهر سان‌فرانسیسکو توسعه یافته است. البته هدف اصلی از ساخت آن، استفاده‌های نظامی بوده؛ اما ظاهرا فعلاً مشغول سرگرم کردن مهمانان در کلاب‌های شبانه است! شرکت‌کنندگان در مهمانی از اجرای ۳۰ دقیقه‌ای فانتوم راضی بودند و در پایان آن را تشویق کردند.

به گزارش نشریه SFGate،‌ فانتوم اولین ربات انسان‌نمای استارتاپ فاندیشن روباتیکس لبز است که به زودی نمونه‌های مشابهی از آن در صنایع خودروسازی، انبارداری و نظامی مورد استفاده قرار خواهند گرفت و حتی ممکن است از سوی ارتش آمریکا به میدان نبرد اعزام شوند. «مایک لی‌بلانک» یکی از بنیان‌گذاران استارتاپ مذکور در مصاحبه با این نشریه، ادعا کرده است که مشریان آنها بیشتر به شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل محدود می‌شود؛ اما بزرگ‌ترین مشتری آنها، وزارت دفاع ایالات متحده است.

ساخت ربات های انسان‌نمای مجهز به سلاح نظامی

وی که ۱۳ سال سابقه حضور در میادین نبرد را دارد، اشاره داشته که محصولات این شرکت برخلاف رقبایی مثل بوستون داینامیک، کاملاً به‌منظور نصب سلاح و کاربردهای نظامی توسعه می‌یابند و محدودیتی در استفاده از آنها وجود ندارد. شایان‌ذکر است که اغلب شرکت‌های فعال در زمینه ربات‌های انسان‌نما، استفاده از محصولات خود در راستای مقاصد نظامی را برای مشتریان ممنوع کرده‌اند. البته فعلاً هیچ‌کدام از ربات‌های این شرکت مستقیماً در نبرد حضور ندارند و تنها از آنها برای سوخت‌گیری هواپیماها یا تعمیر وسایل نقلیه در نقاط صعب‌العبور استفاده می‌شود.

بوستون داینامیکس اولین شرکتی بود که مخالفت جدی با افزودن سلاح به ربات‌ها را مطرح کرد. مدیران این شرکت و مهندسان آن، اعتقاد دارند که چنین کاری باعث بروز خطر بیشتر برای انسان‌ها در محل زندگی یا کار می‌شود که قبلاً محیطی ایمن به‌شمار می‌رفتند. با این حال، به نظر می‌رسد که استارتاپ فاندیشن روباتیکس لبز، علاقه‌ای به رعایت‌کردن خطوط اخلاقی ندارد و می‌خواهد خلاء ربات‌های انسان‌نمای نظامی در آمریکا را پر کند. فانتوم، نمونه‌ای از محصولات این شرکت با قدرت و سرعت بیشتر نسبت به انسان است که می‌تواند مانند سربازان در میدان جنگ، دست به اقدامات خشونت‌آمیز بزند؛ اما هیچ رنگ و بویی از وجدان و انسانیت در آن وجود نخواهد داشت.

امیرحسین امام‌جمعه

امیر علاقه بسیاری به زمینه‌های مشترک زیست‌شناسی و فناوری دارد و در حوزه نگارش محتوای آموزشی و بررسی سرویس‌ها و اپلیکیشن‌ها فعال است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

    دی جی حرام هست پست نذارید دربارش

  • Nnb
    Nnb | ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

    حالا کافیه چین کمونیست بود
    رسانه ها چقدر بهش می‌پرداختند!
    میخوام قدرت رسانه رو بگم ،نه معصومیت چین

مطالب پیشنهادی