ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

امنیت

اپل برای کشف آسیب‌پذیری‌های Apple Intelligence تا یک میلیون دلار به محققان پاداش می‌دهد

قابلیت‌های هوش مصنوعی Apple Intelligence هفته آینده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۴ آبان ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰

اپل پیش از اینکه هفته آینده قابلیت‌های هوش مصنوعی Apple Intelligence را در دسترس عموم قرار دهد، اعلام‌کرده که محققان امنیتی در صورت پیدا‌کردن آسیب‌پذیری‌های امنیتی اپل اینتلیجنس تا یک میلیون دلار دستمزد دریافت خواهند کرد.

غول سازنده آیفون که هفته آینده می‌خواهد iOS 18.1 دارای بخشی از قابلیت‌های اپل اینتلیجنس را منتشر کند، در پستی از وبلاگ امنیتی اپل، برنامه‌ای را برای کشف آسیب‌پذیری‌های پلتفرم Private Cloud Compute یا PCC خود معرفی کرده است. این شرکت درباره پلتفرم خود نوشته است:

«Private Cloud Compute درخواست‌های محاسباتی پیچیده اپل اینتلیجنس را انجام می‌دهد و درعین‌حال حفاظت‌های امنیتی و حریم‌خصوصی پیشگامانه‌ای را ارائه می‌کند.»

پاداش مالی برای کشف آسیب‌پذیری‌های هوش مصنوعی

اپل می‌گوید در صورتی که یک محقق بتواند از راه دور کدهای مخرب خود را روی سرورهای Private Cloud Compute اجرا کند، جایزه‌ای حداکثر یک میلیون دلاری دریافت می‌کند. همچنین اگر روشی برای استخراج اطلاعات حساس کاربران یا درخواست‌هایی که به هوش مصنوعی داده‌اند پیدا شود، محقق آن جایزه 250 هزار دلاری دریافت می‌کند.

علاوه‌براین، ا‌پل برای «هر مشکل امنیتی که تاثیر قابل‌توجهی داشته باشد» و در دسته‌بندی آن قرار نگیرد نیز پاداش‌هایی تعریف کرده است.

شرکت‌های صنعت فناوری مانند ا‌پل و مایکروسافت با معرفی برنامه‌های «شکار باگ» (Bug Bounty) به هکرها و محققان امنیتی پاداش‌های مالی را ارائه می‌کنند تا نقص‌ها و آسیب‌پذیری محصولات آن‌ها را به‌صورت خصوصی گزارش کنند.

غول سازنده آیفون همچنین یک راهنمای امنیتی که جزئیات فنی PCC را بیان می‌کند، یک «محیط تحقیقات مجازی» قابل نصب روی مک با اپل سیلیکون، 16 گیگابایت رم و آخرین نسخه پیش‌نمایش توسعه‌دهندگان macOS Sequoia 15.1 و کد منبع PCC را منتشر کرده است.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی