تکتاک اکسترا اپیزود ۳۸؛ چرا هی سرمون کلاه میره؟
شرایط بد اقتصادی، گردش دوران را بهسمتی فرستاد تا مردمی شویم که از هر فرصتی برای کسب سود استفاده میکنیم. حتی اگر در این بین دچار ضررهای چند میلیونی شویم، بازهم مزه سود چیز دیگری است. ممنوعیت واردات جدیدترین آیفونهای کمپانی اپل، سنگاندازی دولت در رجیستری این مدلها و افزایش نجومی قیمت آخرین بازمانده از کمپانی اپل که در این مرزوبوم آنتن دارد، باعث پیداشدن سروکله فروشندهای به نام «کوروش کمپانی» شد تا با حذف واسطهها و تنها با ۲۰ میلیون تومان و فقط در عرض ۶۰ روز، آیفون ۱۳ را به دست مردم برساند؛ مردمی که تعدادشان چنان زیاد است که به یک استادیوم آزادی میرسد و همگی در انتظار دریافت آیفون ۲۰ میلیونی خود، جلوی درب دادسرا صف کشیدهاند. بسیاری سرمایه زندگی خود را در این راه گذاشتند تا شاید با فروش آن به قیمت بازار، روی هر گوشی تا ۲۰ میلیون دیگر نیز سود کنند، بسیاری به قول خود، برای کارنامه ۲۰ عمل کردند و بسیاری هم با دیدن برندههای سری اول این کلاهبرداری پانزی وارد چنین بازی کثیفی شدند.
تماشای ویدیو در یوتوب دیجیاتو
تماشای ویدیو در آپارات دیجیاتو
این اولینبار نیست که کلاهبرداری پانزی در این مملکت اجرا میشود. سکه ثامن که اکنون بنیانگذار خود را پشت میلههای زندان میبیند، پیش از کوروش کمپانی راه پولگرفتن و جنسندادن را بلد شده بود. صرافی بلم (Belem) در زمین بازی کریپتو و اوایل دهه ۸۰ نیز با گلدکوئست گریبان مردم را گرفته بود. اگر از هریک از قربانیان بپرسید که چرا بهسراغ چنین چیزی رفتهاند، همگی به سود کوتاهمدت و ره صدساله را یکشبه رفتن اشاره میکنند. بسیاری هم به تبلیغات سلبریتیها اعتماد کردند و بسیاری هم از سر ناآگاهی دچار چنین گرفتاری شدند.
پس اگر به سابقه خود نگاه کنیم، ترس از جاماندن یا همان FOMO باعث میشود افرادی مانند «امیرحسین شریفیان» با وعده حذف واسطهها، آیفون ۱۳ را از خود اپل هم ارزانتر به دست کاربران برساند؛ آیفونیهایی که اکنون ارزش آنها به ۲ هزار میلیارد تومان رسیده و دست ۱۰۰ هزار نفر را در پوست گردو گذاشته است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.