ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آمریکا ژاپن چین
امنیت

هکرهای چینی ظاهراً ماه‌ها به شبکه‌های حساس دفاعی ژاپن دسترسی داشتند

واشنگتن پست می‌گوید نفوذ چینی‌ها به شبکه‌های دفاعی ژاپن ظاهراً بسیار عمیق و پایدار بود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۰

واشنگتن پست پس از گفت‌وگو با چندین مقام فعلی و سابق آمریکایی و ژاپنی که نخواسته‌اند هویتشان فاش شود، اعلام کرده است که هکرهای چینی ظاهراً ماه‌ها به سیستم‌های حساس دفاعی ژاپن نفوذ کرده بودند و این اتفاق در اواخر سال 2020 کشف شد.

به گزارش واشنگتن پست، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) در پاییز سال 2020 به کشف مهمی رسید: هکرهای ارتش چین به شبکه‌های دفاعی ژاپن نفوذ کرده‌اند. سه مقام ارشد سابق آمریکایی می‌گویند هکرها دسترسی عمیق و پایداری به این شبکه‌ها پیدا کرده بودند و هر چیزی را که می‌توانستند استخراج می‌کردند.

این گزارش می‌گوید نفوذ به شبکه دفاعی ژاپن چنان نگران‌کننده بود که ژنرال «پل ناکاسون»، رئیس وقت NSA و فرماندهی سایبری ایالات‌متحده، به‌همراه «متیو پاتینگر»، مشاور وقت معاون امنیت ملی کاخ سفید، به توکیو رفتند. آن‌ها شخصاً با وزیر دفاع ژاپن دیدار کردند و او چنان از این خبر نگران شد که جلسه‌ای را برای ملاقات با نخست وزیر ژاپن ترتیب داد.

ماه‌ها طول کشید تا امنیت شبکه دفاعی ژاپن برقرار شد

بااین‌حال، ظاهراً ماه‌ها طول کشید تا ژاپن بتواند دسترسی چینی‌ها به شبکه دفاعی خود را قطع کند. برخی مقامات آمریکایی باور دارند که توکیو امید داشت تا این مشکل به‌خودی‌خود از بین برود. همچنین دولت ژاپن ظاهراً علاقه نداشت از ایالات‌متحده کمک مستقیم بگیرد و آن‌ها را به شبکه‌های دفاعی خود راه دهد. درنتیجه آن‌ها به سراغ شرکت‌های امنیت سایبری داخلی در ژاپن رفتند و از آن‌ها خواستند که این آسیب‌پذیری‌ها را پیدا کنند.

دولت ژاپن حالا یک فرماندهی سایبری را راه‌اندازی کرده است که به‌صورت شبانه‌روزی شبکه‌های دولتی را تحت نظر دارد. این کشور قرار است طی پنج سال آینده 7 میلیارد دلار درزمینه آموزش و تقویت امنیت سایبری هزینه کند.

وزیر دفاع ژاپن پس از انتشار این گزارش، در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که این کشور برنامه‌های متنوعی را برای مقابله با حملات سایبری در اختیار دارد؛ اما او افشای اطلاعات محرمانه از وزارت دفاع این کشور را تأیید نکرده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی