ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نشست صنعت برق در نمایشگاه الکامپ
تکنولوژی

سخنگوی صنعت برق: مراکز داده باید در تأمین برق خود مشارکت کنند

رجبی مشهدی: در روزهای پایانی محدودیت‌های برق قرار داریم

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه منتشر شده در 9 شهریور 1405  |  13:11

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

مصطفی رجبی مشهدی، معاون انرژی وزیر نیرو و سخنگوی صنعت برق، با اشاره به تمهیدات ویژه برای تأمین انرژی مورد نیاز کشور گفت: در روزهای پایانی محدودیت‌های برق قرار داریم و پیش‌بینی می‌شود ظرف هفته‌های آینده این محدودیت‌ها به پایان برسد.

رجبی مشهدی در نشست خبری صنعت برق در بیست‌ونهمین نمایشگاه الکامپ با بیان اینکه تأمین برق کارخانه‌ها و صنایع کشور در اولویت قرار گرفته است، گفت: در مقطعی برای تأمین برق مورد نیاز بخش تولید و صنایع، محدودیت‌های بخش خانگی افزایش یافت اما اکنون روزهای پایانی این محدودیت‌ها را پشت سر می‌گذاریم و انتظار می‌رود ظرف هفته‌های آینده شرایط به حالت عادی بازگردد.

او همچنین بر ضرورت کاهش شکاف میان حوزه انرژی و ارتباطات تأکید کرد و گفت باید از ظرفیت نمایشگاه الکامپ برای نزدیک‌تر شدن این دو حوزه و توسعه پلتفرم‌ها و محصولات مرتبط با انرژی استفاده شود.

تقاضای برق در حوزه ارتباطات ۲ هزار مگاوات برآورد می‌شود

سخنگوی صنعت برق با تأکید بر اهمیت تأمین پایدار انرژی برای زیرساخت‌های حیاتی و حساس افزود: مراکز حیاتی و حساس باید به تجهیزات مورد نیاز برای تأمین مطمئن انرژی مجهز شوند تا در شرایط محدودیت شبکه نیز امکان تداوم فعالیت آنها وجود داشته باشد.

رجبی مشهدی در پاسخ به پرسش دیجیاتو درباره تأمین برق دیتاسنترها و مراکز داده بزرگ گفت: «انرژی و ارتباطات با یکدیگر درآمیخته‌اند و به هم نیاز دارند.» به گفته او، تقاضای برق در این حوزه بیش از ۲ هزار مگاوات برآورد می‌شود و مراکز داده باید از طریق احداث نیروگاه‌های اختصاصی یا استفاده از ظرفیت نیروگاه‌های موجود، برق مورد نیاز خود را تأمین کنند.

او توسعه مراکز داده را در عین حال فرصتی برای صنعت برق دانست و گفت گسترش این صنعت می‌تواند زمینه توسعه ظرفیت‌های جدید در حوزه تولید و تأمین برق را فراهم کند.

معاون انرژی وزیر نیرو همچنین به ظرفیت زیرساخت ارتباطی صنعت برق اشاره کرد و گفت صنعت برق پس از شرکت مخابرات، دومین شبکه فیبر نوری کشور را در اختیار دارد و در مقابل، برای توسعه و مدیریت شبکه برق نیز به استفاده گسترده‌تر از زیرساخت‌ها و فناوری‌های ارتباطی نیازمند است.

رجبی مشهدی نصب کنتورهای هوشمند را یکی از نقاط اتصال دو صنعت برق و ارتباطات عنوان کرد و افزود توسعه کنتورهای هوشمند می‌تواند به مدیریت و بهینه‌سازی مصرف برق کمک کند. همچنین توسعه فرآیندهای خرید برق و سازوکارهای مرتبط با آن می‌تواند به فعالان حوزه ارتباطات برای تأمین برق مورد نیازشان کمک کند.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
    مطالب پیشنهادی