ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آمریکا چین
تکنولوژی

آمریکا ظاهراً می‌خواهد ارائه خدمات رایانش ابری به شرکت‌های چینی را ممنوع کند

اگر این تحریم‌ها وضع شوند، چین دسترسی به خدمات ابری شرکت‌هایی مثل آمازون و مایکروسافت را از دست می‌دهد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

گزارشی تازه از وال استریت ژورنال ادعا می‌کند که ایالات متحده می‌خواهد در ادامه جنگ اقتصادی خود با چین، جلوی فروش خدمات ابری به شرکت‌های فعال در این کشور را بگیرد. شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ابری آمریکایی ازجمله آمازون و مایکروسافت بزرگ‌ترین فعالان این بازار محسوب می‌شوند و تحریم دسترسی به آن‌ها می‌تواند مشکلات زیادی را برای چینی‌ها به وجود بیاورد.

وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه خود می‌گوید دولت آمریکا در حال آماده‌شدن برای محدودسازی دسترسی شرکت‌های چینی به خدمات رایانش ابری آمریکایی است. قانونی که کاخ سفید قصد اجرای آن را دارد، در صورت تصویب‌شدن شرکت‌هایی مثل آمازون و مایکروسافت را ملزم می‌کند تا پیش از عرضه خدمات رایانش ابری که در آن‌ها از تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی استفاده می‌شود، از دولت مجوز بگیرند.

تحریم‌های فناوری آمریکا علیه چین به حوزه رایانش ابری می‌رود؟

آمریکا قبلاً فروش برخی از انواع تراشه‌ها را به چین ممنوع اعلام کرده بود، اما هنوز محدودیتی در زمینه ارائه خدمات ابری وجود ندارد. در نتیجه، شرکت‌های چینی می‌توانند مدل‌های هوش مصنوعی خود را با اجاره منابع ابری از شرکت‌هایی مثل AWS یا مایکروسافت آموزش بدهند.

با توجه به این که چین پیش‌تر گفته بود می‌خواهد تا سال 2030 به رهبر حوزه هوش مصنوعی در دنیا تبدیل شود، این اتفاق می‌تواند چالش‌هایی را برای پکن به‌وجود بیاورد. البته برخی کارشناسان باور دارند که این کشور همین حالا سرمایه‌گذاری روی نوآوری‌های ملی را آغاز کرده است و می‌خواهد با افزایش خودکفایی، وابستگی کمتری به محصولات و فناوری‌های غربی داشته باشد.

کاخ سفید، مایکروسافت و آمازون به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر در این باره واکنشی نشان نداده‌اند.

با توجه به تحریم‌های آمریکا علیه چین که این کشور را از دسترسی به بسیاری از فناوری‌های پیشرفته منع کرده است، پکن هم به نوبه خود تحریم مهمی را علیه ایالات متحده وضع کرده است تا در دسترسی تراشه‌سازان این کشور به مواد خام ضروری برای ساخت نیمه‌رساناها خلل وارد کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی