ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اکران Black Panther در عربستان ممنوعیت ۳۵ ساله‌ سینما‌های این کشور را از بین خواهد برد

به نظر می‌رسد که اکران Black Panther در عربستان تاریخ‌ساز شده و در واقع این اولین فیلم سینمایی عیر کارتونی است که در سینماهای این کشور یک ماه پس از نمایش جهانی‌اش اکران خواهد شد. این ...

امین قیاسی
امین قیاسی منتشر شده در 19 فروردین 1397  |  00:01

به نظر می‌رسد که اکران Black Panther در عربستان تاریخ‌ساز شده و در واقع این اولین فیلم سینمایی عیر کارتونی است که در سینماهای این کشور یک ماه پس از نمایش جهانی‌اش اکران خواهد شد. این فیلم که در حال حاضر آخرین قسمت از دنیای سینمایی گسترده و پولساز مارول به شمار می‌آید توانسته ممنوعیت ۳۵ ساله‌ی سینما‌های این کشور را دور بزند.

بلک پنتر که تا به حال از لحاظ فروش بسیاری از رقبای پر آوازه و مشهور را شکست داده و توانسته در زمینه میزان فروش جهانی دستاورد‌های گوناگونی کسب کند، موفق شده بار دیگر به تاریخ سازی ادامه دهد اما این‌ بار مسئله مطرح شده تنها فروش نیست بلکه این فیلم به قدری محبوب بوده که باعث شده ممنوعیت ۳۵ ساله‌ی سینما‌های این کشور به خاطر اکرانش از بین برود.

آخرین دنباله‌ی سری مارول در واقع زندگی پادشاه یک کشور ثروتمند و پیشرفته‌ی آفریقایی را دنبال می‌کند که سعی دارد از کشورش در برابر تهدیدات مختلف محافظت کند. این مسئله یعنی پادشاه بودن قهرمان فیلم و پادشاهی بودن حکومت عربستان سعودی ممکن است در مجوز دار شدن اکران Black Panther در عربستان تاثیر بالایی گذاشته باشد.

گزارش شده که ۲۹ فروردین یک سینمای لوکس در ریاض قرار است محل برگزاری افتتاحیه اکران Black Panther در عربستان باشد. باید توجه داشت که از سال ۱۹۸۰ میلادی تا به امروز هیچ فیلم دیگری نتوانسته که مجوز اکران در این کشور را کسب کند. البته این اتفاق تنها ابتدای کار است چرا که وزیر فرهنگ دولت عربستان اعلام نموده قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۳۵۰ سینما در شهرهای مختلف ساخته و به مرحله بهره برداری برساند.

READ  اقتصاددانان: زیان مالی قرنطینه کمتر از عدم اجرای آن است

وزیر فرهنگ عربستان در این‌ باره گفته است که کشور یاد شده در نظر دارد تا ۱۲ سال دیگر وضعیت و رفاه جامعه‌ی عربستان را به مرحله بالاتری ارتقا دهد. به همین دلیل است که فراهم آوردن تفریحاتی نظیر اکران فیلم‌های سینمایی از اهمیت زیادی برخوردارند. همچنین ساخت و فعالیت سینماها می‌تواند در اقتصاد محلی و کارآفرینی پیشرفت‌های شگرفی ایجاد کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • javad

    دلار 5700شدددددد.....

  • ali-g

    ادمین عزیز برنامه . چرا کامنتای منو حذف میکنین و تایید نمیکنین؟ چرا از واقعیت میترسین ؟ دلار ۵۵۰۰ . اقتصاد و مملکت در حال فروپاشیه

  • leoman

    خدایا پس ما چی. چرا همه دارن پیشرفت میکنن ولی ما داریم عقب گرد میزنیم. چرا جهل و نادانی و خرافات تو این کشور اینقدر زیاده. وجدانن به کجا داریم میریم.

  • GTA

    کاش من توی عربستان یه سوسمار خور صحرا نشین به دنیا میومدم? ?

  • Saeed Nouroozi

    عربستان هم دیگه مثل ما بی ابرویی در نمیاره و بخاطر یه مشت دروغ و دزدی ملتشو بدبخت نمیکنه

  • ali-g

    عربستان داره به سمت تمدن ۲۵۰۰ ساله پیش میره

  • esio

    الان لیست اکران رو دیدم و مثل این که بحرین خیلی هم عین ما نیست چون اونجا هم اکران میشه.

  • ارسل ارغوان

    اونوقت شهر ما یه سینما داشت تخریب شد!!!!
    هی خدااا

  • paayaam

    هییییییییییی خدا همه چی رو واسمون آرزو کرذن خدا از باعث و بانیش نگذره

    • مجوری

      باعث و بانیش خودمونیم

      • sagittarius19

        دقیقا باعث و بانیش خودمونیم. با کاری که 40 سال پیش کردیم.

مطالب پیشنهادی