ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هکر
امنیت

«کوین میتنیک»، هکر مشهور آمریکایی، در سن ۵۹ سالگی درگذشت

کوین میتنیک که بیش از یک سال درحال مبارزه با سرطان لوزالمعده بود، در سن 59 سالگی درگذشت.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۳۰ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰

«کوین میتنیک» که زمانی یکی از تحت‌تعقیب‌ترین هکر های کامپیوتری جهان بود، در سن 59 سالگی درگذشت. براساس آگهی درگذشت او، میتنیک بیش از یک سال با سرطان لوزالمعده مبارزه می‌کرده و در مرکز پزشکی «دانشگاه پیتسبورگ» تحت درمان بوده است.

زندگی و تبدیل‌شدن میتینک به تحت‌تعقیب‌ترین هکر جهان

در آگهی درگذشت میتینک آمده: «اکثر زندگی او مانند یک داستان تخیلی بوده» و این احتمالاً بهترین توصیفی است که می‌توان از زندگی او کرد. میتینک اولین‌بار در سال 1979 به یک سیستم کامپیوتری نفوذ کرد و در سال 1988 به‌دلیل کپی‌کردن نرم‌افزار یک شرکت مجرم شناخته شد و به 12 ماه زندان محکوم شد.

او در دوران آزادی تحت نظارت خود به رایانه‌های پیغام‌گیر شرکت خدمات تلفنی Pacific Bell نفوذ کرد و سپس در دهه 90 به‌عنوان یک فراری، به هک‌کردن وب‌سایت شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی ادامه داد.

میتینک همچنین در سرقت هزاران فایل و شماره کارت اعتباری کاربران نقش داشته است، اما همان‌طور که در آگهی ترحیمش اشاره شده، او هرگز از قربانیان خود سرقت نکرده است.

سرانجام میتینک در سال 1995 دستگیر و به استفاده غیرقانونی از دستگاه دسترسی تلفنی و کلاهبرداری رایانه‌ای متهم شد. مقامات در آن زمان معتقد بودند که او به اسرار تجاری شرکتی به ارزش میلیون‌ها دلار دسترسی داشته است.

میتنیک پنج سال را در زندان سپری کرد که در زمان آزادی از آن به‌عنوان «تعطیلات» یاد کرده بود! او پس از آزادی مسیر حرفه‌ای خود را تغییر داد و تصمیم گرفت تا کار خود را به‌عنوان یک هکر کلاه سفید (تضمین‌کننده امنیت سیستم‌های اطلاعاتی) و مشاور امنیت سایبری ادامه دهد. در سال 2011، او مالک و مدیر ارشد KnowBe4 شد که به مشتریان خود آموزش‌هایی در مورد امنیت و جلوگیری از فیشینگ ارائه می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Nnb
    Nnb | ۳۰ تیر ۱۴۰۲

    جالب بود

مطالب پیشنهادی