ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیسبوک
تکنولوژی

چطور لو رفتن اطلاعات حساب کاربری فیسبوک خود را بررسی کنیم؟

اخیرا خبر فاش شدن اطلاعات بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر فیسبوک سر و صدای زیادی به راه انداخته بود. شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چطور می‌توان مطمئن شد که اطلاعات ...

علی باقرزاده
نوشته شده توسط علی باقرزاده | ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰

اخیرا خبر فاش شدن اطلاعات بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر فیسبوک سر و صدای زیادی به راه انداخته بود. شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چطور می‌توان مطمئن شد که اطلاعات من هم لو رفته یا ایمن است؟ خوشبختانه برای این موضوع راهکارهای متنوعی وجود دارد.

اطلاعات فاش شده فیسبوک به طور دقیق‌تر شامل ۵۳۳ میلیون کاربر از ۱۰۶ کشور می‌شود. این اطلاعات که توسط هکرها و به صورت رایگان منتشر شده مواردی از جمله آی‌دی کامل فیسبوک، شماره تلفن،‌ نام کامل، موقعیت مکانی، اطلاعات بیوگرافی افراد از جمله تاریخ تولد و در برخی موارد ایمیل را شامل می‌شود.

فیسبوک

یکی از سایت‌های مشهوری که افشای اطلاعات کاربران را ردیابی می‌کند «Have I Been Pwned» است. در این وبسایت کافی است آدرس ایمیل خود را وارد کنید. پس از آن نه تنها می‌توانید فاش شدن احتمالی اطلاعات فیسبوک را ببینید بلکه از فاش شدن اطلاعات هر اکانت مرتبط با ایمیل خود نیز مطلع می‌شوید. در صورتی که اطلاعات شما فاش شده باشد، پیام «Oh no — pwned» در صفحه ظاهر می‌شود و در بخش «Breaches you were pwned in» می‌توانید سایت‌هایی که اطلاعات‌تان در آنها فاش شده را مشاهده کنید.

علاوه بر این در این وبسایت می‌توان از احتمال فاش شدن اطلاعات فیسبوک با استفاده از شماره تلفن استفاده کرد. البته این سایت، بر خلاف سایتی که در بالا اشاره کردیم چندان شناخته شده نیست و شاید بهتر باشد فعلا به آن اعتماد نکنید. علاوه بر این به نظر می‌رسد در حال حاضر تنها امکان بررسی شماره تلفن‌های ایالات متحده را دارد. علاوه‌براین، در مطالب دیگر «نحوه دیلیت اکانت فیس بوک» را شرح داده‌ایم تا راحت‌تر از این پلتفرم خارج شوید.

اگر اطلاعات‌تان افشا شده پیشنهاد می‌کنیم از ابزارهای مدیریت پسورد برای نگه‌داری اطلاعات حساب‌های کاربری و ایجاد پسوردهای پیچیده استفاده کنید. به این ترتیب از مشکل پسوردهای یکسان یا مشابه برای وبسایت‌های مختلف رها می‌شوید و در صورتی که به عنوان مثال یکی از حساب‌های شما در یک وبسایت لو برود،‌ اکانت‌های دیگر سایت‌ها در امان خواهند ماند. استفاده از احراز هویت دو عاملی هم می‌تواند یک دیوار دفاعی اضافه در مقابل نفوذ به حساب کاربری باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • ican
    ican | ۱۷ فروردین ۱۴۰۰

    من در سایت اول متوجه شدم که یکی از ایمیل هایم فاش شده؛ولی در قسمتBreaches you were pwned in لیست تعداد زیادی سایت آمده که گویا یک فهرست کلیه.ممکنه راهنمایی کنید که من دقیقا بفهمم ایمیلم از کدام سایت افشا شده؟چنین امکانی کلا وجود داره؟

    • علی باقرزاده
      علی باقرزاده | ۱۷ فروردین ۱۴۰۰

      در همان قسمتی که اشاره کردید اسم سایت‌ها به همراه لوگوی اونها نشون داده میشه و این لیست، کلی نیست. کافیه سایت مورد اشاره رو سرچ و پیدا کنین و بعد از وارد شدن به سایت درخواست تغییر پسورد رو بدین.
      البته در نهایت این سایت اشاره نمی کنه که ایمیل اولین بار در کدوم سایت افشا شده اما جلوی لوگوی هر سایت توضیحاتی داده که افشای اطلاعات مربوط به همون سایت، در چه زمان‌هایی اتفاق افتاده.

  • ican
    ican | ۱۷ فروردین ۱۴۰۰

    با تشکر از مطلب خوب شما

مطالب پیشنهادی