ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تشخیص پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی
آموزش

تشخیص پاوربانک شیائومی اصل و تقلبی فقط با ۵ تکنیک

تعداد زیادی از پاوربانک‌های شیائومی در بازار تقلبی هستند. در این مطلب نحوه تشخیص پاوربانک اصل از تقلبی را آموزش می‌دهیم.

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۹:۰۰

امکان وجود مدل‌های فیک و تقلبی برخی پاوربانک‌های موجود در بازار خصوصاً از برند شیائومی بسیار بالا است و باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشت. در ادامه ۵ تکنیک کلیدی را برای تشخیص پاور بانک شیائومی اصلی از تقلبی آموزش خواهیم داد.

۱- کد ۲۰ رقمی روی جعبه پاوربانک را چک کنید

شیائومی روی بسته‌بندی و جعبه پاوربانک‌های خود، کد ۲۰ رقمی اختصاصی را قرار داده تا با استفاده از آن بتوانید از اصالت پاوربانک مطمئن شوید. مدل‌های تقلبی معمولاً از این کد مخصوص روی جعبه خود بهره‌مند نیستند و همین می‌تواند به تشخیص پاور بانک شیائومی اصلی از تقلبی در کسری از ثانیه کمک کند. حتی اگر از اصل بودن پاوربانک شیائومی خود مطمئن نیستید، می‌توانید به‌سادگی آن‌را در وب‌سایت شیائومی وارد کنید تا اطلاعات مختص به دستگاه شما پیدا شود. به‌همین‌ترتیب حتی پیش از خرید و جعبه‌گشایی پاوربانک، می‌توانید اصل بودن آن را چک کنید. برای این کار، وارد سایت رسمی شیائومی شوید.

۲- گول کابل‌های USB پر زرق‌وبرق را نخورید!

تشخیص پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی

دومین راه تشخیص تفاوت پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی با کابل USB موجود در جعبه آن‌ها ارتباط دارد. جالب است بدانید کابل USB پاوربانک‌های شیائومی هیچ لوگو و طرح خاصی ندارند و کاملاً ساده هستند. درمقابل پاوربانک‌های فیک با کابل‌هایی با لوگوی شیائومی به‌دست کاربران می‌رسند. همین موضوع به‌ظاهر جذاب، موجب گول خوردن بسیاری از کاربران و خرید پاوربانک تقلبی توسط آن‌ها می‌شود. این هدف اصلی برندهای متفرقه برای جذب کاربران است. بنابراین حتماً کابل‌های پاوربانک شیائومی خود را بررسی کنید.

۳- قابلیت شارژ شدن و شارژ کردن هم‌زمان

تشخیص پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی

برای تشخیص اصل بودن پاوربانک شیائومی، باید به برخورداری آن از قابلیت Pass-Through نیز توجه داشته باشید. پاوربانک‌های مجهز به ویژگی Pass-Through می‌توانند به‌صورت هم‌زمان دستگاهی را شارژ کنند و خودشان نیز شارژ شوند. بهره‌مندی از این قابلیت یکی از راه‌های تشخیص تفاوت پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی است. به‌همین‌ترتیب اگر پاوربانک شما نتواند چنین کاری را انجام دهد، احتمال تقلبی بودن آن کم نیست. توجه داشته باشید که برای تست این ویژگی، باید از شارژر مخصوص برای پاوربانک استفاده کنید و سراغ شارژرهای کم‌توان یا کابل USB لپ‌تاپ و کامپیوتر نروید.

۴- یکدست بودن رنگ پورت‌ها

تشخیص پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی

اهمیت دادن به جزئیات، المانی است که از سوی برندهای تولیدکننده محصولات فیک نادیده گرفته می‌شود. این موضوع در پاوربانک‌ها نیز به‌چشم می‌خورد. پاوربانک‌های اصلی شیائومی پورت‌های یکدست دارند و رنگ آن‌ها مشابه همدیگر است. باوجوداین، پاوربانک‌های تقلبی پورت‌هایی با ظاهر متفاوت دارند. یکی دیگر از موارد تفاوت پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی، مربوط به جاگیری بد شکل پورت‌ها در جایگاه اختصاصی‌شان است. برخی پاوربانک‌های اصلی شیائومی لوگوی این برند را نیز روی خود دارد؛ اما ظاهراً چینی‌ها این لوگو را از برخی مدل‌های جدید خود حذف کرده‌اند.

۵- کارکرد صحیح چراغ‌های LED

تکنیک پنجم تشخیص پاور بانک شیائومی اصلی از تقلبی، تست کارکرد چراغ‌های LED آن است. چراغ‌های LED در پاوربانک‌های اصلی شیائومی به‌درستی کار می‌کنند. به‌عنوان مثال حین روشن کردن پاوربانک، این نشانگرها چشمک می‌زنند. همچنین با نگه داشتن دکمه پاور، می‌توانید پاوربانک و این نشانگرها را خاموش کنید. در پاوربانک‌های تقلبی شیائومی اما این ویژگی قابل‌استفاده نیست و همین سبب می‌شود که همیشه چراغ‌های LED پاوربانک تقلبی شیائومی روشن باشند.

جمع‌بندی تشخیص پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی

تاکنون کاربران زیادی به‌دلیل عدم آگاهی از تفاوت پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی، مدل‌های فیک را خریداری کرده‌اند و به‌سرعت از تصمیم خود پشیمان شده‌اند. شما می‌توانید با استفاده از ۵ تکنیک این مطلب، به‌سرعت از اصل یا تقلبی بودن پاوربانک شیائومی خود اطمینان حاصل کنید.

اگر قصد خرید پاوربانک دارید، می‌توانید برای خرید پاوربانک مناسب راهنمای خرید بهترین پاوربانک دیجیاتو را مطالعه کنید.

نیما جلالی
نویسنده و مجری بخش سخت‌افزار و بررسی

نیما از همون اول می‌دونست چی می‌خواد و مستقیم وارد حوزه مورد علاقش، یعنی تولید محتوای حوزه فناوری شد. عشقش بررسی و به‌چالش کشیدنه و دوست داره با گجتای روز سروکار داشته باشه. الانم مشغول تحصیل توی رشته مهندسی کامپیوتره.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی