ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اسپیس‌ایکس برای دیش‌های نسل سوم استارلینک از FCC آمریکا مجوز گرفت

نسل سوم دیش‌های استارلینک مجوز گرفتند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) به اسپیس‌ایکس مجوز داد تا از نسخه ارتقایافته دیش‌های استارلینک استفاده کند. همچنین در برنامه‌های این شرکت می‌توان دید که احتمالاً یک دیش کوچک‌تر با توان کمتر و حمل‌پذیری بالاتر در راه است.

به گزارش Wccftech، در تأییدیه FCC به دیش جدیدی اشاره شده که اسپیس‌ایکس آن را برای استفاده سیار توصیف کرده است. ترمینال‌های نسل سوم این شرکت به‌طور کلی UT3 نام دارند و دارای دو نسخه هستند که یکی برای مصرف‌کنندگان معمولی و دیگری برای امور شغلی استفاده می‌شود.

دریافت مجوز لازم برای استفاده از دیش‌های نسل سوم استارلینک

ترمینال‌های UT3 نسخه 2 به‌طرز چشمگیری زمان لازم برای ارتباط با ماهواره را کاهش می‌دهند. این مؤلفه که با عنوان «چرخه وظیفه انتقال» شناخته می‌شود، در دیش‌های فعلی 14 درصد بوده اما در این دیش جدید به 9.7 درصد رسیده است. UT3 همچنین حداکثر توان برق ارسالی به آنتن را پایین می‌آورد.

دیش UT3 نسخه 1 در مقایسه با نسخه پرتوان دیش‌های فعلی استارلینک، زمان ارتباط طولانی‌تری با ماهواره‌ها دارد. البته توان آن همچنان به‌دلیل محدودیت‌های حمل‌ونقل کمتر خواهد بود.

اسپیس‌ایکس درحال‌حاضر برای تمام نسخه‌های ثابت دیش‌های UT3 از FCC مجوز گرفته و برای دریافت مجوز دیش‌های ESIM با همین طراحی هم اقدام کرده است. این دیش‌ها نیز دارای نسخه‌های ثابت و سیار هستند.

دیش‌های ESIM که نام خود را از سرواژه عبارت «ایستگاه‌های زمینی درحال‌حرکت» گرفته‌اند، به‌طور خاص برای کاربرانی طراحی شده‌اند که می‌خواهد در حین حرکت به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک دسترسی داشته باشند.

چندی پیش در گزارشی اعلام شد که درآمد سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال 2022 تنها 1.4 میلیارد دلار بوده است. این شرکت قبلاً پیش‌بینی کرده بود که در سال گذشته میلادی درآمدی 12 میلیارد دلاری داشته باشد و به سود عملیاتی 7 میلیارد دلاری برسد. اما حالا اعداد و ارقام نشان می‌دهند که بین پیش‌بینی‌ها و واقعیت بازار تفاوت‌های زیادی وجود داشته است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • peyman17
    peyman17 | ۱ مهر ۱۴۰۲

    کم کم درآمدش بالا میره هنوز از هند مجوز نگرفته در ضمن استارشیپ راه بیفته هزینه پرتاب ماهواره از ۶۰ میلیون دلار در هر نوبت به ۱۰ میلیون دلار کاهش پیدا میکنه نسخه های v2 که ارتباط موبایلی دارن هم با استارشیپ پرتاب خواهند شد

مطالب پیشنهادی