ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سم آلتمن
تکنولوژی

مدیرعامل OpenAI: هوش مصنوعی می‌تواند برای پایان‌دادن به فقر مفید باشد

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت سازنده ChatGPT، می‌گوید هوش مصنوعی مهم‌ترین گامی است بشر در مواجهه به فناوری برمی‌دارد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۰

«سم آلتمن»، مدیرعامل شرکت OpenAI، در اظهارنظر تازه‌ای اعلام کرده که فناوری هوش مصنوعی با سرعتی که هم‌اکنون در حال پیشرفت است، می‌تواند به شیوه‌های مختلفی مشکل‌ساز شود؛ بااین‌حال، مزایای آن به معایبش برتری برتری دارد و بشر در مواجهه با این فناوری با مهم‌ترین گام تاریخ خود روبه‌رو است. همچنین به باور آلتمن، هوش مصنوعی می‌تواند به پایان‌دادن فقر کمک کند.

آلتمن در رویداد اجلاس فناوری بلومبرگ در سان‌فرانسیسکو به صحبت درباره نگرانی‌ها پیرامون پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی پرداخت. او گفت: «فکر می‌کنم قدم فعلی، مهم‌ترین قدمی است که بشریت باید در مواجهه با فناوری آن را پشت‌سر بگذارد و واقعاً برای این مسئله اهمیت قائلم.»

سم آلتمن در پاسخ به این سؤال که آیا خودش از موفقیت‌های OpenAI نفع مالی می‌برد یا خیر، گفت او به‌اندازه کافی پول دارد و انگیزه‌اش برای ادامه مسیر مسائل مالی نیست. آلتمن گفت بخشی از ذات بشر این است که بخواهد مفید باشد و روی چیزهایی کار کند که اهمیت دارند.

هوش مصنوعی می‌تواند به پایان فقر کمک کند

او گفت با وجود خطرات بالقوه‌ای که در این گذار فناوری وجود دارد، از AI می‌توان در برخی حوزه‌ها مثل داروسازی، علم و آموزش استفاده‌های زیادی کرد. مدیرعامل OpenAI گفت: «فکر می‌کنم این فناوری برای پایان‌دادن به فقر مفید باشد؛ اما باید ریسک‌ها را مدیریت کنیم تا به آن نقطه برسیم.»

ایلان ماسک یکی از کسانی است که پیش‌تر درباره فناوری هوش مصنوعی و زیان‌های احتمالی آن در جهان ابراز نگرانی کرده بود. سم آلتمن می‌گوید ماسک واقعاً خیلی زیاد به ایمنی درزمینه هوش مصنوعی اهمیت می‌دهد و انتقاداتش از تفکر درستی نشأت گرفته‌اند.

آلتمن همچنین درباره مبارزه ماسک و زاکربرگ در قفس که به‌نظر قرار است واقعاً برگزار شود، به شوخی گفت: «اگر [ماسک] و زاک واقعاً چنین کاری انجام دادند، می‌روم و این مسابقه را تماشا می‌کنم.»

OpenAI سال گذشته با عرضه مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته‌ای نظیر DALL-E و ChatGPT توانست توجه خیلی‌ها را به این فضا جلب کند. حالا گفته می‌شود که به‌دنبال این موفقیت‌ها، ارزش این شرکت به 27 میلیارد دلار رسیده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • sound
    sound | ۳ تیر ۱۴۰۲

    مردم ایران که حتی نمی توانند هزینه اشتراک ماهیانه chat GPT را بدهند قطعا عقب افتاده این فرصت خواهند بود

  • sound
    sound | ۳ تیر ۱۴۰۲

    بستگی داره به این که از این ابزار قدرتمند، فقرا بتوانند استفاده کنند یا نه.

مطالب پیشنهادی