کاشت شیشه در چشمان مانتیس ها برای آزمودن بینایی آن ها
هر دانشی که انسان در مورد بینایی خود و پیشرفت آن توانسته به دست آورد، از طریق مهره داران دیگر بوده. میمون ها، گربه ها، جغدها، وزغ ها و بسیاری حیوانات دیگر، در آزمایشگاه ها ...
هر دانشی که انسان در مورد بینایی خود و پیشرفت آن توانسته به دست آورد، از طریق مهره داران دیگر بوده. میمون ها، گربه ها، جغدها، وزغ ها و بسیاری حیوانات دیگر، در آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار گرفته اند که نتایج آن نشان می دهد تمامی حیوانات مذکور از دو چشم خود برای درک عمق استفاده می کنند.
به لطف پژوهشی جدید، دانشمندان حالا اولین بی مهره ای که چنین قابلیتی دارد را هم پیدا کرده اند: مانتیس ها. محققین دانشگاه نیوکسل، با کاشت عینک 3D روی چشمان این حشرات و پخش تصاویری متحرک، به این نتیجه رسیدند که چشمان مانتیس ها، بسیار شبیه به مهره داران عمل می کند.
اولین بار، آن ها تحقیق خود را در سال 2014 منتشر ساختند که نتیجه ی آن شکست بود. گویا مانتیس ها در آزمایش اول بسیار به صفحه نزدیک بودند و تصاویر سه بعدی را متوجه نمی شدند اما تصحیح نوع آزمایش سبب شده تا محققین به این کشف جدید برسند.
گویا مانتیس ها در نور قرمز بینایی اندکی دارند، بنابراین رنگ شیشه ها به آبی و سبز تغییر کرد و جایگاه آن ها در صحنه نیز حفظ شد تا تصویر را ببینند. پروفسور جنی رید، یکی از محققین می گوید، مانتیس ها علی رغم مغز کوچکی که دارد، در شکال تصاویر موجودات بسیار ماهری هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آخوندک ها موجودات جالبی هستند
اسمشون هم کاملا با مسماست ?
مانتیس چیه؟ تو فارسی بهش میگن آخوندک
همون اسم اخوندک کاملا برازنده این جورنوراست!